Şimdi Ara

Arabayı Çizdiler - Acil kamera tavsiyesi :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 3 aylık Dacia Logan MCV almıştım, yıkatıp öyle eve götürdüm. Sabahleyin kalktığımda çizmişlerdi her taraftan. 24 saati tam göremeden çizdiler ve sonraki aylarda kaput, arka kapılar, çamurluklar hasılı her tarafını çizdiler ibreti alem olsun diye boyatmadım, satıncaya kadar öyle çizik çizik bindim. Alt tarafı bir Dacia'ydı yahu, bu ne çekememezlik, bu ne haset? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz.
  • Imkaniniz varsa otoparka birakin araclarinizi en azindan bir nebze kafani rahatlamis olur.
  • Hocam geçmiş olsun. benim de daha 5000 km deki arabayı boydan boya çizmişler bide çarpı işareti atmışlar araba resmen harita gibi olmuş
  • Arkadaş kamera tavsiyesi istemiş .millet kocakari gibi nasihatlar tavsiyeler azarlamalar.yok arabayi sen çizmişsin haberin yok falan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilinçli olarak çizilmişe benzemiyor.çocuklar oyun oynarken sürtünmüş olabilir.
    bende her çizikte kamera takıp arabamı çizeni yakalayıp suratına çizik atayım derdim ama
    otoparka bırakıyorum artık kamera açı ayarı falan zahmetli iş
  • Geçmiş olsun.

Çocuk işine benziyor....

Çizikler pek derin değil. Büyük yada daha kuvvetli birisi -eğer amacı gerçekten zarar vermekse- daha derin çizik atardı.
    Bunlar tür çizikler, genel olarak kesin ve düz bir çizgi olarak ilerler. Ve bilincli yapıldığı bellidir.

Bu çizgiler, zayıf ve güçsüz birisi tarafından yapılmış. Dikine inen paralel, zayıf çizgiler bana çocuklar oyun oynamış izlenimini yarattı...
  • arkadaşalr özür dileyerek konuyu üste taşıyorum. kamera konusunda bilgi verebilecek var mı?
  • Adamın arabası çizilmiş ondan daha iyi mi bileceksiniz. Yok çalı çizmiş yok sürtmüş. Size ne niye bilmişlik yapıyorsunuz adam kamera soruyor bilen paylaşsın bu nedir neyin yorumudur!! Arkadaşım sanada geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni almadınmı sen bunu ya .. Şerefsizlik diz boyu çekemıyorlar anasını satım...
    Antalyaya geldıgımde buluşalım bı subişleri yan yana koyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 9 Mart 2013; 6:37:54 >
  • Arabanın içi senin, dışı herkesin...

O nedenle dışına gelen sorunları engelleme şansın yok gibi...

Maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşalr özür dileyerek konuyu üste taşıyorum. kamera konusunda bilgi verebilecek var mı?

Geçmiş olsun benzer olayı önceki ve mevcut aracımda yaşadım.

Olay ile ilgili görüşlerim;

1) Aracınızın sesinden rahatsız olan,
    2) Şahsi münasebetiniz sonucunda kin beslemiş olan,
    3) Haylaz, şımarık, terbiyeden yoksun

mahalle sakini ! ya da sakinleri yapmış olma olasalığı yüksek gözüküyor.

Asıl sorunuz ile yazdıklarım arasında ilişki aracı içeriden değil dışarıdan kuş bakışı gözetleyebileceğiniz bir IP kamera satın almanız gerek tespit gerek görüntü kalitesi açısında( karanlık ) faydalı olacaktır. Ayrıca aracı evde bıraktığınızda mobil veya pc üzerinden görüntü alabilme kameranın konumunu değiştirebilme gibi özellikleri ile görüş alanı kabiliyetini de arttırabilirsiniz.

Tabi tüm işlemler sadece sabit bir alan için geçerli bir seyahat sonucu herhangi bir yere park etmeniz halinde işlevsel değil ancak genellikle yaşanılan bu ve benzeri olaylar oturduğunuz muhitte gerçekleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

Öncelikle geçmiş olsun. Ama bu tip densiz insanlar her yerde buluyor sizi. İnanırmısınız AVM'nin otoparkında özellikle 2 Kolon arasında ki yere park ederim. yan tarafları dardır kolonların yani insan kasıtlı olarak geçmez ordan. Ama gel görki Kamera kayıtlarına baktığımda kadın resmen market arabası ile o kolonun arasından geçmeye çalışıyo ve arabamın sol tamponunun üstünde derin olmasada çizik bırakıyor. AVM'de çalıştığım için hemen kameralardan öğreniyoruz plakasını ve direk sikayet ediyorum.

Telefonunu buluyorlar kadının, oda nasıl bir şanstır ki AVM'de çekiliş vardı. plakasını sisteme kaydetmişler. ordan telefonunu bulduk. Aradığımda işte ben bilmiyorum. ben yapmadım filan nasıl çıkışıyor. Kamera kayıtları öyle göstermiyor dedim. Sonuç olarak pasta cila paramı karşıladı.

Hocam çiziklere bakıcak olursak bunu çocuk yapmış gibi. Elinde çizici bi nesneyi sallamış arabanın üstünde. Yapacağınız şey güzel bi pasta-cila attırmak olucak.
    Çiziklerin çoğu gider. nazarlığınız olsun kalanlarda . Nasıl bi his olduğunu bilirim. Kendi arabanıza kendi imkanlarınızla sahip olmayı.

Bu arada Maşallah aracınızın rengi çok güzel

• Ramazan abi geçmiş olsun benimde başıma gelmişti, aracımı çizmişlerdi aşağıdaki linkteki gibi kendi imkanlarımla hallettim

Belki yardımı dokunur öncesi sonrası reismlerde var geçmiş olsun tekrar.

http://forum.donanimhaber.com/m_62715200/tm.htm
  • tamam da kamera olsa bile araba çalışırken kayıt edecek ?

araba çalışmazken kayıt yapabilen kamera var mı ?
  • Bunu yapanı bulursam ben halledeceğim de Allah'ım sana havale ediyorum yardımlarınızı bekliyorum kamera araştırıyorum fakat sonuç elde edemiyorum
    bilinen bir kamera varmıdır ?
     Arabayı Çizdiler - Acil kamera tavsiyesi :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.