Şimdi Ara

araç almak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek birileri tecrübelerinize ihtiyacım var benim ehliyetim var şöförlüğüm yok ama bir araca ihtiyacım var 20 bin civarı bir şey düşünüyodum ama piyasa malum nerdeyse hurdalara o paraya satıyolar bende 25 bine kadar ister istemez çıktım ama o fiyatlara bile gönlüme göre bulamıyorum benim istediğim az yakan dizel tercihim 1.4-1.5 km si az manuel otamatik farketmez temiz bir araç ama ne alacağımada model olarak karar veremedim aklım çok karışık kullandığınız memnun kaldığınız bana tavsiye edebileceğiniz hatta şu miktarlarada bulursan direk al diyebileceğiniz bir araç varmı fikirlerinize ihtiyacım var

• Getz , pejo 206 tarzi kucuk araclari tecrubeniz artasiya kadar kullanmanizi tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim getz düşünüyodum kullanan arkadaşım belli bir km den sonra motorun üflediğini söyleyince vazgeçtim pegeuo 206 larada bir türlü ısınamadım bende sizin gibi küçük düşünüyorum ama benim bütçemde km si düşük temiz dizel bir araç bulamıyorum

• muco6161 M kullanıcısına yanıt
    ben de senin durumunda idim 2013 yılında 1.6 otomatik hb astra aldım .. tabii çok yol yapacaksan lpg taktırman gerekir .. ben fazla km yapmadığım için benim için idealdi hatta yeni bir araba alırsam yine otomatik ve yine benzinli bir araç almayı düşünüyorum ..

http://www.arabam.com/ilanOnizle/5884393/2316735

tam otomatik olduğu için yokuşta geri kaydırma da yapmaz.. tavsiye ederim ..
  • Kardeşim güzel bir seçenek ama bu modelin temizini bulabilsem bunda değişen parçalar var km 170 bin benim için çok fazla ablamda opel corsa var benzinli otomatik benzini resmen yiyor hem otomatik hem benzin fazla yakar tabiki yeni öğrenebilecek kişi için en ideali ama bu işin birde maddi kısmı var birde ben trabzondayım daha çok yakın illerden bakabilirim

• Ford fiesta 2006 model civari dizel otamatik sorunsuz az yakan ucuz parcali

• Kardeş tavsiyenden sonra biraz araştırdım bir kaç tane buldum km ler 150 bin den başlıyor 200 bini geçenler var birde hasarlı değişen parçalar boya ne ararsan var bunlar istediği rakamlar 25 binden başlıyo bu modele yoğunlaşıp temiz km si çok olmayan benim bütçeme uygun bir tane bulabilsem bu aracı düşünebilirim

• Sizin bütçenizi biraz aşabilir ama bi bakmakta fayda var.Hyundai i-20 aracım.Az yakar,manueldir.

Temiz aile aracı arıyosanız tam size göre.Az yakar,temiz,istediğiniz servise gösterebilirsiniz.Arayabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/

Edit:İlan yayında değil de düzenlemede gözüküyorsa bana buradan da PM yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Woodpecker -- 6 Ocak 2016; 18:38:41 >
    tamam araştır bakalım .. genelde araba güven işi .. ben fazla güvenemediğim ve de anlamadığım için arkadaşımdan almıştım ve epey de zaman harcamıştım .. sana kolay gelsin ..
  • Kaptan Woodpecker kullanıcısına yanıt
    kardeşim sağolasın hem fiyat olarak beni aşar hemde 1.2 den ziyade 1.4-1.5 dizel bakıyorum aslında tam aradığım model hem km az hem temiz bir araç birde trabzondayım burdan oraya gelip gitmeside nerden baksan 1000 tl yi bulur ilginden dolayı teşekkür ederim
    kardeşim aynen dediğin gibi insan güvenemiyor bende senin gibi düşünüyorum tanıdık bildik birinden almak en sağlıklısı ama satanı bulabilsek bakalım hayırlısı şu piyasada almak pek mantıklı değil ederinden kat kat fazla para istiyolar
    Siz de araç arıyosanız bakabilirsiniz?
  • Sağolasın Pegueo 206 düşünmüyorum 25 bine kadar verebilirim benim için önemli olan km si si ve yaşı çok olmayan temiz dizel 1.4-1.5 bir araba biliyorum bu miktarlara zor sonuçta iyi para iyi araba mantığı türkiye geneli bakamıyorum trabzonda oturduğum için daha çok çevre illerden rize giresun en fazla ordudan bakabiliyorum fazla alternatifim olmuyor o yüzdende bulmakta zorlanıyorum

• 110.000kmyi geçmemiş değişensiz manuel vites corsa c 1.3cdti (enjoy-cosmo-silverline) işinizi görür.

• Ablamda corsa var arkaya 3 kişi zor sığıyoruz hemde farklı bir model düşünüyorum sağolasın chavrolet kalos 1.4 sx otomatik benzinli 2006 model kırmızı sorunsuz 70 binde temiz buldum hemde oturduğum civarda 28.50 yazmış fiyata biraz araştırayım dedim herkes yakıttan muzdarip aramaktan vazgeçtim illa bir sorun çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muco6161

Ablamda corsa var arkaya 3 kişi zor sığıyoruz hemde farklı bir model düşünüyorum sağolasın chavrolet kalos 1.4 sx otomatik benzinli 2006 model kırmızı sorunsuz 70 binde temiz buldum hemde oturduğum civarda 28.50 yazmış fiyata biraz araştırayım dedim herkes yakıttan muzdarip aramaktan vazgeçtim illa bir sorun çıkıyor

Hocam eger corsa c nin arkasi dar geliyorsa diger b sinifi araclarada bi oturun bakin derim genelde b sinifi arac alcaksaniz arka diz ve bas mesafesi max corsa c kadar olur eger sizin icin bir kistassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolyordam35 -- 10 Ocak 2016; 21:33:39 >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    haklısın o segmentteki araçların iç hacmi hemen hemen aynı içinin geniş olmasını isterim ama ilk kıstas o değil az yakan dizel km si düşük bir araç benim önceliğim reno cli3 ford fiesta fusion fiat punto tarzı araçlar olabilir diyorum ya ilk defa alacağım için bende birilerinden bak kardeşim ben şunu kullandım veya şu modeli biliyorum yakıtından performansından çok memnunum gözün kapalı şu km şu fiyata buldunmu alabilirsin sonuçta basit bir şey değil araba almak elimizde avcumuzda ne varsa verecez o yüzden seçici olmak ve doğru kararı vermek istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.