Galiba ben arabayı hor kullananlar gurubundayım arabayla kremit, priket, çimento ile sayısız sefer yaptığımı bilirim
Sakınan göze çöp batar misali arkadaş özel garaj kiraladı bir komşunun bahçesinde ama orda bile çizildi.Ben araçlarımı yıllardır sokağa bırakıyorum tabiki çizildiği oluyor ama çok da takmam.Şimdiki koyu laci renk abartısız yıkadığım gün bakıyorum yine toz falan yapacak birşey yok.Geçenlerde çöpe yakın bir yere bıraktım sabaha kadar üzerinde kediler cirit atmış her yer pati izleri ve çizikler.Bu gidişle satıp yine beyaz alacam galiba ...
Araba dışarda duran bir alet bu yüzden başına her türlü felaket gelebilir.O yüzden asla bir yerine birşey olduğunda içimizin cız edeceği araba almamak lazım.
Ben öylede yaptım.İlk zamanlar şu oldu bu oldu boya soldu çizildi felan diye kafama taksamda artık pek öyle şeylere önem vermiyorum sonuçta ben bile yaşlandım:))) Arabaya bakarım bakımlarını asla ihmal etmem çünkü can taşır.Bakmazsan ocağımıza incir ağacıda dikebilir:)))
Sakınan göze çöp batar sözüne hep inanmışımdır. Çünkü ne zaman bir şeyin üstüne çok düşersem elimde patlıyo. O yüzden fazla hassaslaşmaya da gerek yok. Eşek gibi binmeye de araya bi mesafe koymak gerek
arabasına bağlı
aracımı devamlı temiz kullanırım. ancak satmak için değil temiz bir arabada olmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156
-Servisten başka yerde bakımını yaptırmam -Fırça ile hiç yıkanmamıştır -Kışın çok yıkatırım,tuzdan dolayı -Çalıştırdıktan sonra ve durmadan önce minimum 30-45sn beklerim,düşük devirlerde/soğukta aracı zorlamam -Boya,deri vs. korumasını düzenli olarak kendim yaparım -Çukurlara dikkat ederim -Aldığım yakıta dikkat ederim -Sigara içilmez,çakmağı daha hiç kullanılmadı bile -Kışın havuzlu kauçuk paspas kullanırım -Park yeri bulamayınca yarısını kaldırıma çıkarmam -Kapılar yumuşak kapatılmak zorundadır -Patinaj çekmem -... ama -yeri geldiğinde çamur banyosu yaparız -çizilmiş,vurulmuş önemsemem,yapılır -bunları 2.el için değil içimden geldiğinden yaparım -içinde yer,içerim Benimki hafif gözün gibi bakmak oluyor.İçinde kebap yemişliğim bile vardır.
Yok,o kadar da değil
Hocam aynen beni tarif etmişsiniz Ama size ek olarak arabanın içinde yiyecek ve içecek kesinlikle yasaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme