Şimdi Ara

Arabamın ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model Peugeot 407 1.6HDI Executive araca sahibim. Araç 80.000km'de. Benden önceki sahibi zamanında sol ön çamurluk ve sol ön ve arka kapı boyanmış. Bendeyken de ben sağ arka kapıyı lokal boyattım. Aracın motor ve yürüyenin de hiçbir sorun yok, masrafsız bir araç; bunlar haricinde de temiz bir araç.
    Aracımı satmayı düşünüyorum, aracım ne kadar eder, ustalara sormak istedim.

• 31-32 bin TL.
  • Sen ne kadara aldın bu aracı?
  • çok temızse 32.500 falan gider
  • Ben 30.000'e almıştım; fakat alırken çamurlukların ve kapıların boya durumunu bilmiyordum.
    Dediğim gibi; aracın sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı dıştan tamamen boyalıymış. Sağ arkı kapıyı da ben lokal boyattım. Çok temizse derken ne kastedildi pek anlamadım. Araçta boya var(mış); ama değişen yok, km orijinal. İçi son derece temiz, motor ve yürüyen sorunsuz. Bu şartlarda fiyat ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beklevegor

Ben 30.000'e almıştım; fakat alırken çamurlukların ve kapıların boya durumunu bilmiyordum.
    Dediğim gibi; aracın sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı dıştan tamamen boyalıymış. Sağ arkı kapıyı da ben lokal boyattım. Çok temizse derken ne kastedildi pek anlamadım. Araçta boya var(mış); ama değişen yok, km orijinal. İçi son derece temiz, motor ve yürüyen sorunsuz. Bu şartlarda fiyat ne olabilir?

temiz derken yürüyen aksam, ön takım, boya olup olmadığı, daha önce kazası varmı, km si birde benim için kriterdir mesela.

sanırım kazalı araba aldıgınız fiyata satarsınız gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu arabanın model ne beyler
    9 yıl önce açıldı
    Bu araba nedir ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.