Şimdi Ara

ARABAMA VURDULAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 ay önce aracıma kapının önünde,arkadan sert bir biçimde çarpıp kaçmışlardı.
    Aynı olay geçen gece tekrarlandı.
    Ben olayı dün akşam üzeri farkettim.
    Allahtan fazla vurmamışlar.Heralde farketmiştir sesi duyunca.

Neyse asıl sorun bpya meselesi.
    Acaba bu kısma lokal boyamı yaparlar yoksa çamurluğu komplemim boyarlar?
    Serviseten yarın için gün aldım.Hemen yarın tamire girecek.
    Ön tamponunda değişmesi gerekiyormuş.Ayakları kopmuş.

Birde acaba aracı satarken boyalı olduğunu söyleyince fiyat kırarlarmı?

Herkese iyi günler.
    SAYGILAR..

ARABAMA VURDULAR!

ARABAMA VURDULAR!

• Geçmiş olsun..Allah daha büyük kazalardan korusun...Resimden görüldüğü kadar lokal boya yapılabilir...Ayrıca aracın bu resimlerini muhafaza edersen ilerde satarken neden boyalı olduğunu alıcıya gösterirsin...Bu durumda da fazla fiyat düşmezsin...
  • işlem aşmasında foto video çek satarken gösterirsin bu kadar hasardan fiyat kırılmaz
  • geçmiş olsun
    bence fotoyu atmayın satarken gösterin
    zaten boyansa da fotoyu gören durumu anlar yani kötü bir darbe olmadığını görmüş olur
    tamponu anlamadım iyi duruyor
    ayrıca tampon değişmesin fuzuli masraf her darbede tampon değişmesine gerek yok
    servis yapamazsa özel ustaya gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 14 Aralık 2008; 13:34:28 >
  • gecmiş olsun arkadaşım malesef cok adi insan var madem vurdun bir not bırak insanlık diye bir kavram yok...

büyük ihtimal düzeltme yapılır lokal boyada yapılabilir cünkü düzeltme esnasında boyada catlak oluşacak o yüzden boya yapılabilir

arkadaşım satarken vs. aracı eğerki herşeyiyle aracı anlatırsan hiçbir sorun olmaz zaten 34 plaka olupta ciziksiz eziksiz ufak tefek boyası değişeni olmayan arac anca galeride olur

muhakkak bir şey oluyor bu resimleri saklarsın satarken alıcak kişiye nedenini nasıl olduğunu sözlü ve görsel olarak anlatırsın...
  • geçmiş olsun, fazla bir hasar değil servis dünyanın parasını ister buna. üstteki arkadaşın dediği gibi değiştirmeye gerek yok bence, sanayide bir usta halledebilir,tabi size kalmış birşey.
  • öncelikle geçmiş olsun benzer kazayı bende yaşadım tampon değişirmi böyle ufak bir kazada onu anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marşpiyeli vurdum.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamponu değiştirme 2 tane vida attır kırılan ayakların yerine geçer.Göçen çamurluğu vakumlama tekniğiyle düzelttirebilirsin.Seninkisi vakumlamaya çok uygun.Azcık çizik gibi izler var onuda pasta cila ile giderebilirsin.muhtemelen diğer arabanın boyasıdır o.

sen servise sorgusuz sualsiz bırakırsan aynen öperler.Vakum işini sor birde hemen boyamaya girişmesinler azcık pasta cila ile giderebilir kanısındayım.Servis senden para koparma gayretinde olacak senin parçan değişti araç değer kaybetti zerre umurlarında olmaz.
    Bu resimleri saklaman ileride aracı satarken çok işine yarar.Zerre fiyat indirimi yapmana gerek yok çünkü senin aracın kazalı değil.Ufak tıklamalı.İstanbulda tıklamasız araç bulan alsın öpsün başına koysun.Olur böyle ufak tefek çok normal.Bilende bilmeyende boyasını soruyor.Boyadan kasıt kazasının olup olmadığnı öğrenmek içindir.Senin araban şu anda kazasız durumda bunu kesinlikle unutma.

• Geçmiş olsun. Resimleri mutlaka saklayın, zaten önemli de bir hasar yok. Titiz bir alıcıya denk gelirseniz gösterirsiniz. Bundan fiyat kırmaya çalışırsa eyvallah der geçersiniz.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun büyük bir hasar yok, fotoları saklayın satarken gösterirsiniz.
  • komple boya ve değiştirmek yerine mevcut tamponu yaptırın bide lokal boyayla sorun hallolur..
    servise aracı bırakıp halledin dersen ön kaputu bile değiştirirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

komple boya ve değiştirmek yerine mevcut tamponu yaptırın bide lokal boyayla sorun hallolur..
    servise aracı bırakıp halledin dersen ön kaputu bile değiştirirler..

Aynen.

Kasko yoksa ya da kullanmayacaksanız Sansar_Selim'in dedikleri çok mantıklı. Bir kere tamponu kesinlikle değiştirtme. İkincisi, vakum ile düzeltemeyebilirler çünkü çapı ve derinliği büyük gibi ama yine de sormakta fayda var.

Ayrıca mutlaka satarken değeri biraz düşecektir ama kafaya takmaya gerek yok zaten ist.'da ciziksiz boyasız araba bulmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 14 Aralık 2008; 16:47:59 >
  • Geçmiş olsun
  • Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
    Bugün öğleden sonra özel bir kaportacıya gösterdim aracı.
    Oda tamponun değişmesi gerektiğini,ayakların felan darbe aldığını söyledi.

Anlaştık özel servisle.
    Yarın yetkili serviste tampon değiştirilecek kaskodan.
    çamurluğuda kaportacıya yaptırıcam.
    Lokal boya olur dedi oda zaten.

Bunun dışında fotoğrafları kesinlike saklayacağım.
    Şimdi bunu büyük bir hasar sanıp aracımın fiyatını 2000 ytl aşağıya çekmeye kalkmasınlar.

Tekrar teşekkürler.
    Herkese iyi akşamlar..

SAYGILAR..
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun bu tip hasarlar satarken çok fazla sorun çıkarmaz belgelendirdiğin zaman ...
  • Bu konunun linkini kopyala ve kaydet aracı satmak istediğin zaman bu konuyuda gösterirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

öncelikle geçmiş olsun..aracı nereye park etmiştiniz? darbenin şekline bakılırsa diğer araçların dönüş yaptığı bir yere benziyor.

Hayır arkadaşım normal düz bir yoda duruyor her zaman.
  • geçmiş olsun valla bi şansızlık var üstünde orası kesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.