Şimdi Ara

Arabamın arka camını patlatmışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kurşun deligi gibi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Büyük ihtimal kaskonun servisle anlaşması olmadığı yada delinmemesi için söylemiştir. Yoksa ellerinde arka cam varsa neden iki gün yatsın ki?

Geçmiş olsun bu arada..

Geçen başka konuda da yazdım. Bizim arkadaş arabasının camını kaskodan yetkili serviste değiştirtti. Hem fark ödemedi. Hem de kaskosu delinmedi. Şu anda 2007 model dizel arabası için hasarsızlık indirimi ala ala kasko bedelini 550 TL'ye kadar düşürttü. Cam değiştirmesine rağmen.
  • parezer kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sigortacıdan önce servisi arayıp ellerinde cam olup olmadığını sorsanız daha iyi. Hazırda cam olmasa bile gelince ararlar değiştirirsiniz. Dışarda yaptırmaya gerek yok. Burada cam filminin faydaları böyle durumlarda ortaya çıkıyor, şayet film olmasaydı cam olduğu gibi arabanın içine inecek hem de cam taktırana kadar camsız kalacaktınız. Delinen yere şeffaf koli bandı yapıştırın,arabanız sokakta duruyorsa camı taktırana kadar. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
    Dışarda da bulunur orjinal cam.
  • Geçmiş olsun hocam. Resimlere göre sanki taşın cama dik bir şekilde düşmüş olduğu gibi bir izlenim var. Yatay olarak gelse filmi delmezdi diye düşünüyorum.
  • camı yeni değiştiren biri olarak kaskon neyse onların anlaştığı yerler var sanayide bile değiştirbilirsin ki çoğu anlaşmalı zaten
  • Cevap veren herkese çok teşekkürler. Bugün yetkili servise götürdüm. Ellerinde cam yoktu pazartesi getir camı taktırırız dedi. Bende koli bandı yapıştırdım. P.tesi'ye kadar idare edeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Büyük ihtimal kaskonun servisle anlaşması olmadığı yada delinmemesi için söylemiştir. Yoksa ellerinde arka cam varsa neden iki gün yatsın ki?

Geçmiş olsun bu arada..

Geçen başka konuda da yazdım. Bizim arkadaş arabasının camını kaskodan yetkili serviste değiştirtti. Hem fark ödemedi. Hem de kaskosu delinmedi. Şu anda 2007 model dizel arabası için hasarsızlık indirimi ala ala kasko bedelini 550 TL'ye kadar düşürttü. Cam değiştirmesine rağmen.

Merhaba,

Ön camın değişmesi durumunda kasko delinmiyor. Diğer cam değiştiyse poliçede ekstra yazıyordur, normal bir kasko da sadece ön cam için geçerli. Mesela yolcu camına taş değse ve kırılsa değiştirdiğinizde hasar kaydı oluşuyor ve kasko deliniyor.

• pi10 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kasko poliçesi arabada şuan bakma olanağım yok ama yetkili servis temsilcisi poliçemi inceledi cam muafiyeti var kaskon delinmez dedi. Çevremde duyduğum kadarıyla hep delinmez derler ama kasko yenileme zamanı gelince acı gerçek ortaya çıkar umarım bizim de başımıza gelmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.