Otobanda giderken, Jeep marka bir araç solladı, arabanın altından ateş düştü yere sigara attılar herhalde dedim. Biraz daha gittikten sonra bir ateş daha düştü yere baktım arabanın altından düşüyor. Şaşkınlığım devam ederken bir ateş daha düştü yere Jeep marka arabanın altından. Yanına geçip yavaşla hareketi yaptım ufak ufak sağa yanaşıp durdurdum arabasını. Arabanın altından ateş düştüğünü hatta durunca yanık kokusu ve duman geldiğini söyledim. Ben dışardan geliyor sandım dedi. Arabada da ailesi varmış. Eşi, çocukları, annesi. Allah korusun kaza yapmayın diye söyledim dedim. Çok teşekkür edip dua ettiler. 2. Vaka; İstanbul’daki taksiciler Egea sedan arabalar. Bu arabaları gece 12 saat bir şoför, gündüz 12 saat başka şoför kullandığı ve arabanın sınırları zorlandığı için çok normal olduğunu düşündüm. Söylemek için yanaşamadım trafikten. 3. Vaka; Kırklareli-İstanbul yolunda Audi RS marka araba yolda giderken bu viyadüklerin birleşim noktası gibi hafif bir kasisten geçerken arabanın altından hali hazırda kızgın olan parmak ucu kadar bir parça ateş düştü yere. Söylemeye fırsat kalmadan bastı gitti. Şimdi bu arabaların altından düşen ateşler büyük ihtimalle kızgın metal. Sürtünme sayesinde bu kadar yüksek sıcaklığa erişip damlıyor yere eriyik metal. Peki sizce bu damlayan metal arabanın hangi parçası olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim