Şimdi Ara

arabanın yan camı acık kalmıs gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arabamın yanına nerdeyse sıfır gırmıs bır arac gordum camdan asagıya ınıp bakayım acaba kapıya acarken hasar verdımı dıye, bakarken yanıma gıren aracın sag camının acık oldugunu gordum ekıplere haber verdım gelın bakın dıye sızce beklemelımıyım yoksa evımemı cıkayım ? Dısardayım

• Kendi aracınızın kornasına falan basın diğer aracın sahibi belki dışarı çıkar bakar. Ya da alarmı varsa vurun ötsün araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Kendi aracınızın kornasına falan basın diğer aracın sahibi belki dışarı çıkar bakar. Ya da alarmı varsa vurun ötsün araç.

ekıp geldı bakalım ne dıcek
  • Belki adamin cami bozulmustur o yyzden sifir yanasmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Belki adamin cami bozulmustur o yyzden sifir yanasmistir.

Bu da olabilir. Bizim komşuda duvara dayamıştı aracı.
  • Arkadaslar polis geldi baktı. anons etti sonra plaka ve kişiye ulastı. aracınız nerede ? plakası nedir ? markası nedir ? bu sekılde sorular sorduktan sonra hemen 2 tane bayan geldi gece oldugu ıcın pijama ile cıkmıslar. Polis bayanlara duyarlı bir vatandasımız ihbar etti. aracınız camlarını kontrol edin dedi ve gittiler. sonra bayan aractan ınerken aracınızda esyalarınıza bakın dedim. önemli bir sey yok dedi. sonucta mutlu oldum. kimsenin malına zarar gelmesını istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Belki adamin cami bozulmustur o yyzden sifir yanasmistir.

Bu da olabilir. Bizim komşuda duvara dayamıştı aracı.

öyle tahmin ettim ama kendi acık bırakmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler...Sizin gibi insanların hala varolduğunu görmek güzel.Gece gece okuduğum en iyi haberdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Tebrikler...Sizin gibi insanların hala varolduğunu görmek güzel.Gece gece okuduğum en iyi haberdi.

içim el vermedi hemen ihbar ettim. ne olursa olsun milli servet şahıs malı da olsa. su anda mutluyum
  • Güzel Hareket.
  • İyilik denize at, balık bilmezse halık bilir.
    İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.LiXX -- 4 Mayıs 2012; 0:33:14 >
  • Öyle tabi doğru olanı yaptınız Bazı küçük ayrıntıları es geçiyorum günlük yaşamımda ve gece hemen aklıma takılıyor uyuyamıyorum Keşke herkes sizin gibi olabilse...Ara sokaktan geçerken dikiz aynayı zevk için kıranları, arabayı anahtarla çizenleri hadım edip gezdirmek lazım ara sokaklarda.Neyse gece gece yine sinirlenmeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 4 Mayıs 2012; 0:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Tebrikler...Sizin gibi insanların hala varolduğunu görmek güzel.Gece gece okuduğum en iyi haberdi.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEFACTO07

Arkadaslar polis geldi baktı. anons etti sonra plaka ve kişiye ulastı. aracınız nerede ? plakası nedir ? markası nedir ? bu sekılde sorular sorduktan sonra hemen 2 tane bayan geldi gece oldugu ıcın pijama ile cıkmıslar. Polis bayanlara duyarlı bir vatandasımız ihbar etti. aracınız camlarını kontrol edin dedi ve gittiler. sonra bayan aractan ınerken aracınızda esyalarınıza bakın dedim. önemli bir sey yok dedi. sonucta mutlu oldum. kimsenin malına zarar gelmesını istemem.

Çok güzel bir davranışta bulunmuşsunuz. Tebrikler...
  • Tebrikler . İyi bir örnek olmussunuz gece gece foruma :D
  • sizi tebrik ederim. en güzelini yapmışsınız.
  • Bende sürücü tarafımdaki camı açık unutmuştum 4 gün öyle kalmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim memlekette bırak camı açık bırakmayı aracın anahtarını üzerinde bırak gene birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Bende sürücü tarafımdaki camı açık unutmuştum 4 gün öyle kalmıştı

4 gün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

bizim memlekette bırak camı açık bırakmayı aracın anahtarını üzerinde bırak gene birşey olmaz

o kadar da değil hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.