Şimdi Ara

ARABAYI SATIM ACIL TERCİH YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda arabamı sattım.üste kredi çekip yeni araba almak kaldı.

önce leon 1.2 tsi alacaktım ama kullanan bi tanıdığım kesinlikle alma dedi. malzeme kalitesiz, çok trim sesi var dedi ayrıca 2 aylık aracının turbo sunu değiştirdi.

şimdi 2. el 2011 45000 km civic buldum. araç temiz ve 45000 tl.lpg uyumlu olduğu için alınca bi süre sonra taktırabilirim.

bugün bir de astra 1.6 benzinli sıfır fiyatı aldım 47000 tl dediler. lpg uyumsuz motoru olduğu söyleniyor sübap eritiyormuş.

ben en az 4 yıl aile aracı olarak kullanacağım ve bütçem maksimum bu. benim için konfor ve tasarruf önemli performans ikinci plan.

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla sorunsuzluk ön planda sizin için. O yüzden civic sizin için uygundur. Lancerlerede bakilabilir aslında.

• Astra alıp lpg taktırın derim, bu forumda aynı motoru 90k km boyunca lpg ile kullanıp sıkıntı yaşamayan bir arkadaş vardı. Yine önceki aracım Astra h kasaya aynı motora lpg taktırıp kullandım, çok fazla km yapmadım ama kullandığım süre boyunca bir sıkıntı yaşatmadı, landirenzo taktırmıştım ben, brc de olur yeter ki iyi ustayla doğru kalibrasyon yapılsın
    Ayrıca çok ekonomik binersiniz, lpg ile ciddi manada az yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 9 Aralık 2014; 17:40:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para verip atmosferik benzinli araç almak çok mantıksız. Dizel C4,Peugeot 308,Fiat Bravo, Renault Megane gibi dizel, ekonomik, masrafsız araçlar alabilirsiniz. Honda Civic'in bunların hiçbirinden büyük avantajı yok benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 9 Aralık 2014; 17:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O kadar para verip atmosferik benzinli araç almak çok mantıksız. Dizel C4,Peugeot 308,Fiat Bravo, Renault Megane gibi dizel, ekonomik, masrafsız araçlar alabilirsiniz. Honda Civic'in bunların hiçbirinden büyük avantajı yok benim gözümde.

Fransız ve İtalyan arabalarıyla iyi anılarım yok maalesef. ne modelleri var bakmıyorum bile.

• Focus 3 tdci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

quote:

O kadar para verip atmosferik benzinli araç almak çok mantıksız. Dizel C4,Peugeot 308,Fiat Bravo, Renault Megane gibi dizel, ekonomik, masrafsız araçlar alabilirsiniz. Honda Civic'in bunların hiçbirinden büyük avantajı yok benim gözümde.

Fransız ve İtalyan arabalarıyla iyi anılarım yok maalesef. ne modelleri var bakmıyorum bile.

Benim de önyargım vardı, ama 308 bu önyargıyı yendi. Sizin yaşadığınız sorunları bilemeyiz elbette; sıfır araçta mı oldu, ikinci elde mi oldu, nasıl oldu.. Ama bence her türlü alınabilir araçlar. Bir üstte yazılmış, Focus da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 9 Aralık 2014; 18:32:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TrakON kullanıcısına yanıt
    Leonda trim sesi bahsedildiği kadar yok. Aksine bende civic te trim seslerinden rahatsız olmuştum.

Bu arada o arkadaşınız önce turbolu araba kullanmayı öğrensin. Turbo büyük oranda kullanıcıya bağlı bir parçadır

• Donanım sıkıntı değilse 1.2TSİ Midline Plus Golf bakın derim.
  • quote:

+1111111111
  • baktıklarınızın içinde ekonomik olan lpg + civic sonra 1.2 leon sonra astra.
    konfor da astra biraz öne çıkabilir civicle leon eşit benim gözümde
  • 308 hdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

quote:

Benim de önyargım vardı, ama 308 bu önyargıyı yendi. Sizin yaşadığınız sorunları bilemeyiz elbette; sıfır araçta mı oldu, ikinci elde mi oldu, nasıl oldu.. Ama bence her türlü alınabilir araçlar. Bir üstte yazılmış, Focus da olabilir.

Megane ile 2 kez yolda kaldım, 308 ile babam kaza yaptı ve hafif çarpmada şaseye kadar dağıldı ve iç malzeme kendini çabuk bırakıyor. fiat iki ay sürDüm bu kadar keyifsiz araç görmedim. Bu markalara içim ısınmıyor. alsam sevmeyerek binerim, o zaman da isterse bedava olsun anlamı yok.
    Corsam da vardı o da egr valfi arızası ndan 2 kez yolda bıraktı ama o 98 modeldi.

• Ben corolla derim, sayılan diğer arabalar sanayiden çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Donanım sıkıntı değilse 1.2TSİ Midline Plus Golf bakın derim.

Golf almaya kalksam 3 ay sonra teslim derler o zaman da fiyatlar uçar. o yüzden vw düşünmüyorum.

• TrakON kullanıcısına yanıt
    Baz paketler genelde stokta oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model..hatasiz-trend-x-95-bg....6-ileri..servis-bakimli-191335522/detay

Son derece mantikli hocam kacirma bence en ideal araclardan biri bu alabilecegin

• reno 100hp altı dizelleri az yakıyor.
  • Megan 1.6 nın fiyatları uygun, lpg de uyumlu, 0 araca lpg takmak saçma ama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.