Bildirim
Arabam, kaç kuruş yakıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Klimanın yakıta etkisi varmıdır?
Cevabı videoda
https://youtu.be/HEuMToSyyDM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ...KİA NİRO HYBRİT/AFRİCA TWİN CRF1000...
H A Y A T Ö Z G Ü R S E N G Ü Z E L -
www.teknokulis.com
Teknoloji haberleri ve teknoloji ürün incelemeleri için teknolojinin k?sayolu TeknoKulishttp://www.teknokulis.com/galeri/oto/honda-yakit-tuketimi-rekorunu-kirdi
Honda 2.82lt/100km ortalama ile Guiness Dünya Rekoru kırmıştı, sanırım haberiniz yok böyle bir kulvar olduğundan hemen bu fotoğrafları kanıt olarak ginesrekorları.com'a gönderip alın şu rekoru elinize biz de yerli ve milli hypermiling dehamızla gururlanalım asalım bayrakları.
Bu arada şu internet ortamında türlü Türkçe katili gördüm lakin sizin yaptığınız başka bir boyut başka bir yorum, helal olsun. "Hocam 'zira' diye bir kelime keşfettim, hangi cümlenin başına kıçına koysam havalı gözüküyorum"
Bu arada harbiden bir hypermilingci olabilirsiniz verileriniz gerçek de olabilir ama başka bir sıkıntı var bana bu mesajı yazdıran, çözemedim._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kalorifer bir taraf sıcak bir taraf soğuk üflüyor
- honda civic 1.6 i-vtec yakıt tüketimi lpg
- toyota corolla boya atması hangi modellerde var
- araba yolda giderken stop etti çalışmıyor
- stage 1 yazılım nedir
- kia sportage 2025 fiyat listesi
- almanya"da togg fiyatı
- en iyi telefon tutucu
- yeni honda accord
- renault boreal özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt