Şimdi Ara

Arabamın içine su girdi(olimpia oto camları Adana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 8-9 ay önce aracın camını kaskodan değiştirtmiştim bugun yağmur yağdı ve aracın ön tarafındaki lambaların olduğu bölümden su girdi içeri ve koltuklara damladı koltuklarda kesin iz kalacak bugun 4 gibi gittim mekanlarına 2 tane eleman oturuyordu biraz yüksek sesle bunu 8 ay önce taktınız içeri su aldı dedim adamlar abi zamanınız varsa bir ara gelin yeniden takalım bugun olmaz dediler bende burda başka yetkili yokmu ne demek bu kardeşim ben öylemi gezecem dedim hemen içerde müdür var dediler ona yönlendirdiler müdürede aynoı şekilde sert konuşmaya devam ettim herif bide utanmadan kaç aydır girmedi şimdi niye girsinki demesin mi bi bakalım dediler bende ayakta bekledim insan içeri buyurun falan der 1 saat mal gibi ayakta dikildim sonunda yaptılar ama şuan sonuç ne bilmiyorum size tavsiyem buraya gitmeyin sizinde başınıza gelebilir ayrıca pazartesi merkeze şijkayet etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 1 Mayıs 2010; 23:13:42 >

Chery kimo 1.3 lusso

• geçmiş olsun, gerçekten çok can sıkıcı. En huylandığım konudur aracın içine su girebilme ihtimali... umarım bu sefer sorunsuz halletmişlerdir ayrıca mutlaka şikayetinizi iletin... boşvermeyin.
  • Öncelikle geçmiş olsun.Bende arabanın içine su girmesine sinir oluyorum.Çok sinir bozucu bir durum.Bir sene boyunca ne denediysem kesememiştim ama sonunda haloldu herhalde.Adana sokaklarının nehre döndüğü yağmurda su almadı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.