Şimdi Ara

Araç aldık sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda araç aldık. Vectra mı passat mı bora mı golf mü derken 2001 1.9 tdi Comfortline Bora bulup aldık. Ufak sorunları olsada şuanda memnunuz. Tek sıkıntısı dar olması. Ancak kafama takılan sorular var. Yardımınıza ihtiyacım var.
    1. 21 bin tl ye aldık. Sitedeki en ucuz 110'luk sunroofluydu. 2 3 sene sonra aynı fiyata satabilirmiyiz?
    2. Bu aracın özelliklerin baktığım zaman bazı yerlerde esp var yazıyor. Esp yoksa bile bu araçta asr demi yok? Bizimkinde o düğme yerine şöyle birşey var. O küçük yere basılabiliyor. İçine çöküyor. Ama ne olduğunu çözemedim.
     Araç aldık sorularım var

2. Dikiz aynasının üst kısmında birşey var. Ne olduğunu çözemedim. Siz değerli forum üyelerine sormayı uygun gördüm
     Araç aldık sorularım var

3. Bu yol bilgisayarını tam olarak nasıl ve nerden ayarlıyoruz
    4. Yağmur sensörünü nasıl ayarlıyoruz?
    Sorularım bu kadar. Cevaplarsanız çok sevinirim. 3 gün oldu ama tanıyamadım aracı hala.

• hayırlı olsun

aynanın üzerindeki şeyin alarm aparatı olabileceğini tahmin ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hayırlı olsun

aynanın üzerindeki şeyin alarm aparatı olabileceğini tahmin ettim

Sağolun. Alarmın olup olmadığını bilmiyorum Nasıl anlarım biliyormusunuz?
  • sorularinizin cevabini bilmiyorum ancak bu sorulari aracin sizden onceki sahibine sorsaydiniz ya, en dogru bilgiyi ondan edinirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

sorularinizin cevabini bilmiyorum ancak bu sorulari aracin sizden onceki sahibine sorsaydiniz ya, en dogru bilgiyi ondan edinirdiniz.

Aracı almaya babam gitmişti. 600 kilometre ilerden alıp geldi 1 günde. Babama anlatmış adam ama babam unutmuş. Nereye sorsam bilemedim. Size sormak aklıma geldi. Ama 30 küsür kişi konuya baktı ve sadece baktı. Sağolun tekrar
  • Forumda Taner Göde isimli bir abimiz var.. Kendisi her ne kadar passat prof. u olsada,belki boradan anliyor olabilir.. Pm araciliğiyla ona ulaşip öğrenebilirsiniz.
    Veya wv forumlarina üye olup oralardan da bilgi edinmeye çalişin derim..
    Bende merak ettim ne işe yariyormuş,öğrenince paylaşirsaniz sevinirim.
  • Öncelikle araban hayırlı olsun.

Eğer benim araba gibiyse, yol bilgisayarını silecek kolındaki tuşlarla ayarlıyorsun.Yağmur sesöründe yine silecek kolundan ayarlıyorsun.
    30 la giderken falan direksiyonu aniden kır anlarsın esp olup olmadığını.Dikiz aynasının ordaki şeyi çözemedim.Sonradan takılmış gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Borada asr var diye biliyorum.
    Yol bilgisayarıda silecek kolundan ayarlanıyor sanırsam.

Bu araçtan 'yazılımcı online' da var ona bir sorun isterseniz.
  • esp veya asr yok o araçta.esp-asr var ise "asr off" veya "esp off" düğmelerinden biri vardır veya kontağı açtıınızda kaygan yol işaretine benzer bi işaret çıkar göstergede.. aracınız hayırlı olsun. iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 5 Kasım 2011; 21:55:13 >
  • o tuş esp tuşu üzerindeki yazı sökülmüş sadece

bu arada araba hayırlı olsun , 1.9 tdi lar kolay ucuzlamıyor passatlarda görüldüğü gibi , boralar da çok kaliteli arabalar olduğu için 2-3 sene sonra aynı fiyata olmasa bile çok yakın fiyata satarsınız bence , ayrıca şimdi aklıma geldi dikiz aynasının ordaki şey ogs için falan takılmış bi aparat olabilir mi? kesinlikle bir işe yaradığını düşünmüyorum sadece bişey için tutucu görevindeydi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 5 Kasım 2011; 21:57:17 >
  • Arkadaşımda var 13 senedir onda 450 binde, tarla, bağ, bahçe, tepe girmediğimiz yer yok çalışmayan çok şeyi var çokta yıpranmış durumda ama asla ve asla yolda bırakmamış ve hiç yetkili servise bakıma götürmemiş, bende şahsen hiç gittiğini görmedim, onun akrabası var motor ustası profesyonel Chip mip te atıyor anlıyor bu işlerden o yüzden hep kendileri yapıyorlar ufak tefek problem açmış zaten çalışmayan çoğu şey sensör vs vs elektronik parça, belki sana yardımcı olur diye yazdım.
  • raikkonen999 Tekrar sağol. Önerin için sağol. Mesaj atarım. Paylaşırım tabi ki.
    Akhilleus Sağol Silecek kolundaki tuşlar olduğunu biliyorumda üstündeki düğmelere basınca 26 km vs birşeyler çıktı. Tekrar basınca 7lt/100 gibi birşeyler çıktı. Yağmur sensörünüde kurcaladıkta öğrenicem sanırım. Galiba elime bir kova su alıp deneyerek öğrenicem. 30'la kır falan diyince tırsıyorum birşey olur diye Dikiz aynasının ordaki şey sizin araçta yok mu? Evet sonradan takıldığı belli. Çünkü kablosu tavan döşemesinden geliyor. Açıkta yani. Fabrikada yapılsa kapalı olurdu diye düşünüyorum.
  • Sağolun arkadaşlar Esp olsaydı o düğmeye bastığımda belirgin birşey çıkmazmıydı? Bir işaret, ışık vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

o tuş esp tuşu üzerindeki yazı sökülmüş sadece

bu arada araba hayırlı olsun , 1.9 tdi lar kolay ucuzlamıyor passatlarda görüldüğü gibi , boralar da çok kaliteli arabalar olduğu için 2-3 sene sonra aynı fiyata olmasa bile çok yakın fiyata satarsınız bence , ayrıca şimdi aklıma geldi dikiz aynasının ordaki şey ogs için falan takılmış bi aparat olabilir mi? kesinlikle bir işe yaradığını düşünmüyorum sadece bişey için tutucu görevindeydi bence

Kablosu var arkada. Tavan döşemesinin içine gidiyor
  • esp nin açık veya kapalı olmasını anlamak için aracı çalıştırıp göstergeleri takip edin tuşa bastığınızda açılır veya kapanır belli olur , zaten bir kere açın hep açık kalsın bence..

ayrıca tavandaki olayı çözemedim bence sahibini arayıp sorun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

esp nin açık veya kapalı olmasını anlamak için aracı çalıştırıp göstergeleri takip edin tuşa bastığınızda açılır veya kapanır belli olur , zaten bir kere açın hep açık kalsın bence..

ayrıca tavandaki olayı çözemedim bence sahibini arayıp sorun merak ettim

Yarın deneyeceğim o düğmeyi. Göstergeyede bakıcam. Pek umudum yok esp olduğuna ama olursa fena olmaz

Bugün geç oldu sonra arayıp sorayım bende merak ediyorum

• Yol bilgisayarında ort tüketim,yaptığın km,motorun çalışma saati,tükettiğin yakıt,anlık tüketim, ort hız gibi bilgileri gösterir.Bi günlük ,birde normal olarak bu bilgiler verir.O kolun altında reset tuşu var.Eğer ona basarsan günlük değerlerinde, normal değerlerie geçersin.Basılı tutarsan sayacı sıfırlamış olursun.
    Eğer 2 saatten uzun süre araba çalışmazsa günlük değerler otomatik sıfırlanır.
  • Bora ların ESP li modeli var mıki?
  • Esp sadece Highline versiyonunda bulunuyor.2002 yılına ait katalogtan baktım az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 5 Kasım 2011; 22:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Yol bilgisayarında ort tüketim,yaptığın km,motorun çalışma saati,tükettiğin yakıt,anlık tüketim, ort hız gibi bilgileri gösterir.Bi günlük ,birde normal olarak bu bilgiler verir.O kolun altında reset tuşu var.Eğer ona basarsan günlük değerlerinde, normal değerlerie geçersin.Basılı tutarsan sayacı sıfırlamış olursun.
    Eğer 2 saatten uzun süre araba çalışmazsa günlük değerler otomatik sıfırlanır.

Sağol valla bunlar işime yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.