Şimdi Ara

Arabanıza ne kattınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ve cumanız mübarek olsun arkadaşlar...

İnsan arabasına acaba ne yapsam yada bir arabada görünce keşke benim arabamdada olsa der..benim arabamın teybinde cd çalar var ama usb girişi yoktu seçme şarkılar çalamıyordum buna çare arıyordum yeni teyp almadan. Birde iki tane ufak çocuklarım var yazları yazlığa giderken sürekli baba daha yol bitmedi derdi görüyordum film izleme aparatını(adını bilemedim)neyse youtubede gezinirken aux girişinden biri telefonu bağlayarak hem istediği şarkıları hemde film izliyordu.teknik bilgim hiç olmadığı için acaba olurmu bende diye araştırdım 20 tl ye aux kablosu taktılar telefonum 5" olunca hemen şarkılar-çizgi filmler yükledim taktık muhteşem arabanın hoparlöründen aldığı sesle hem film hem şarkı dinleme izleme şansımız oldu harika.çocuklarım çok şaşırdı çizgi filmi arabada yüksek sesle izlemek çok mutlu etti. tabi bu arada sanırım kablo takıldığından olsa gerek direksiyondan kumanda düğmeleri pasif hale geldi bu arada acaba arama yaptığımdada ses gelecekmi diye tabiki gelmedi onunda bir formülünü arıyorum birde telefonumu internetsiz navigasyon kullanabilirmiyim yada kolay şarj nasıl edebilirim araştırıyorum.
    Yine biri bir yol pc üretmiş ama fiyatı pahalı gelince biri şöyle yorum yaptı bu kadar para vermem elm312 gibi bir aparatla googl playden uygun uygulamayı indirip bluetoothle bağlantı kurup hem anlık yakıt hemde diğer bilgileri telefonundan görürsün deyince youtubede bakınca gerçekten kolaylmış ebayden toplamda 11 tlye bu aparatı aldım deneyeceğim bakalım nasıl olacak..
    sizler neler kattınız aracınıza yada şöyle birşey gördüm keşke aracıma uygulayabilseydim dedikleriniz varsa paylaşırmısınız?

• Bod perde, 2 tane branda, karter koruma, 3d bagaj ve paspaslar, 2 adet yangın tüpü, 2 adet ilk yardım çantası, çekme halatı, yıkamacıdan ve servisten onlarca aldığım kağıt paspaslar ilk aklıma gelenler. İlerde alacağım arabayada aynılarını alıcam kesinlikle. Hepsinden de memnunum. Özellikle paspas, bagaj havuzu ve perdelerden. Tavsiye ederim. Şimdi başka neler alsam diye düşünüyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aux kablosu, samsung ve iphone için şarj aleti, araç kamerası, içerde 3 4 tane temiz mikrofiber bez, ıslak mendil, peçete, bıçak, anahtar takımı, tornavida seti, 2 adet biber gazı, yastık. Bunlarıda sürekli bulundururum. Temizlik malzemesi olarakta çok fazla şey var ama o bu konunun dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 15 Ocak 2016; 10:45:39 >
  • dikiz aynaları değişti eskileri iş görmüyodu hem titriyodu görüntü vermiyodu hemde yeri çok kötüydü daha iyi biyere taşıyarak güzel bi elektrikli ayna taktım.
    otomatik cam, merkezi kilit, geri görüş kamerası & park sensörü, hava kompresörü tank + havalı şoför koltuğu, 220 v inverter, buzdolabı + klima, kalöriferi iyileştirdim, silecek otomatiği, ısıtmalı koltuklar, motor şanzıman diferansiyel komple indi yenilendi. direksiyonu kuru direksiyondan elektrikli direksiyona çevrildi, komple boyandı hepsini kendi garajımda yaptım 4500 e aldığım araca işçili ustalığı üstlenmeme ramen 4 adet 0 lastik masrafı ile beraber toplamda 2-3 bin lira civarı daha masraf yaptım. şimdi satmak istiyor bi yanım ama okadar emekten sonra kıyamıyorum arabanın üstünden çok altında vakit geçirdim başkası bineceğine ben bineyim.

• Bod perde baktım cam film daha iyi değilmidir.ben cam film çektirdim 130 tl verdim memnunum aslında ön camada yaptırmak istedim ama ceza yerim diye yaptırmadım ama maalesef güneşli havada uzun yolda yolculuğu zehir ediyor çünkü güneş önden geliyor onun içinde ne yapsam diye düşündüm çözüm bulaamdım.
    diğer arkdaşlarda anlatırsa güzelmiş bende yaptıracağımalayım dediklerimiz çıkabilir..
  • Şuan için sadece halı paspas

• Bir takım silecek aldım. Onun dışında sadece yakıt alıyorum:)

Uzun süreli binmeyi düşünsem illa ki birşeyler yapmak isterim tabi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maaşımı kattım daha ne yapayımrahatı yerinde benden daha güzel yaşıyo, bakımı tam borcu yok deposu fullohh değme keyfine 5 gün yatıp 2 gün çalışıyo

• bundan önceki aracım Peugeot 207 trendy

araca kattıklarım:
    cruise control,17" jant lastik, 5cm spor yay, ön-arka iç ayak aydınlatması, ambians aydınlatmalı tavan lambası,arka park sensörü,dış ayna altı ışık, cam filmi, iç trimleri karbon sticker kaplama, ön kol dayama, torpidoya usb-sd card-aux girişi, mercekli dönüşe duyarlı ön farlar ve 4300k xenon

bundan sonraki aracım opel insigniaydı cosmo donanım olduğu için herşey vardı araçta belki ufak özellikler (iç ambians aydınlatma, navigasyon gibi) eklenebilirdi ama benzinine zaten yeterince para gidiyordu bide onlara para harcamak istemedim.

şu anda 1.7 dti corsa kullanıyorum aslında bişeyler yapasım var ama paramı daha elle tutulur şeylere harcamak istiyorum o yüzden şimdilik ellemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 15 Ocak 2016; 11:29:43 >
  • Merhaba.
    500 km' de yarım litre yağ eksilten dizel araca Dynamic Kote 100 adlı katkıdan 1 şişe koydum.
    Yağ eksiltme sorunu tamamen düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Bod perde baktım cam film daha iyi değilmidir.ben cam film çektirdim 130 tl verdim memnunum aslında ön camada yaptırmak istedim ama ceza yerim diye yaptırmadım ama maalesef güneşli havada uzun yolda yolculuğu zehir ediyor çünkü güneş önden geliyor onun içinde ne yapsam diye düşündüm çözüm bulaamdım.
    diğer arkdaşlarda anlatırsa güzelmiş bende yaptıracağımalayım dediklerimiz çıkabilir..

3m cam filmi+perde var hocam. Cam filmsiz olmuyor Almerada da en koyusundan ön cam hariç var. Çok rahat oluyor yazın.

• Türk Bayrağı ve Atatürk stickerı, aynaya nazarlık, bardaklığa koku hapseden kültablası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karizma.

• ben çok yanlış gelmişim, sandım ki servisteki eleman size soru soruyor "arabanıza ne kattınız motor leyla olmuş"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

maaşımı kattım daha ne yapayımrahatı yerinde benden daha güzel yaşıyo, bakımı tam borcu yok deposu fullohh değme keyfine 5 gün yatıp 2 gün çalışıyo

+1
    Benden fazla ödenmiş sigortalı gün sayısı var

• Bişey katmadım, antifirizli cam suyu dışında.

• Araçta bende de aux girişi yoktu. Daha doğrusu var ama dışarıya yerini yapmamışlar. Tape'i komple söktüm, aux kablosunu taktım, çakmaklığın altından matkapla kablo geçecek şekilde deldim ve kabloyu çıkardım. Aux giriş tamam.

Özel plakalık. Çevremde herkes ad ve soyadımın baş harfleri, ADK olarak bilir seslenir. Bi çeşit lakap gibi oldu. Plaka fiyatlarının yüksek olması ve istediğim plakaların hep başkalarında olmasından dolayı, plakalık yaptırttım. Altın harflerle ADK yazıyor çok şirin

Şimdi ise Colt'un Cz3 modelinde spoiler olmadığından yaza doğru bir Czt spoiler'ı alıp yaptırtmak istiyorum.

• Arabaya ne mi kattim herkese yol arabama sol yanimi verdim

• benzin lpg koyuyom başka napim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

benzin lpg koyuyom başka napim

nane limon kabuğu birazda dere oto kat hahahaha

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.