Şimdi Ara

Arabayı Satıyorum Yardım (ACİLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2010 model imzamdaki araç, konfor paket.. 23.500km de, değişeni boyası yok. 36bin lira veriyim dediler.. sizce iyi mi fiyat? ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 4 Nisan 2013; 21:42:09 >

• ver gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

ver gitsin.

ya ciddi soruyorum fiyat nasıl iyimi yoksa düşük mü? sahibinden de fiyatlar yüksek baya ama orası adı üstünde sahibinden, herkes yüksek fiyat çekiyo haliyle arabanın gerçek ederi kafamı karıştırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

ver gitsin.

ya ciddi soruyorum fiyat nasıl iyimi yoksa düşük mü? sahibinden de fiyatlar yüksek baya ama orası adı üstünde sahibinden, herkes yüksek fiyat çekiyo haliyle arabanın gerçek ederi kafamı karıştırıyo

36 bin az gibi geldi ama asıl ilginc olan 3 yaşında dizel ve 23000 km ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

quote:

quote:

ver gitsin.

36 bin az gibi geldi ama asıl ilginc olan 3 yaşında dizel ve 23000 km ?

yol yapmadım valla pek

Edit:
    sizce değeri ederi nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 4 Nisan 2013; 21:36:23 >

• Güzel fiyat.Ben satardım sanırım....
  • ya sahibinden de km 40 bin hatta daha fazla olanlara 38-40 fiyat çekmişler.. 36 çok kafamı karıştırdı satayımmı yoksa satmayayım mı bilemedim yada 37 desem tamam deseler yine mi az olmuş olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sattım aracı nasıl bulablirim
    7 yıl önce açıldı
    Araç alım yardım -acil
    4 ay önce açıldı
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasasını bilmiyorum ama tahminen otomatik olmasıyla birlikte 38 den aşağı satmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinbektas -- 4 Nisan 2013; 22:49:46 >
  • Opel'in sağı solu belli olmaz yeni kasaları geçen seneki gibi 38.000 başlangıç fiyatına çekerlerse aracınızı o fiyatlara zor satarsınız. Bence fiyat uygun.
  • şu an baktım 41.888 2013 benzinlinin fiyatı.. çok uçmuşlar bence benim aldığım zaman bu kadar değildi fiyatlar.. dediğiniz gibi yine bi indirim yaparlarsa iyi olmaz bnm için
  • 2011 astra h cdti easytronic 40 bin km aracımı 34 e sattım. İlanlar 37-39.

Hep yalan dolan.
  • quote:

beyler 2010 model imzamdaki araç, konfor paket.. 23.500km de, değişeni boyası yok. 36bin lira veriyim dediler.. sizce iyi mi fiyat? ederi nedir?

oha benim aracımın kmsi 23.500 dü 23.800 oldu şimdi 2010 model ve konfor paket :D iyi satışlar
  • up??
  • 36 bin verdiler ise bence verin derim sahibinden.comda ki fiyatlara bakmayın bir çok kişi şişiriyor fiyatları almaya niyetlendiğinizde düşüyorlar zaten pazarlık payı bırakıyorlar bence ederinde bir fiyat yeni kasada 1.6 dizel gelcek yakında iyice piyasası düşmeden verin derim
  • 36.500 e anlaştık arkadaşlar, 2. yıl bakımını yaptırmamıştım onu da alıcı yaptıracak
  • sahibinden.com un fiyatları şişirdiğine şüphem yok.
  • bence fiyat ideal. pazarlıkla biraz daha yükseltirseniz satın hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.