Şimdi Ara

Arabayla Belediyenin Çukuruna Girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Gün Anadolu Kavağında Turluyordum Kaleye Felan Çıktım Neyse Gezdik Güzelce Eğlendik Eve Geldim Dedim Arkadaşı Bırakıyım Öyle Eve Geçiyim Arkadaşların Oraya Geldik Arkadaşımda 19 Yaşında Hayatı Boyunca Araba Kullanmamış Neyse Boş Bi Alana Gittik Orada Verdim Biraz Sürdü Öğrettim Araba Kullanmayı Neyse Çıktım Boş Alandan Arabayı Geri Almam Gerekiyordu Aldım Geri Ve Olanlar Oldu!
    Belediye Su Kanalı İçin Öyle Bi Çukur Açmışki Yaklaşık3 - 3,5m Derinliğinde Ne Bi Levha Nede Bir Bant Çekmişler Görmek İmkansız Gibi Neyse Bende Geri Geri Gelirken Kuyuyu Görmedim Zaten Akşam Nasıl Görebilirimki Hiç Fark Edilmiyor Yahu Bantı Levhayı Geçtim İnsan Taş Maş Koyar Yinede Öyle Açık Bırakmaz Neyse Geldim Geri Çukura Girer Girmez Firene Asılmamla Toprak Kaydı Ve Araba Yanlama Kuyuya Düştü Asılı Kaldı Sağ Arka Teker Yamuldu Arabayı Kıpırdatmadan Çıktık Neyse Oradan Geçen Birkaç Kişiden Yardım İstedim Hemen Arkadaşları Aradım Neyse 16 17 Kişi Toplandık Arabanın Yandan Kaldırarak Kuyudan Çıkarttık Allahtan Firene Basmışım Firene Basmasam Benim Olduğum Yer Kompile Kuyuya Giricek Allah Göstermesin Sıkışıp Ölme İhtimalim Bile Var Arabanın Bir Kaç Yerinde Çizikler Var Alt Tarafına Hiç Bakmadım Eminim Oradada Birşeyler Vardır.

Buradan Belediyelere Sesleniyorum.Lütfen Açtığınız Çukurların Etrafını Bant'la Çevirin Veya Tabela Koyun Ben Bu Gün Ölüm Tehlikesi Geçirdim Ama Herkez Benim Kadar Şans'lı Olmayabilir. Tamam Ben Arabayla Girdim Ama Oraya Çocuklarda Düşebilir. Ne Sorumsuz Bir Devletiz!. Arkadaşlar Öyle Birşeyki Ne Bir Çalışma Nede Bir Allahın Kulu Var Hani Çalışma Olsa Derimki Hee Bunlar Şuan Kuyuda Çalışıyor. Giderken Kapatcaklar Ama Öyle Birşey Değilki Resmen Ap Açık Kuyu!

• geçmiş olsun
  • Hakkını sonuna kadar ara bence.Gerçi oraya sonradan tabelaları dikerler
    Yazık günah ciddi bir maddi hasarda çıkmıştır büyük ihtimalle
  • Herşey güzel geçmiş olsunda yazılarda niye tüm kelimeler büyük harfle başlıyor?

• Orjinalden alıntı: M@rvellous

Hakkını sonuna kadar ara bence.Gerçi oraya sonradan tabelaları dikerler
    Yazık günah ciddi bir maddi hasarda çıkmıştır büyük ihtimalle

Hakkımı Aramakmı Bu Devlettemi? Boşversene

Orjinalden alıntı: Miex
    Herşey güzel geçmiş olsunda yazılarda niye tüm kelimeler büyük harfle başlıyor?

El Alışkanlığ Bi Kere Başladınmı Bırakamıyorsun Sol Serçe Parmağım Shift'e Gidiyor Hep

Orjinalden alıntı: niko_jr
    geçmiş olsun

Sağolasın

• GEcmiş olsun arkadasim da su fontu deiştirsen bide biraz büyültsen gözümü aldi
  • geçmiş olsun hocam.ne yazıkki böyle olaylar hergün yaşanıyor.hiçbir hak da iddia edemiyosun.cana geleceğine mala gelsin diyecem ama mala da durduk yere zarar gelmesi insanı üzüyor tabi.neyse umarım çok fazla hasar yoktur.bi daha böyle olayları kimsenin yaşamaması dileğiyle...(gerçi bu yaptığım olmayacak duaya amin demek gibi bişey ama umarım kimse yaşamaz bu olayları artık)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla kaldırıma çıktım
    6 yıl önce açıldı
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçmiş olsun..

Umarım şasede eğilme , yamulma yoktur..

Şase'nin dengesi bozulmuşsa eğer , gerçekten yazık..

Arabanın modeli ne bu arada ? İnşallah hassas bir araba değildir.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Hocam geçmiş olsun..

Umarım şasede eğilme , yamulma yoktur..

Şase'nin dengesi bozulmuşsa eğer , gerçekten yazık..

Arabanın modeli ne bu arada ? İnşallah hassas bir araba değildir.

Kartal Allahtan PUG'la Çıkmadım Onla Çıksam O Pelt'di Abim Daha Yeni Aldı Kartalı Denemek İçin Hemde Gezmek İçin Aldım.
    Ne Yazıkki Böyle Bir Ülkede Yaşıyoruz Haklısın Gözümüzü Dört Açmamız Gerekiyor Belediyelerin Böyle İhmalleri Yüzünden Kaç Can Gitmiştir Kim Bilir Ben Şanslıydım Ama Başka Düşen Birisi Bu Kadar Şans'lı Olamayabilir.
    Diğer Aradaşlara Teşekkürler Yorum İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 25 Temmuz 2008; 23:03:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Arkadaşlar Bu Gün Anadolu Kavağında Turluyordum Kaleye Felan Çıktım Neyse Gezdik Güzelce Eğlendik Eve Geldim Dedim Arkadaşı Bırakıyım Öyle Eve Geçiyim Arkadaşların Oraya Geldik Arkadaşımda 19 Yaşında Hayatı Boyunca Araba Kullanmamış Neyse Boş Bi Alana Gittik Orada Verdim Biraz Sürdü Öğrettim Araba Kullanmayı Neyse Çıktım Boş Alandan Arabayı Geri Almam Gerekiyordu Aldım Geri Ve Olanlar Oldu!
    Belediye Su Kanalı İçin Öyle Bi Çukur Açmışki Yaklaşık3 - 3,5m Derinliğinde Ne Bi Levha Nede Bir Bant Çekmişler Görmek İmkansız Gibi Neyse Bende Geri Geri Gelirken Kuyuyu Görmedim Zaten Akşam Nasıl Görebilirimki Hiç Fark Edilmiyor Yahu Bantı Levhayı Geçtim İnsan Taş Maş Koyar Yinede Öyle Açık Bırakmaz Neyse Geldim Geri Çukura Girer Girmez Firene Asılmamla Toprak Kaydı Ve Araba Yanlama Kuyuya Düştü Asılı Kaldı Sağ Arka Teker Yamuldu Arabayı Kıpırdatmadan Çıktık Neyse Oradan Geçen Birkaç Kişiden Yardım İstedim Hemen Arkadaşları Aradım Neyse 16 17 Kişi Toplandık Arabanın Yandan Kaldırarak Kuyudan Çıkarttık Allahtan Firene Basmışım Firene Basmasam Benim Olduğum Yer Kompile Kuyuya Giricek Allah Göstermesin Sıkışıp Ölme İhtimalim Bile Var Arabanın Bir Kaç Yerinde Çizikler Var Alt Tarafına Hiç Bakmadım Eminim Oradada Birşeyler Vardır.

Buradan Belediyelere Sesleniyorum.Lütfen Açtığınız Çukurların Etrafını Bant'la Çevirin Veya Tabela Koyun Ben Bu Gün Ölüm Tehlikesi Geçirdim Ama Herkez Benim Kadar Şans'lı Olmayabilir. Tamam Ben Arabayla Girdim Ama Oraya Çocuklarda Düşebilir. Ne Sorumsuz Bir Devletiz!. Arkadaşlar Öyle Birşeyki Ne Bir Çalışma Nede Bir Allahın Kulu Var Hani Çalışma Olsa Derimki Hee Bunlar Şuan Kuyuda Çalışıyor. Giderken Kapatcaklar Ama Öyle Birşey Değilki Resmen Ap Açık Kuyu!

dostum önerim oranın belediyesine dava aç hakkını ara senin yerinde olsam yarın gider çukuru ve etrafını tabelasız ve uyarı levhasız resim çeker ve hakkımı arardım.

lise stajını belediyede yaparken fen işleri bölümünde sorumlu amir telefonla işçiye emir verirken duymuştum " yola açılan çukura ikaz tabelası koyun yarın öbür gün çoçuk fln biri düşer dava açarlar ben imza attım çalışöa işin yanarım diye konuşuodu "

budurumlarda haakını ara ne ikaz tabelası var nede başka bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Arkadaşlar Bu Gün Anadolu Kavağında Turluyordum Kaleye Felan Çıktım Neyse Gezdik Güzelce Eğlendik Eve Geldim Dedim Arkadaşı Bırakıyım Öyle Eve Geçiyim Arkadaşların Oraya Geldik Arkadaşımda 19 Yaşında Hayatı Boyunca Araba Kullanmamış Neyse Boş Bi Alana Gittik Orada Verdim Biraz Sürdü Öğrettim Araba Kullanmayı Neyse Çıktım Boş Alandan Arabayı Geri Almam Gerekiyordu Aldım Geri Ve Olanlar Oldu!

dostum önerim oranın belediyesine dava aç hakkını ara senin yerinde olsam yarın gider çukuru ve etrafını tabelasız ve uyarı levhasız resim çeker ve hakkımı arardım.

lise stajını belediyede yaparken fen işleri bölümünde sorumlu amir telefonla işçiye emir verirken duymuştum " yola açılan çukura ikaz tabelası koyun yarın öbür gün çoçuk fln biri düşer dava açarlar ben imza attım çalışöa işin yanarım diye konuşuodu "

budurumlarda haakını ara ne ikaz tabelası var nede başka bişey

Haklısın Ama Belediyelerle Uhraşmak İstemiyorum Bilmiyorum Belkide Tembelim Bu Konularda Kim Bilir Kaç Kişi Şikayet Ediyordur Sonuç Yine Aynı

• geçmiş olsun kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.