Şimdi Ara

arabanın önüne oyuncak asmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilandaki arabanın önüne peluş oyuncak asmışlar. bunun bir anlamı var mı? daha önce 1-2 arabada daha gördüm ilanlara bakarken, tesadüf mü bilmiyorum

• Modifiye(!)
  • Bazı araba oluyor tamam diyorsun olmuş sanki ama bazısı gerçekten çok absürd oluyor.
  • amele işi diyorum görünce..
  • +10 bg
  • Araba ile aracın çarpacak olduğu yer arasında olup,kazayı engelleyeceği savunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Araba ile aracın çarpacak olduğu yer arasında olup,kazayı engelleyeceği savunulur.

Hatta bir rivayete göre kaza olsa dahi ölen olmuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç sevmiyorum önceleri cd asılırdı gıcık olurdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiğim, almayı düşündüğüm bir araba vardı. Bakmaya gittik. Camda asılı oyuncağı görünce bir bahane bulup vazgeçmiştim.
    Aynı bunun gibi dekor amaçlı vites kolunda tesbih, ön konsolda oyuncak, arkada pelüş kedi vs görünce o arabayı beğensem bile almam.
  • yeni moda tazmanya canavarı
  • huseyintel H kullanıcısına yanıt
    Ön de neden CD asılırdı? Radara yakalanmamak için
  • Esp görevi görüyor.
  • Anlamsız bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahsiman1

fiat brava

ilandaki arabanın önüne peluş oyuncak asmışlar. bunun bir anlamı var mı? daha önce 1-2 arabada daha gördüm ilanlara bakarken, tesadüf mü bilmiyorum

kişinin ruh halini gösteriyor oyuncaklar modifiyeli tüm arabalarda var plakanın oraya asıyorlar

• arka camın önüne fötr bayan şapkası çok şık duruyor tavsiye ederim özellikle hatchbacklerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

+10 bg

• Zavallı tweety, bi kedi görmüş sanki..
  • Daha çok Tofaş'ların önüne tazmanya canavarı asıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende JDM araçlarda görüyorum oyuncak olayını, kişinin tarzı olsa gerek.
  • Benim arabanın aynasında da küçük bir peluş köpek asılı. Bizim hanımın hevesi olmasa söker atarım. Tespih, boncuk, nal işi çok ters bana...
    Hanım bir öğretmen komşu var bizde. Her sabah otoparktan çıkışını izlerim pencereden... Arka camın önünde kocaman iki köpek var. Nasılsa geriye bakmadığı için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.