Şimdi Ara

Arabistandan ne aldırmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem ve babam Allah nasip ederse Umre için Mekke ve Medine'ye gidecekler telefon aldırmayı düşünüyorum ama hat açtırma muhabbeti yüzünden daha pahalıya mı patlar bilmiyorum, fikri olanlar var mı? ne getirtmeliyim

• 2-3 sene önce telefon aldırmıştım 2000 lira olan telefon 1400+120 açtırma olarak daha ucuza gelmişti..
  • Zemzem bidonlarına benzin koyup getirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

2-3 sene önce telefon aldırmıştım 2000 lira olan telefon 1400+120 açtırma olarak daha ucuza gelmişti..

teşekkürler dostum babamlara sorun çıkmaz demi havaalanında gümrükte felan? kaç tane getirtebilirim ki burda satsam
  • ayfon alcaksan ordan al, diğer markalara bulaşma bence. ha bi de ps4 fiyatlarına da bi bak ne kadar orda

• deve

• Arap atı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubaiden Ne Alınır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazla ucuz sey bekleme ordan. Arabistana gittim ve satilan seylerin cogu çin malı.kabe maketini bile çinde urettiriyorlar. Arabistandan aldirmak yerine aliexpressten siparis edin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

2-3 sene önce telefon aldırmıştım 2000 lira olan telefon 1400+120 açtırma olarak daha ucuza gelmişti..

teşekkürler dostum babamlara sorun çıkmaz demi havaalanında gümrükte felan? kaç tane getirtebilirim ki burda satsam

Son zamanlarda hiç getirtmedim en son iphone 6 getirtmiştik artık Türkiye'den alıyoruz. Fakat 2 tane getirdiğimiz zamanlar olmuştu problem olmamıştı daha bilgili arkadaşlar yardımcı olsun 1-2 tane gümrükte sıkıntı çıkarmaz
  • Arap köle alabilirsiniz

• Bundan al
    Bu mesaja eklenen görseller:

Arabistandan ne aldırmalıyım
  • Mesajim bulunsun urun bakabilecegin bi site vericem aksam

• Arap kizi

• Hurma
  • arapsabunu
  • ps4 alabilirisn ama baban teknolojiden pek anlamıyorsa kazıklayabilirler :).
  • Tesbih şal imam suyu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.