ewt arkadaşlar bildiğiniz kaliteli ve ucuz bi yer varmı? hoperlör alcam , abartı değil normal bi şey alcam nerden alabilirim?
hoperlörcüden
yanlış yerdesiniz.konu ilgili bölüme taşınmıştır
kasaptan
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
kasaptan
bilader böyle ezikler gibi abuk sabuk espiri yapacaksan daha doğrusu yapmaya çalışacaksan hiç yazma açtığım konuya!!!!!!!
yukardaki arkadaşta hoperlörcüden demiş yapma yaa? harbimi diyosun? bende manavdan alınacak sanıyodum!!! güzel kardeşim ben dedimki kaliteli ve ucuz bildiğiniz bi yer varmı onu demeye çalıştım ama malesef zeka seviyesi düşük olanlar anlamamış...!
kardeşim burası böyle dingonun ağırı değil saygın bi site açılan bi konuya saygınız olsun yoksada hiç cevap yazmayın!!! yani bazıları neden gerizekalı olduğunu kanıtlamak için büyük çaba sarfediyo anlamıyorum!
neyse lütfen KESİNLİKLE KONUYLA İLGİLİ VE CİDDİ CEVAPLAR YAZIN!!!!
wallaha istanbulda bi yer bilmiorm ama güzel bir hoprlör modeli yazabilirim ankarada olsaydin çok yer wardi ama istanbulda hiç bi yer bilmiorm :S nese tsa-6911 modelinin sesi güzeldir eğer anfi ile kullanirim diosan tsa-6921 derim tabiki ama tahminen radyoya bağlican ...
bu arada diğer arkadaşlara arkadaş nereden alicani bilio sadece sizden insanca bildiğiniz bi yer varsa önermenizi istedi. ama anliyana!