Şimdi Ara

Arabanın boyası kalktı ve parçası düştü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkmış yere rötüş atmayı düşünüyorum ama kaldırım taşı parçayı resmen koparmış nasıl oldu anlamadım 3-4cm ilk bir şey içinde koca parçayı değiştirmek istemiyorum ama dışarıdan bakınca mide bulandırıyor buna ne yapılabilir Arabanın boyası kalktı ve parçası düştü yardım

• Araç daha önce oradan işlem görmüş kopan şeyde macun parçası.. İşiniz ustalık orası tekrar düzeltilip macunlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Araç daha önce oradan işlem görmüş kopan şeyde macun parçası.. İşiniz ustalık orası tekrar düzeltilip macunlanacak
    Teşekkür ederim aracın eski sahibi bana bu konuyla ilgili hiç bir şey söylememişti.İşlem görmemiş olsaydı orası kalkmazmıydı? Bir kaldırım koca demir parçayı nasıl koparır atar diyordum bende kendi kendime.Ortalama ne kadar fiyatla patlar bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf77

Teşekkür ederim aracın eski sahibi bana bu konuyla ilgili hiç bir şey söylememişti.İşlem görmemiş olsaydı orası kalkmazmıydı? Bir kaldırım koca demir parçayı nasıl koparır atar diyordum bende kendi kendime.Ortalama ne kadar fiyatla patlar bilginiz var mı

Alıntıları Göster
    e böylelikle eski sahibi gibi sizde macun attırın

• Orayı vurmuşsun bence ne parça düşmesi

• Macundan kaçmamışlar, kaportacıya gitmen gerek. Macun, astar, boya, vernik işlemleri var.

• Arabayı Vurmadım lastik yüksek kaldırımdan inerken taş yaptı.Sanırım bayramdan sonra orayı boyatıp geri kalan yeri macunlattıracağım fotoğraf çok yakın olduğu için büyük bir parçaymış gibi gözüküyor hasar toplam yarım parmak kadar arabanın o bölgesi ise 160-170cm kadar o yüzden parça değiştirmek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Macundan kaçmamışlar, kaportacıya gitmen gerek. Macun, astar, boya, vernik işlemleri var.
    Macundan kaçmamak ne oluyor tam olarak?

• quote:

Alıntıları Göster
    macunu bol, yani kalın sürmüşler oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Mayıs 2020; 12:6:32 >
  • Taşa vurunca içeri göçük olmuş. İçten dışa doğru düzeltilecek. Sonrada macunlanıp, boyanacak. Bu sorun oluşturacak bir hasar değil. Fotoğrafını çekin satarken lazım olur.
  • önceki sahibi kartonpiyerci ye yaptırmış arabayı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kaportayı düzeltmemişler, kolaya kaçıp macun çekmişler hasarlı yere. Macunlu yere en ufak temasta yine dökülecektir. Türk milleti değişen parçalı araba almayı sevmez ama en bilgisiz oldukları konudur. Ben hasarı düzeltilen macunlu araç alacağıma değişen parçalı araç almayı tercih ederim.

• adam kaldırım taşına oturtmuş aracı, eski sahibini neden suçladınız direkt okuyun önce bir.
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Araç orijinalinden macunlu diyorsun yani
  • Marşpiyele ve tamponlara kalın macun sürülmez adam resmen sıva yapmış ince macun sürülür esnek olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.