Şimdi Ara

Arabayı Sattım Elektrikli Bisiklet Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımın satışını vereli 1-2 gün oluyor. Sattıgıma biraz pişman oldum açıkcası keşke satmasaydım dedim özellikle havaların sogumasıyla birlikte cidden pişman oldum.

İşin garip ksmı suan aklımda ucuz yollu bir motorsiklet veya elektrikli bisiklet\scooter almak var. Aslında imkan olsa düz bisikletin üzerine yapacağım fakat o kadar teknik bilge sahip degilim. Günde 25-30km civarı yol yapacak bu alet. Vergi ehliyet vs. gibi şeyler istemiyormuş biraz cezbetti açıkcası. Umarım 300-400 liraya bulabilirim. Biraz kalın giyinip sorunu çözebileceğimi düşünüyorum.

Bu aletler bir şarjla 50km civarı yol yapıyorlarmış. 50km yol yapmak için 6 ila 8 saat arası bir şarj gerekiyor ne kadara şarj olur onuda hesaplamak lazım tabiki.

yeni bir araç alana kadar en az 5 ay binmem gerekiyor.

• hocam astraydı sanırım senin araç
    neden sattın kaça verdin ?
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    evet hocam beyaz güverdin yuvadan uçtu. 9.500 e verdim. araç biraz eski model ve masraf acıyordu artık yorulmustum iyice. üzerindeki lpg sistemi sıralı değildi ruhsata işli değildi bir ton masraf acacaktı bana. en iyisinin satmak oldugunu düşündüm. bidahaki sefere 15-16 milyarlık modelli bir araç almayı düşünüyorum. clio tarzı dci motorlu. fakat her gün yapacagım mesafe çok ters. bu yüzden beni götürecek bir alet şart. bidahada araç almak istemiyorum masraflarından yoruldum artık.
  • Vergiden ve benzin parasindan kacayim derken bi hastaliga yakalanirsan ne yapacan ? Gittigin yol duz ise o gider ama 3 bin tl lik olanlar gider 400 liralik aletle unut onu yolun rampa ise tavanvay devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paydos180 P kullanıcısına yanıt
    30km yolun 10km si yokuş hocam. ordada pedala mı sarılacaz artık bilemedim nası olacak valla motorsiklet alsak gider aslındada oda nasıl olur bilemiyorum. motorsikletin belirli bir cc altı ehliyet istemiyormuş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

evet hocam beyaz güverdin yuvadan uçtu. 9.500 e verdim. araç biraz eski model ve masraf acıyordu artık yorulmustum iyice. üzerindeki lpg sistemi sıralı değildi ruhsata işli değildi bir ton masraf acacaktı bana. en iyisinin satmak oldugunu düşündüm. bidahaki sefere 15-16 milyarlık modelli bir araç almayı düşünüyorum. clio tarzı dci motorlu. fakat her gün yapacagım mesafe çok ters. bu yüzden beni götürecek bir alet şart. bidahada araç almak istemiyorum masraflarından yoruldum artık.

ben ilk motor kullanıyordum motosikletten arabaya geçtim
    eğer arabadan sonra motora geçmeye çalışırsan hayatta rahat edemezsin söyleyim
    çok hasta olursun kış geçince anca uygularsın bu planını.
    ya araba alacaksın düzgün bişey yada toplu taşıma...

• Benim yan dükkan komşum aldı ben bir iki kere bindim yokuşlarda pedal çevirmeye hazır olamnızı tavsiye ederim o fiyata alacağınız bisiklette. Birde güçlü pilleri olanlar var onların ivmelenmesi falan güzel. Onlardan almanızı tavsiye ederim fakat fiyatları yaklaşık olarak 2 bin lira civarında. dağ tepe yokuş falan çıkartır ve trafiği tehlikeye atmadan seyir edebileceğiniz hızlara çıkartabilir.

Birde şarj ettikçe pillerin ömürleri gidiyor. Misal ilk aldınız full şarjla 60 km yaptınız , iki ay sonra bu menzil atıyorum 50 km ye düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorsiklet mi arabamı.
    7 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 cc alti vergi yok suan icin ehliyet zorunlu yeni kanunlada a1 ehliyeti icin 50 cc ye kadar diyebkanun cikacak. Elektrikli motor size faydali olmaz pisman olursunuz.

• Yapacagım mesafe ciddi anlamda çok ters. 2 kere otobüse binmem ve yürümem gerekiyor. Ve zaman olarak yarım saati buluyor. Arabayla gitsem 5dk sürüyor.

yokuşları hiç mi çıkmıyor hocam bu alet biraz çeviririz tabi çokta degil 2bin lira civarını elektrikli bisiklete yatırmak istemem. İnternette 600 lira civarına motorsiklet tarzında olanlar var. Onların ikinci ellerini 400 e felan düşürürsem çok iyi olur. Akülerin ömrünün bitmesi sorunu 3000km sonra oluyormuş hocam. öyle duydum tam net bilgim yok bu konuda.
  • Ben de 2 sene önce böyle bir araştırmaya girmiştim ancak 600 civari rakam biraz hayal. O zamanlar bile en kötü bin TL gibiydi Fiyatlar tabi düşmüş de olabilir neyse çıkacağınız rampa çok dik değilser ve kilolu degilseniz her türlü işinizi görür. Durakta otobüs beklerken donmaktansa bisikletin üzerinde donmak daha iyi en azından zaman kaybı yok.trafikte bekleme yok masraf yok vergi yok vs..

• STasdemir S kullanıcısına yanıt
    böyle bir site buldum hocam normal bisikleti motorlu hale çeviriyor.

http://www.motorlubisiklet.com/Default.aspx

fiyatlar hakkında detaylı bir araştırma yapacagım. direk alıp burdaki bisikletice taktırırım kötü bir bisiklet alıp
  • Honda today alın hocam ikinci el.
    50-60km gider 1 lt benzinle.
    edit: bütçe yetersizmiş. O bütçeyle elektrikli bisikletin aküsü bile alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 6 Aralık 2013; 20:59:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Önce bisikletçiyle görüşmek lazım yapabilcek mi acaba

• Bu sogukta motor adamı öldürür hocam.

• Hic bulasma.ayrica 1300 tl altinda akulu bisiklet olmaz olanda is gormez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot mobilet.

Uzun yolda ustune de yatiliyor.

110 falan yapar.

• Tepeden tirnaga uygun ve kaliteli donanimla kisin motor kullanmak zevktir.

• abi yazık etme kendine al bi hacı murat 2000 bin liraya hurda çıkıncada devlete everirsin aynı paraya
  • Normal bisiklet al 0 masraf,spor da yapmış olursun, düşünürsen yardımcı olurum
  • Hocam bir tane CBR 125 ya da 250 alın 2. El birde kaliteli mont pantolon kask ve eldiven alırsın mis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.