Şimdi Ara

Arabayı Satıyorum Fiyat Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-passat-176335205/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhansoylukan -- 22 Ağustos 2014; 13:19:03 >

• Fiyat normal ihtiyacın yoksa satma su zamanda arac bulmak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    İhtiyaçtan değil otomatik lazım olduğu için satıyorum çok da karasızım 28 den aşağı inmesem adam almaz yani vazgeçme şansım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-arac-170923436/detay/

Arkadaşlar ilanda ki aracımı 27000'e yarın müsteri geliyor adam 27 dedi ben 28 dedim büyük ihtimal 27 ye vereceğim.Aracın ederinden bile fazla fiyata gidiyor diye düşünüyorum ama malum piyasa çok yüksek otomatik araç alacağım bu parayla siz ne diyorsunuz bu işe.Düşündüğüm arabada honda civic hb 1.8 30000'den aşağı yok

Verme kaybedersin araba bulmak zor !!!
    Dört aydır araba arıyorum yok !!!

• Fiyatların eylül ekim gibi düşeceğini varsayarsak aracı şimdi satıp 2 ay bekleyebilirseniz karlı bir iş olabilir.Ama yok arkadaşların da dediği gibi hemen araç alacaksanız çok zor,ben de 2 aydır 20 bine kadar otomatik araç arıyorum ve fiyatlarla beraber çıldırma noktasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-arac-170923436/detay/

Arkadaşlar ilanda ki aracımı 27000'e yarın müsteri geliyor adam 27 dedi ben 28 dedim büyük ihtimal 27 ye vereceğim.Aracın ederinden bile fazla fiyata gidiyor diye düşünüyorum ama malum piyasa çok yüksek otomatik araç alacağım bu parayla siz ne diyorsunuz bu işe.Düşündüğüm arabada honda civic hb 1.8 30000'den aşağı yok

hocam bu aracın performansı nasıldır acaba bende bakıyorumda bu araçlara (konuyla biraz alakasız oldu kusura bakmayın )

• Hocam sarj konusunu süre olarak hiç denemedim yalan söyleyemem genelde sınıfta ders islerken şiir dinletisi için kullanıyordum.. Çünkü bitmeden takın dediler satarken.Zararliymis bitince sşarj. Zaten bataryası sarj kablosu sarj soketi yenilendi 1 hafta olmadı yani. Garantisi geçen yaz ortadi ya da sonu gibi aldım tam günü için faturaya bakmaliyim. PTT kapıda ödemeli nasıl oluyor bilmiyorum. Anlatır isen sevinirim. Cihazda zaten indirim yaptığımı fark ettiğinizi umuyorum. Kargo ücreti ne oluyor bilmiyorum. Cihaz bana 210 gelecek şekilde veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sattım aracı nasıl bulablirim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

Hocam sarj konusunu süre olarak hiç denemedim yalan söyleyemem genelde sınıfta ders islerken şiir dinletisi için kullanıyordum.. Çünkü bitmeden takın dediler satarken.Zararliymis bitince sşarj. Zaten bataryası sarj kablosu sarj soketi yenilendi 1 hafta olmadı yani. Garantisi geçen yaz ortadi ya da sonu gibi aldım tam günü için faturaya bakmaliyim. PTT kapıda ödemeli nasıl oluyor bilmiyorum. Anlatır isen sevinirim. Cihazda zaten indirim yaptığımı fark ettiğinizi umuyorum. Kargo ücreti ne oluyor bilmiyorum. Cihaz bana 210 gelecek şekilde veririm.

Sahurdan sonra uyu kardeş
  • xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt
    Standart 1.6 araç işte hocam passat diye uçmasını falan beklemeyin.Motor o kadar yüksek devirlerde daha iyi arabayı bayıltmadıkça hiç bir sıkıntı yaşamazsın.4. vitese düşer 3.e düşmez yeter ki bayılmamış olsun Türkiyenin en dağlık alanında ardahandayım şu an bugüne kadar hiç bi sıkıntısını çekmedim.
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    aynennn
  • bende satmadım hocam adamlar baktı aracı beğendi 28 den 1 kuruş aşağı inmem dedim gittiler.Gelirlerse nasip gelmezse kalsın
  • Zamanında (2-3ay oldu heralde) Ardahan'da bi polis memurunda vardı 1.6 trend km sanırım 100-110bin falandı 30 istiyordu 28 verdim vermemişti;)

• eatasoy34 kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam bi arkadaşta var burada 1 yıldır satıyor da olmadı 2001 model 30 istiyor oda 1.8t ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: theja

Fiyatların eylül ekim gibi düşeceğini varsayarsak aracı şimdi satıp 2 ay bekleyebilirseniz karlı bir iş olabilir.Ama yok arkadaşların da dediği gibi hemen araç alacaksanız çok zor,ben de 2 aydır 20 bine kadar otomatik araç arıyorum ve fiyatlarla beraber çıldırma noktasındayım

20000e kadar otomatik bulursaniz bana da haber verin lutfen bana da lazim :D hangi modellere baktiniz nelerin dusmesini bekliyosunuz siz

• kayhansoylukan kullanıcısına yanıt
    sat abicim ya ama 28den aşağı verme alacak arkadaş verir 28i.
  • Dostum aklımda olsun.Otomatik olunca insan doğal olarak şanzumandan korkuyor.Bu konuda iyi olan honda,vw falan bakıyorum genelde aklımda ki 1.8 civic ve dsg şanzuman golf ama onlarda maşallah 35 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

sat abicim ya ama 28den aşağı verme alacak arkadaş verir 28i.

Aynen öyle başka şansım kalmıyor ne kadar ucuza satarsam o kadar pahalıya araba almış olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

quote:

Fiyatların eylül ekim gibi düşeceğini varsayarsak aracı şimdi satıp 2 ay bekleyebilirseniz karlı bir iş olabilir.Ama yok arkadaşların da dediği gibi hemen araç alacaksanız çok zor,ben de 2 aydır 20 bine kadar otomatik araç arıyorum ve fiyatlarla beraber çıldırma noktasındayım

20000e kadar otomatik bulursaniz bana da haber verin lutfen bana da lazim :D hangi modellere baktiniz nelerin dusmesini bekliyosunuz siz

Dostum 20 bine kadar getz,clio,colt,yaris,micra,corsa,punto,palio vb. araçlardan bulunabiliyor. Vatandaş bayrama arabayla gideyim diyor o yüzden fiyatlar tuzlu,dolayısıyla ramazandan sonra bir miktar ve kurbandan sonra da bir miktar düşme bekliyorum.Bu benim şahsi kanaatim tutar tutmaz o ayrı mevzu

Bu arada 20.000'e kadar araçla ilgili zaten şöyle bir konum var,burdan da takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_93644648/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

quote:

Dostum 20 bine kadar getz,clio,colt,yaris,micra,corsa,punto,palio vb. araçlardan bulunabiliyor. Vatandaş bayrama arabayla gideyim diyor o yüzden fiyatlar tuzlu,dolayısıyla ramazandan sonra bir miktar ve kurbandan sonra da bir miktar düşme bekliyorum.Bu benim şahsi kanaatim tutar tutmaz o ayrı mevzu

Bu arada 20.000'e kadar araçla ilgili zaten şöyle bir konum var,burdan da takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_93644648/tm.htm

20000e kadar manuel daha iyi biseyler bulunur ama demi ne onerirsiniz ona?

• theja kullanıcısına yanıt
    İnşallah o düşme olur hocam ama bir satıcı olarak hiç umudum yok bu piyasa bir kere fırladı.Sıkıntı dolar ve euronun da yüksek olması.Malum ülkemizde her araç için bi o kadar da vergi ödediğimiz için ikinci el arabalar hep fazlasına gidecek bizimde sıfır arabaya binme umudumuz tükenecek

Bakınız:http://www.dacia.com.tr/media/Fiyat-Listesi/attb328961fa2d24f358839386c62a3668e/Poligon_DACIA_201401.pdf
    en dandik sandero bile 35 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhansoylukan -- 9 Temmuz 2014; 21:10:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.