Şimdi Ara

ARAÇ ALICAZ,DELİRİCEM Bİ YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 19 yasındayım.Sınava hazırlanıyorum.Annem ve babam ayrı annemle yasıyorum.Dacıa Sandero marka aracımız var.Aracı sadece ben kullanıyorum,annemın ehlıyetı var ama soforlugu yok.Arabamız daha 5 binde ve çok çok temız.10 ay oldu alalı daha 5 binde...
    Sınav yılı olması nedenıyle annemin sözu var arabayı degıstırıcek.Yılbası ındırımlerınden faydalanıp arabayı degıstırelım dedı.Olur dedım.Limitimiz 35-40 bin tl.Gıtmıs renault clıo hb grand tourer dıye bı model bakmıs fıyat almıs fıyatta 38 (OTUZ SEKİZ) BİN TL!Delirmek uzereyım arabada bı b*k yok ama dunyanın parası.Hemde 1.6 benzınlı 110 beygır.Guzellıkle anlatıyorum o paraya ıkı kat donanımlı Cruze var Astra var arada segment farkı var var da var dıyorum ama anlamıyo.Clıo surmedıgım bı araba degıl surdum.Inanın sandero ıle arasında en ufak bı fark yok.Kadın da bı renault askı var delırıcem.Madem ondan alıcaksın alma ben arabamdan memnunum dıyorum yok bu daha ıyı en azından renault dıyo.Yarın opel/chevrolet bayısıne goturucem.O paraya alınıcak arabaları gorsunde bı aklı basına gelsın dıye.Ikna olucagını hıc sanmıyorum,arabayı alırsa yemın ettım yakıcam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Para annenizin fikir annenizin tercihlerinde özgür. Görende sizin paranızı almış çatır çatır yemiş sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Para annenizin fikir annenizin tercihlerinde özgür. Görende sizin paranızı almış çatır çatır yemiş sanacak.

çok realist bir yakşalım olmuş :)) iyide evladı değilmi, tabiki evladını dinleyecek bir yerde. sonuç itibari ile annen babalarımızdan kalan evler kime gidiyor? hazineye değil herhalde
  • Ailemizin alıcaklarını nasılsa bizim olucak bir gün mantığıyla aldırırsak resmen onların hayatını bı kalıba sokmuş oluruz diye düşünüyorum bırakın istediğini alsın Arkadaş sonuçta artıları eksileri göstermiş. Son söz gene annenin. Ama arkadaşın yaklaşımı gerçekten kötü ne demek gelsin o araba yakıcam falan ? Bana evladım böyle diyecek ağzının üstüne bir tane yerleştiririm.

Ha başıma öyle bir olay gelse iyi kendi seçimini kendin çek der 110 bg Benzinli otomobille baş başa bırakırdım maaşını benzine yatırsın ondan sonra.
  • quote:

Para annenizin fikir annenizin tercihlerinde özgür. Görende sizin paranızı almış çatır çatır yemiş sanacak.

Anladığım kadarıyla aracı yine kardeşimiz kullanacak annesi değil sonuçta kendisi kullanacağı için istediği aracı seçmek istiyor ama parasını annesi verecek benim önerim annesine almak istediği aracı inceletsin sonra onun almak istediğini araçla kıyaslasın inanıyorum ki doğruyu bulacaktırlar.
  • quote:

Ailemizin alıcaklarını nasılsa bizim olucak bir gün mantığıyla aldırırsak resmen onların hayatını bı kalıba sokmuş oluruz diye düşünüyorum bırakın istediğini alsın Arkadaş sonuçta artıları eksileri göstermiş. Son söz gene annenin. Ama arkadaşın yaklaşımı gerçekten kötü ne demek gelsin o araba yakıcam falan ? Bana evladım böyle diyecek ağzının üstüne bir tane yerleştiririm.

Ha başıma öyle bir olay gelse iyi kendi seçimini kendin çek der 110 bg Benzinli otomobille baş başa bırakırdım maaşını benzine yatırsın ondan sonra.

Ben size olayı anlatamadım galıba.Birincisi arabayı yalnızca ben kullanıcam.Benım anlatmak ıstedıgım o paraya 38 bin tl vermek tamamen aptallık,yazık gunah degılmı?Sandero ıle arasında fark yok denecek kadar az.9 aydır tertemız baktım cızık bıle yok arabada lekelı gununu bılmem.Sımdı gıdıcek uste 20 bın tl daha verıp yok yere aynı araba,amblem farklı bı araba alcak.Bosa para verdırtmem ben.Annemın parası benım param sonucta.Ayrıca 1.6 110 beygır olan arac renault clıo.Ben madem benzınlı bı arac alıcaz o kadar para verıp,barı cruze ve astra alalım dıyorum.

• belki sizin araba modelleri annenizin hoşuna gitmemiştir.. Araba arabadır onu bulamayanlarda var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

Anladığım kadarıyla aracı yine kardeşimiz kullanacak annesi değil sonuçta kendisi kullanacağı için istediği aracı seçmek istiyor ama parasını annesi verecek benim önerim annesine almak istediği aracı inceletsin sonra onun almak istediğini araçla kıyaslasın inanıyorum ki doğruyu bulacaktırlar.

Aynen oyle abıcım.Arabayı sadece ben kullanıyorum.Su an sandero var ınanın sıkayetcı degılım sukredıyorum.Ogluma su kadarlık araba aldım dıye babama hava atmak amacıyla alıyo.Bende dıyorumkı madem verıcez o kadar para madem yalnızca ben kullanıcam,benım ıstedıgım olsun.Ben daha yuksek fıyatta bısey ıstemıyorum.Yada ılla degıstır demıyorum,sadece verılen para bosa gıtmesın,yada hakkını bulsun ıstıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

belki sizin araba modelleri annenizin hoşuna gitmemiştir.. Araba arabadır onu bulamayanlarda var :)

İyide sorunda bu.Arabayı kullanacak benım annem neden secıyo?Benım ıstedıgım arabada aynı fıyat.Ben degıstır demıyorum su an ki aracım tertemız ve cok dusuk km de.Su an memnunum ve cok acık soyluyım hıc bı fransız arabası o kadar para etmez (sahsı fıkrım herkesın fıkrıne saygı duyarım)
  • İşte anne-baba parası her konuda sadece araba alımı değil her konuda problemli oluyor.
    Sonuçta para annenizden çıkıyor o size o aracı uygun görmüş. Bu konuyu annenize açıklayabilirsiniz kıyaslama yapabilirsiniz fakat kesinlikle kalbini kırmayın böyle birşey için.
    Daha iyisini istiyorsanız kendi paranızı kazanıp alın.

Anne-baba parasıyla yaşıyorsanızda onun size uygun gördüğüne binmeye devam edin ve halinize şükredin.

Ayrıca Grand Tourer'ın dizeli 1 depo yakıtla 1000'kmden fazla yol yapıyor ekonomi aracıdır Fransız araçlarını çöpe atmayın. (Alınan aracın benzinli olduğunu okudum araç benzinli vs vs yazmayın.)
  • Biz buradan ne desek yalan olacak. Annenizi ikna edeceksiniz artık bir şekilde. Clio için o kadar fark vermenin hiç bir mantığı yok. Anneniz neden bu kadar ısrar ediyor onu da anlamış değilim ama. Sonuçta kullanacak olan sizsiniz. Bence oturun bir güzelce konuşun, o arabanın ederinin o olmadığını, daha iyi arabalar alınabileceğini güzelce anlatın. Hatta bu konuyu açın gösterin.
  • Aç güzel kardeşim bir konu, şu kadar fiyat limitimiz var, ihtiyacımız ve beklentilerimiz şunlar, hangi aracı almamız mantıklı olur gibisinden. Oturt bilgisayarın karşısına valide hanımı da, okusun belki fikri değişir. Zorbalıkla o arabayı yakarımlarla o iş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Biz buradan ne desek yalan olacak. Annenizi ikna edeceksiniz artık bir şekilde. Clio için o kadar fark vermenin hiç bir mantığı yok. Anneniz neden bu kadar ısrar ediyor onu da anlamış değilim ama. Sonuçta kullanacak olan sizsiniz. Bence oturun bir güzelce konuşun, o arabanın ederinin o olmadığını, daha iyi arabalar alınabileceğini güzelce anlatın. Hatta bu konuyu açın gösterin.

Kendımı yırtıyorum ama anlamıyo.Renault olsun camurdan olsun dıyo.Sımdıkı de reno degıstırme o zaman yazık gunah paramıza dıyorum ama anlamıyo.Yarın su bayılerı bı dolasalımda gorsun.Korktugum nokta gıder alır.Sanderoyuda boyle almıstı cunku,suprız yapıcam dıye gıder parayı bombos bı arabaya yatırıp gelır.Zoruma gıden duzenımı bozması,su an kı arabama cok alıstım.Iyısını almıycaksa degıstırmesın.

@Ac Schnitzer.
    Ben halime bin kere şükredıyorum.Dersanede bı cok hocanın arabası yok ama ben arabayla gıdıp gelıyorum.Ama anlatmak ıstedıgım 20 bin tl az para degıl bosu bosuna vermesı israf degılmı?Arabayı altımdan alsın razıyım ama boylesıne bı kazık yıyıp mılletı guldurmek ıstemıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Aç güzel kardeşim bir konu, şu kadar fiyat limitimiz var, ihtiyacımız ve beklentilerimiz şunlar, hangi aracı almamız mantıklı olur gibisinden. Oturt bilgisayarın karşısına valide hanımı da, okusun belki fikri değişir. Zorbalıkla o arabayı yakarımlarla o iş olmaz.

Abi inan ne dedıysem boş annem anlamıyo.İnadı inattır ve inada bındı.Endısem gıdıp habersızce alıp getırtmesı.Yarın segment farkını,özellıklerı,guvenlıgı herseyı anlatıcam.Yok yınede clıo alıcam derse sesımı falan cıkarmıycam.En fazla 6-7 ay bınerım zaten.Unı. kazanınca babamın sözu var ıstedıgımı alıcak.Benden tek beklentılerı ıyı bı unıversıte.Kazandıktan sonra ıstedıgımı aldırtırım ama o zaman kadar neden bosa para versın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Cidden clioya o para verilirse çok yazık olur. Annenizi astraya ikna edebiliyorsanız alın, yoksa daciayla devam edin derim.

Valla ben üstüme dusenı yapıcam.Ama yok annem bana para batıyo,param cok gelıyo dıyosa kendı bılır.Oyle cok zengınde degılız hanı,ama sırf babama ınadından yapıyo.Babam ınsıgnıa aldı dıye oda kendınce bıseyler yapma pesınde ama yanlıs yapıyo farkında degıl.Yarın anladı anladı anlamadı keyfı bılır sonra cok pısman olucak ama iş işten gecıcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

quote:

Aç güzel kardeşim bir konu, şu kadar fiyat limitimiz var, ihtiyacımız ve beklentilerimiz şunlar, hangi aracı almamız mantıklı olur gibisinden. Oturt bilgisayarın karşısına valide hanımı da, okusun belki fikri değişir. Zorbalıkla o arabayı yakarımlarla o iş olmaz.

Abi inan ne dedıysem boş annem anlamıyo.İnadı inattır ve inada bındı.Endısem gıdıp habersızce alıp getırtmesı.Yarın segment farkını,özellıklerı,guvenlıgı herseyı anlatıcam.Yok yınede clıo alıcam derse sesımı falan cıkarmıycam.En fazla 6-7 ay bınerım zaten.Unı. kazanınca babamın sözu var ıstedıgımı alıcak.Benden tek beklentılerı ıyı bı unıversıte.Kazandıktan sonra ıstedıgımı aldırtırım ama o zaman kadar neden bosa para versın?

amcan dayin falan yok mu onlar konussunlar annenle

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

Bi dayım var o da hıc cekemez bızı abı.Kımımız kımsemız yok.Bugune kadar hep onların ıstedıgı oldu,bigün gelıpte manevı olarak destek cıkmadılar.Ayrıldılar ve ıkısıde maddı yonden benı kazanmaya calıstılar.Kımsem olmadıgı ıcın gıdıpte kımseye dıyemıyorum abı,amca,dayı,abla vs vs annemle konusunda vazgecsın dıye.Napıyım artık olucaksa da olsun.Tek zoruma gıden o arabaya o kadar para verılmesı baska hıc bısey degıl.Benım dacıam bana yetıyo zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

Bi dayım var o da hıc cekemez bızı abı.Kımımız kımsemız yok.Bugune kadar hep onların ıstedıgı oldu,bigün gelıpte manevı olarak destek cıkmadılar.Ayrıldılar ve ıkısıde maddı yonden benı kazanmaya calıstılar.Kımsem olmadıgı ıcın gıdıpte kımseye dıyemıyorum abı,amca,dayı,abla vs vs annemle konusunda vazgecsın dıye.Napıyım artık olucaksa da olsun.Tek zoruma gıden o arabaya o kadar para verılmesı baska hıc bısey degıl.Benım dacıam bana yetıyo zaten

annene saglam bi ikna edici satici lazim

sende damardan gir anne beni seviyosan clio alma falan de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 28 Ekim 2011; 22:04:40 >

• Gerekirse bu konuyu göster.Bende burdan sesleniyorum.Teyze gidip clio ya o parayı verme.Araba seçimini oğluna bırak.
  • Abılerım sıze cok tesekkur ederım.Annem konuyu gordu bu renoya herkes ıyı dıyodu degılmıymıs dıye sordu.Etmez falan dedım altından gırdım ustunden cıktım.Yarın oglen opel/chevrolet ve renault bayılerıne gıdıcez.Iyı bı kıyaslama yapıcaz.Gonlumden sedan astra gecıyor,olmazsa cruze.Ama nolursa olsun o clıoyu aldırmıycam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.