Şimdi Ara

Arabaya sonradan yol bilgisayarı yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UberJager

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

İ10 Bence sana küçük çocuk felanda olursa sen beni dinle 2011-2012 1.4 Manuel/Lpg era'ya geç.

Neresi kucuk. Onde motor arkada bagaj yok. Gerisi ic hacim.

Valla küçük,Bagajı geniş,içi geniş ve ferah era'nın i10'dan sonra yayla gibi gelir.Çocuk olunca dediğimi anlarsın ali knka
  • quote:

quote:

quote:

İ10 Bence sana küçük çocuk felanda olursa sen beni dinle 2011-2012 1.4 Manuel/Lpg era'ya geç.

Neresi kucuk. Onde motor arkada bagaj yok. Gerisi ic hacim.

Valla küçük,Bagajı geniş,içi geniş ve ferah era'nın i10'dan sonra yayla gibi gelir.Çocuk olunca dediğimi anlarsın ali knka

Ben zaten accent era kullanıyorum. Şimdilik bagaj gerekmiyor. Çoçuk oluncada yeterli mekan olacağına inanaıyorum.

• bana i10 i20 den daha ferah geldi ,birazda geniş olsa 5 kişinin sığacağını düşünsem otomatiğini alacaktım.bagaj felan umrumda değil senede 2 gün lazım oluyor,istanbul trafiğine göre iyi seçim
    gerektiğinde arka koltuğu yatırır çamaşır makinesi bile taşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bana i10 i20 den daha ferah geldi ,birazda geniş olsa 5 kişinin sığacağını düşünsem otomatiğini alacaktım.bagaj felan umrumda değil senede 2 gün lazım oluyor,istanbul trafiğine göre iyi seçim

Vaay hocam, otomatik filan hayırdır
    Bana manuele geç diyordun

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    i20 kullanan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

bana i10 i20 den daha ferah geldi ,birazda geniş olsa 5 kişinin sığacağını düşünsem otomatiğini alacaktım.bagaj felan umrumda değil senede 2 gün lazım oluyor,istanbul trafiğine göre iyi seçim

yahu tarhana ben sana araban çok yakıyor diye söyledim genç adamsın.
    istanbulda otomatik şart ihtiyarladık gari sol ayak ağrıyo artık.bende bel fıtığıda var sol ayağım biraz hassas buna rağmen manuel kullanıyorum.
    bazen şoför izine çıkınca şirketteki dizel loganı veriyorlar ayak felç oluyor köprü trafiğinde beton gibi debriyajı varbenim araba yine iyi

• Yazılımın ismi nedir? Arayüzü çok iyiymiş.
  • Çocuklu aileye gitmezde onun haricinde i10 bencede güzel.Geçenlerde Kırmızı renk görmüştüm.Elite donanımdı dolayısıyla 1.2 otm oluyor.Paçalık,aksesuar felanda taktırmış sahibi yolda çok oturaklı ve tatlı gidiyordu.
  • Yazılım nedir ? Elm 327 var

• UberJager kullanıcısına yanıt
    Elm 327'yi bende almak istiyordum ha aldım alacağım derken üniversiteyi kazandım artık inşallah kendi arabama alırım

Teyp yerine tablet takanlar oluyor onlarda çok fazla işe yarar bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

yahu tarhana ben sana araban çok yakıyor diye söyledim genç adamsın.
    istanbulda otomatik şart ihtiyarladık gari sol ayak ağrıyo artık.bende bel fıtığıda var sol ayağım biraz hassas buna rağmen manuel kullanıyorum.
    bazen şoför izine çıkınca şirketteki dizel loganı veriyorlar ayak felç oluyor köprü trafiğinde beton gibi debriyajı varbenim araba yine iyi

Anladım hocam. Senin çaren yeni easy-r 0.9 tce Sandero. Makyajlı kasa geliyor galiba.

• çocuk olunca noluyor anlamıyorumkiben kocaman bebek arabası aldım palyonun bağajına sığmıyordu tekerini söküyordumsonra logan aldım benim çocuk hiç bebek arabasına binmedi sonra 50 liralık baston puset aldım onu çok sevdibagaj yine boş kaldı

• quote:

çocuk olunca noluyor anlamıyorumkiben kocaman bebek arabası aldım palyonun bağajına sığmıyordu tekerini söküyordumsonra logan aldım benim çocuk hiç bebek arabasına binmedi sonra 50 liralık baston puset aldım onu çok sevdibagaj yine boş kaldı

çocuk olduğunda arka koltuğa çocuk koltuğu bağladığında B sınıfında zor da olsa yanına 2 kişi oturur. Ama A da anca 1 kişi. Bagaj ihtiyacı göreceli kimine yeter kimine yetmez.

• Hocam belirttiniz mi konuda yoksa ben mi kacirdim hangi donanimi almamiz gerekir ve ne tur bir yazilim?Kullanamadigim telefonu bu is icin kullanabilirim belki

• Bende taşla corsama hız sabitleyici yapmıştım. Koyuyorum taşı gazın üstüne çekiyorum ayağımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Yazılım nedir ? Elm 327 var

Dashcommand adli yazilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

çocuk olunca noluyor anlamıyorumkiben kocaman bebek arabası aldım palyonun bağajına sığmıyordu tekerini söküyordumsonra logan aldım benim çocuk hiç bebek arabasına binmedi sonra 50 liralık baston puset aldım onu çok sevdibagaj yine boş kaldı

çocuk olduğunda arka koltuğa çocuk koltuğu bağladığında B sınıfında zor da olsa yanına 2 kişi oturur. Ama A da anca 1 kişi. Bagaj ihtiyacı göreceli kimine yeter kimine yetmez.

çocuk koltuğuna çocuk oturtabilene bravobir kaç denemeden sonra kaldırıp çatıya atıyorsun orada kalıyor3 kişilik aileye i10 fazlasıyla yeter,arada bir 1 kişide misafir herzaman olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Hocam belirttiniz mi konuda yoksa ben mi kacirdim hangi donanimi almamiz gerekir ve ne tur bir yazilim?Kullanamadigim telefonu bu is icin kullanabilirim belki

Bir tane bunlardan alacaksınız. Ucuz bir şey iş görür. Fakat tercihim açılır kapanır bir tane almanız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Fiat Marea 2003 te Obd var sanirim,maliyeti ne kadar bu islemin?(Telefon parasi haric)

Yazılım için 25 tl
    cihaz için 25 tl gerek.

Bunları ben satmıyorum sadece tarif edebilirm.

OBD 2 adaptörü hangisini kullanıyorsunuz ELM327 dışında? Donanım olarak yani. ELM327 yetiyor mu. Bir de bu cihaz piyasada çok pahalıya satılıyor. 25 liraya nerden buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Eylül 2016; 16:09:13 >
  • Bu dediğiniz sistemle aslında tam olarak yol bilgisayarı görevi görmüyor. Sadece temel görevleri yerine getiriyor. Sürekli tak çıkar, zor oluyor. En mantıklısı tablet bağlamak araca

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.