Şimdi Ara

arabam.com'dan araç satışı yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç değerlendirme ile aracımı fiyatlandırdım. 2004 bora var 430bin tl civarı fiyat verdi, ekspere gidersemde herhalde 25-30k düşer 400e veririm diye düşünüyorum. Ama sanırım önce arabayı noterde devir ediyormuşuz sonra para geliyormuş. Bu uygulamaya pek güvenemedim ? Daha önce kullananlar var mı yorumlarınız nedir ?

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    Şikayet var gir bununla ilgili şikayetlerle dolu. Ben bu tip firmalardan birine götürdüm aracımı ilk söylediği fiyattan 200bin aşağısını verdiler. Aracımla ilgili tam bilgi sahibi değilsen bedava eksper yapmaya git. Gittiğinde eksper sonrası verdikleri fiyatı buraya yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 9 Şubat 2024; 21:6:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smlk kullanıcısına yanıt

eksper sonuçlarını paylaşıyorlar mı peki hocam ? sarı renk motor yağ ışığı kronik olarak yanıyor hocam, lpg li boralarda oluyormuş , bizde sildirdik ama sonra yeniden gelmişti , ustalar bir problem olmadığını silinse bile geldiğini belirttiler ama eksperde kusur diyebilirler mi bilmiyorum ? Önümüzdeki haftasonu götürmeyi planlıyorum burayada paylaşırım.

• Arabam’a 2 hafta önce bir araç sattık.Aracımıza 410 bin ₺ teklif ile çağırdılar. Exper sonucunda araçta çok bir şey çıkmadı. Direkt böyle rapor halinde bir exper sonucu paylaşmıyorlar kendilerine alırken ama ne durumda olduğunu falan bildiriyorlar. Bizim lastik(2015 tarihli idi) ve salıncaklardan(takır tukur ses geliyordu) dolayı 8 bin ₺ gibi bir rakam kırdılar. Araç satmaya karar verdiğinizde onlar anlaşmalı noterlerinden işlemleri direkt başlatıyorlar. Siz sadece imzaya gidiyorsunuz. Eğer güven probleminiz varsa noterden çıkışta sizi ağırlıyorlarda zaten imzayı aldık görüşürüz deyip ayrılmıyorsunuz direkt. Bizim araç satışı ani geliştiği için bagajı falan boşaltamamıştık.Tekrar onların dükkana geçene kadar 10 dakika içinde sıkıntısız bir şekilde para hesabımıza yattı. Bir arkadaşım da zor durumda kaldığında ve ya acil nakite dönmesi gerekiyorsa burayı değerlendiriyor eğer arabanızın kondisyonu iyi durumdaysa olmadık şeylere çok büyük rakamlar kırmıyorlar. Bizim deneyimlerimiz bu yönde en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priam0s -- 9 Şubat 2024; 22:33:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Fiyat kırmak için herşeyi yazıyorlar. Eksper raporunu eline vermiyorlar. Sen anlık takip edip bilgi alabilirsin. En sonunda söylediklerini not al. Unuturum diyorsan ses kaydet. İzin verirlerse fotoğrafını çekersin

430 verdikleri teklifi ekspertiz sonucu 400altina dusurebilirler hocam o halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha fazla düşebileceköerinş düşünüyorum ama yine de götürün. Farklı Bi durum olur işinize gelirse satarsınız. Ama mutlaka verdikleri fiyatı burada yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamamdır hocam haftaya gideceğim inşallah, peki başka bu tip yerler var mıdır ?

Evet var işleyişleri aynı birine götürsen zaten az çok anlarsın işleyişi

anladım hocam sağolun, birde ilk arabayı alıyorlarmış sonra parayı yatırıyorlarmış bu da biraz soru işareti yarattı kafamda

• O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sıkıntı verecekleri fiyatın ne olacağı

• 2-3 sene önce satmıştım. Bana iyi fiyat vermişlerdi. Satış yaptıktan yarım saat sonra hesaba geçiyor. Arabam com en iyi fiyat vereni. Expertizden kısmında biraz fazla bekletebiliyorlar.

• anladım para hesaba geçmesi konusunda güvenilir bir sorun olmuyor diyorsunuz yani hocam

• VavaCars'ı denedim o tür bir şey zaten Opel Mokk var 2022 Ultimate 1320m-1440m arası dedi sonra gün geldi adam aradı daha gitmeden o rakamlar imkansız diyor,onu bilgisayar veriyor diye vericek fiyatımız 1200 civarı dedi :D ,yani seni öpücez sadece bilgilendireyim dedi tamamen 3 kağıt işi hiç gitmeyin denemeyin.

• Parayı alamama vs. güvenlik anlamında sıkıntı olmaz ama tahmin ettiğinizin çok altında fiyat verirler büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • only sahibinden hocam ama yıllardır var olan bir yapı sıkıntılı olsa bu kadar yaşayamazdı gibi, o derece muz cumhuriyeti değil bence, oralara araç verecek olsam para derdi olmayan hiç uğraşmadan kurumsal satış yapayım desem giderdim, al arabayı ver parayı, eğer avantajlı ya da ederinde fiyat bekleniyorsa biraz hayal kırıklığı olabilir yine de vakit varsa fikir almak adına bi selam verilebilir

• Komşum aracını arabam.com’a satmıştı ve memnundu. Verilen rakamdan düşme yapmamışlardı fakat o süreç araçların biraz hızlı gittiği dönemdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 950 lik araca 700 teklif ettiler. Sacmalik otesi birsey

• bu tarz işlem yapan başka bir firmaya gittim.piyasa değeri 620bin civarı olan arabaya 558bin teklif ettiler.iyi uğraşmayayım verip geçeyim yenisini alırım diye ekspertizine götürdüm.eksper sonucuna göre ararız dediler. 3 saat sonra filan aradılar.358bin fiyat verdiler.karşımda olsa o sırada söyleselerdi çok iyi olmazdı başımı belaya sokardı.dalga değil artık hakaret olarak kabul ederim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 12 Şubat 2024; 14:51:48 >
  • arabam.com'a aracımı sattım. Sitedeki fiyattan 20k kırdılar. Notere imza attıktan 10 dk sonra para hesabımdaydı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aklına takılan bir şey olmasın...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.