Bildirim
arabaya yazılım atılır ise araba hızlanır mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Partner le 150 km-h yapıyorsun ve daha yokmu diyorsun? 300 mü yapacan kaç yapacan hedef nedir? ona göre yardımcı olalım. -
turbosuz dizel bir hictir ne yapsan bisi olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.3 doblo var 140 rahat yapıyor 1.9 motorun 140 ta kalması garip bunu anlatmak istemiş sanırım -
Hocam eğimde 160 yapanın içinde oturmuşluğum var. Hatim indirecektim öyle diyeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: chadas2h
1.3 doblo var 140 rahat yapıyor 1.9 motorun 140 ta kalması garip bunu anlatmak istemiş sanırım
1.3 doblo turbo çünkü.
O partnere hiç bir şey yapamazsın en etkili ve işe yarar yöntem satmak -
örnek tırlarda mesela sigorta olur arabada gaz basmakla 90 ı geçmez tırların çoğu anca rampa aşağı salarsan geçer.bilgim yok ama araçlarda da olabilir yani doğruluk payı var ama partner ile 140 yapmışın allah korusun pek güvenilecek araba değil 140 yeter fazlası zarar -
O hızlarda onune kopek falan atlasa serit değiştirsen keske 90'ı geçmeseydim dersin ama çoktan aramızdan ayrılmış olursun o arabayla. O yuzden yuksek hızdan kacınmalısın. Turboluysa araç son hızını artırabilirler eger devir saatinin sonunda bosluk varsa. Ama o aracla yapma derim. Trafikte ticariler bazen olumune gidiyorlar , aracın kapasitesi belli o hızlarda surenlerde beyin yok. Oyle olsa adam lamborghini'yi ticari arac gibi yapardı. O yukseklıkte yolu iyi tutan buyuk araclar var ama onlarda 2.5 ton ve suspansiyon sistemleri değişik, lastikleri kalın vb. -
1.3 doblo multijet motor yani turbo var. fakat partnerde turbo yok bence 140-150 o araç için iyi bile -
partner anca o hızı yapar zaten daha fazlası çok kötü sonuçlar doğurabilir hız kötü bir şey hiç bulaşmayın helede parterle
ha bide bunu yaptıranlardan araçlarının çok sık araıza çıkarmaya başldığını duymuştum -
quote:
1.3 doblo var 140 rahat yapıyor 1.9 motorun 140 ta kalması garip bunu anlatmak istemiş sanırım
1.3 doblo ile 185km yaptım desem inanmazsınız herhalde -
Araçta turbo yoksa turbo taktırırsan ancak yaparsın ki turbo yok bu modelde galiba varsa da aşırı hızdan kaçmak gerek özelliklede partner le ama sorunu bu çözer istersen chip tuning yap ama turbo yoksa dizel motorda zaten verim alamazsın üstüne sürekli arıza çıkartır bi konu vardı arkadaş bahsetmişti focus un motor 140 bin kmde ölmüş chip tuning sayesinde yaptırırken iyi düşün derim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende farkındaysanız 140 çok rahat yapıyor dedim zorladığımda 165 gibi bir rakam gördüm ancak 185 yokuş olmadan olmaz :) -
quote:
bende farkındaysanız 140 çok rahat yapıyor dedim zorladığımda 165 gibi bir rakam gördüm ancak 185 yokuş olmadan olmaz :)
Hocam hem egimliydi yol hemde kaymak gibi asfaltti
Büyük ihtimal elektronik olarak sınırlandırılmıştır.. Tuning yerlerinde ECU'yla oynayıp kaldırırlar sınırı büyük ihtimal.. -
Yazılım pcde olur kardeş
Pardon beyler.
chip tuning işlemi turbo besleme olmayan partner aracınız için yapılamıyor maalesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahsun494
selam arkadaşlar şöyle bir şey duydum araba da kapalı kodlar ve ayarlar varmış ve dediler ki araban eğer 140 geçmiyor ise kesin kapalıdır dediler gerçektende araba 140 - 150 geçmiyor araba partner 1.9 motor var gerçi hız kötü bir şey ama bazen işime yaramıyor değil :D
Turbo dizel ve turbo benzinli araçlar yazılımla bayağı güç kazanır. Bence siz aracınızı satın turbo dizel bir araç alın. -
motorun ömrü daha uzun olsun diye firmalar bunu sınırlandırıyor ama bazı tuning yerlerinde ayarlıyorlar -
Abi, aracın Peugeot pek güvenme yani :) FORD olsa turbolu falan hadi neyse diyeceğim de, 140 neyine yetmiyor?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X