Şimdi Ara

ARABAYLA INTERRAIL OLUR MU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bi suredir bu interrail olayini arastiriyorum. herkes train le yapmis hostelde kalmis vs. benim merak ettigim bu interrail olayi arabayla gerceklestirilebilir mi. cunku boyle daha rahat olunacagi dusuncesindeyim. ayrica bazi siteler var boyle yurtdisindan insalari evinizde misafir ederek puanlar kazaniyosunuz ve sizde yurtdisinda bu puanlari kullanabiliyosunuz. homeexchange.com gibi. bunu daha once denemis olan var mi ya da bilgisi vs olan. cevaplar icin simdiden tesekurler..

• O zaman Interrail olmaz hocam olayı farklı Schengen vizenizi ve pasaportunuzu alıp gezebilirsiniz tabii ki ama kat ve kat pahalıya gelecektir eminim ki onun için önermem Rahat olsun derseniz size Interfly olayını tavsiye ederim, gittiğiniz yerde de araba kiralayıp gezersiniz
  • interRAIL rail demiryolu demek, arkadaş söylemiş zaten o interrail olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

interRAIL rail demiryolu demek, arkadaş söylemiş zaten o interrail olmaz.

demek istedigim zaten vizeyle arabaya atlayip devam etmek yoksa rail in demir yolu demek oldugunu biliyoruz :D
  • interrail yaparak gezenlerin yeterince yer gordugunu dusunmuyorum. interfly ile daha da pahaliya gelmez mi ? bu arada su ev olayiyla alakali ne dusunuyorsunuz ? arabayla zaten 4 kisi cikilacagi icin benzin olayi halledilebilir diye dusundum? avrupada benzin 5 lira degilse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertem_ishak

quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

interRAIL rail demiryolu demek, arkadaş söylemiş zaten o interrail olmaz.

demek istedigim zaten vizeyle arabaya atlayip devam etmek yoksa rail in demir yolu demek oldugunu biliyoruz :D

ilk mesajdan bu anlam çıkmıyor maalesef. sanki seçme şansı varmış gibi herkes trenle yapmış demişsin.
    neyse uzatmayalım yardımcı olabilecek kişiler çıkar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiftdikiş kullanıcısına yanıt
    kusurabakma yanlis anlasilmadan dolayi. tesekur ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertem_ishak

merhabalar bi suredir bu interrail olayini arastiriyorum. herkes train le yapmis hostelde kalmis vs. benim merak ettigim bu interrail olayi arabayla gerceklestirilebilir mi. cunku boyle daha rahat olunacagi dusuncesindeyim. ayrica bazi siteler var boyle yurtdisindan insalari evinizde misafir ederek puanlar kazaniyosunuz ve sizde yurtdisinda bu puanlari kullanabiliyosunuz. homeexchange.com gibi. bunu daha once denemis olan var mi ya da bilgisi vs olan. cevaplar icin simdiden tesekurler..

O zaman senin yaptigin interCAR olur.Ayrica cokta sacma olur afedersin ama.Interrail'in amaci trenle gezmek degildir sadece.O trende senin gibi gezen insanlarla tanismak,ayni zamanda hostellerde ki ortamlarda bulunmak,yine senin gibi interrail yapan insanlarla tanismak,hatta aniden kafana esip programini degistirebilmendir.Sahsen ben interrail yaptigimda bi cok arkadas edindim,Hollandalisindan Japonuna,Cinlisine kadar.Hepsiylede konusurum hala.

O soyledigin birilerini misafir etmek icin puan toplamana gerek yok.Gir couchsurfing e.Hangi ulkeye gitmek istiyosan o ulkedeki sahislara mesaj at(tabii once profilini tamamlaki adamlar sana guvensin) Sonra gidecegin tarihler arasinda uygun olan kisi seni misafir eder.Bulamazsanda muhim degil.Hostellerde kalmanin zevki ayridir.

• WhattaHell W kullanıcısına yanıt
    tesekkurler cevap iicin..
  • intertires olur olsa olsa.
    trenin zevkini vermez bence onun zevki sürünmekte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.