Şimdi Ara

Arabanızda Kan Grubunuz Yazıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir şeyi fark ettim. Çoğu motorda gördüm yazıyorlar, hatta çok çok az da olsa bazı arabalarda da gördüm. Aynanın altına yazmışlar. Aslında zorunlu olsa daha güzel olmaz mı. Benim arabamda da yok bende yazacağım ama en mantıklı yer neresi olur ?

Kısacası kimin arabasında yazılı ?

• Ehliyet ve kimlik üzerinde yazıyor zaten. Arabayı sahibinin kullandığı ne malum? Direksiyonda başkası da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza anında zarar görmeyecek ya da en az zarar görecek bir yere koyun

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Ehliyet ve kimlik üzerinde yazıyor zaten. Arabayı sahibinin kullandığı ne malum? Direksiyonda başkası da olabilir.

Aslında doğru diyorsunuz ama kaza anında ehliyet her zaman bakılabilecek bir durumda olmayabilir. Kan grubunun yanında isim soyisim gibi yazıalbilir.
  • Cep telefonu numarası yazılan vantuzlu kartlık kullanılabilir.
  • Arkadaşımın arabasının camında yazıyordu

• Arabayı başkası da kullanıyor olabilir, zaten ehliyette ve kimlikte kan grubu hanesi var. Sanmıyorum ki sağlık çalışanları veya 112 her ne ise, arabanın kaportasındaki etikete güvenerek veya onu baz alarak müdahale etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CÜZDANINIZDA NELER VAR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Arabayı başkası da kullanıyor olabilir, zaten ehliyette ve kimlikte kan grubu hanesi var. Sanmıyorum ki sağlık çalışanları veya 112 her ne ise, arabanın kaportasındaki etikete güvenerek veya onu baz alarak müdahale etsin.

bi doktor tanıdığım ehliyette yazana bile güvenmediklerini zaten kan bulana kadar yeterli vakit olduğu için her ihtimale karşı tekrar kan örneği alarak kan grubunu bulduklarını söylemişti.
  • Motosikletin doğası gereği maalesef daha ölümcül yaralanmalar olduğu için zorunlu ihtiyaç olarak sadece kan grubu değil İsim SOYİSİM de yazılır grenajın bir kenarına. Arabada bu durum nasıl karşılanır, ne sonuçlar doğurur muamma. Malum ülkemiz birinci sınıf kalitede dolandırıcılıkların master merkezi hâline gelmiş durumda. Plaka açık, ad soyad ortada, nitelikli dolandırıcıların rüyalarını süsleyen bir manzara.

Whatsapp durumunda bikaç yıldır yazıyorum ben de A Rh (+) şeklinde. Geçen hafta işe yaradı hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Arabayı başkası da kullanıyor olabilir, zaten ehliyette ve kimlikte kan grubu hanesi var. Sanmıyorum ki sağlık çalışanları veya 112 her ne ise, arabanın kaportasındaki etikete güvenerek veya onu baz alarak müdahale etsin.

bi doktor tanıdığım ehliyette yazana bile güvenmediklerini zaten kan bulana kadar yeterli vakit olduğu için her ihtimale karşı tekrar kan örneği alarak kan grubunu bulduklarını söylemişti.

Doğrudur hocam zaten kan grubu testi çok uzun sürmüyor diye biliyorum, bi de yaşadığımız ülke Türkiye olunca kimlikte yazanın yanlış olma veya daha önce yapılan testin hatalı olma ihtimali bile yeniden test yapmaya yeter.

• kan gruplarını her seferinde bilinse bile kontrol ediyorlar.
    kaç defa oldu çapada kan veriyorum her seferinde tekrar kontrol ediyorlar.
  • boş işler bunlar. bunlara hiç bakmayız demişti doktor arkadaşım. acilde iki kanı karıştırıp çalkalıyoruz. çökelti oluyorsa sıkıntı var, yoksa tamamdır deyip veriyoruz diyordu.
  • Yazmıyor ama araç içinde görüyorum millet telefonu oraya buraya bırakıyor. Allah korusun bir kaza takla durumunda telefon uçup gidecek ıssız bir yerde denk gelsen haber de veremeyeceksin ben hiç cebimden bile çıkartmıyorum zaten bt ile bağlı biri aradığında telefonu bile çıkartmıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Yazmıyor ama araç içinde görüyorum millet telefonu oraya buraya bırakıyor. Allah korusun bir kaza takla durumunda telefon uçup gidecek ıssız bir yerde denk gelsen haber de veremeyeceksin ben hiç cebimden bile çıkartmıyorum zaten bt ile bağlı biri aradığında telefonu bile çıkartmıyorsun

Evet o konuda haklısınız. Telefonda ayrı bir dert.

• gereksiz genelde ya motorcularda görürüm ya da şahincilerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.