Şimdi Ara

ARABADAN ANLAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabadan anlayanlarınız bana bi yardım etsin. 17000'e Hyundai Accent 1.5 dizel admire alınır mı? 2004 model 110.000 km'de bir tek sağ ön kapıda çizik boyası var. F/p anlamında soruyorum. Değer mi bu paraya birkaç yıl binmeyi düşünüyorum. Bir de bu paraya daha iyi arabalar bulunabilir mi başka marka ve modeller olarak?

• Tek cümle yazıyorum;

Uzak Dur !!
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Hocam niye öyle diyorsun açıklar mısın bileyim de uzak durayım zaten niyetim yok tipi hoşuma gitmiyor
  • o kasa accent lerin dizelleri 3 silindir ve sıkıntılı; bence de uzak dur.
  • hunter87 H kullanıcısına yanıt
    Peki hocam 17 veya 18bine fransız marka olmayan f/p si yüksek ve görünüşü de spora yakın olan araba önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IAmSpartacus

Peki hocam 17 veya 18bine fransız marka olmayan f/p si yüksek ve görünüşü de spora yakın olan araba önerebilir misiniz?

fransız bende istemem; aynı fikirdeyiz ve bütçe de hemen hemen aynı yani aynı noktadayız neredeyse. Düzgün bulabilirseniz ve dizel istiyorsanız albea olabilir. Eğer benzinli derseniz ve aldığınız aracın hemen satılabilmesi de çok önemli değilse 15 civarına gayet iyi marea lar bulabilirsiniz. Marea ların emme manifoldu plastik olanlar yerli metal olanlarsa italyandır, düşük modeller italyandır ama yerlilerden daha iyidirler modele aldanmadan düzgününü bulursanız kaçırmayın derim. civic ve corolla bakın derdim ama o paralara alacağınız araçların modelleri düşük olur, özellikle civic ler ciddi anlamda yıpranmış olurlar, civic almadan önce dikkat etmek lazım. accent admire ın 1,6 benzinli motor düzgün bulursanız alınabilir, yakıt ve yedek parça da sıkıntı çıkarmayacak bir araç, genel olarak ekonomiktir. aklınıza takılan başka araç olursa sorun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• 18bine fransız marka
    olmayan çok sey istedin bence al clio bin

yoksa polo.getz.al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef ülkemizdeki otomobil fiyatları belli fransız otomobillerini sevmesenizde bütçe bize en uygun araç clio gibi duruyor

• Valla beyler üçünüz de aynı cevabı vermişsiniz peki ben ne yapayım almiyim mi o zaman

bana bi kaç link atıp yardımcı olamaz mısınız?
  • Opel Astra 2.0 dti

• Bu arada Ford Fiestalara da bakabilirsiniz 2003-2004 model benzinli bir fiesta bulunabilir

• Arabadan anlamıyorum diyosunuz ama fransızda olmasın diyorsunuz.Kullanıpta canınızdan bezdiren bi fransız aracımı oldu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa b astra f olur km düşük LPG siz alın siz taktırın.

• quote:

Hocam niye öyle diyorsun açıklar mısın bileyim de uzak durayım zaten niyetim yok tipi hoşuma gitmiyor

O zaman yine tek cümle yazıyorum;

Hayırlı Olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Konsolun güneşte çatlaması hariç iyi araba fakat gls e gücünüz yeterse onu alın

Admire kasaların konsolları çatlamaz arkadaşım, senin o dediğin yumurta kasalardır lütfen yanlış yönlendirmeyin.
  • quote:

Arkadaşlar arabadan anlayanlarınız bana bi yardım etsin. 17000'e Hyundai Accent 1.5 dizel admire alınır mı? 2004 model 110.000 km'de bir tek sağ ön kapıda çizik boyası var. F/p anlamında soruyorum. Değer mi bu paraya birkaç yıl binmeyi düşünüyorum. Bir de bu paraya daha iyi arabalar bulunabilir mi başka marka ve modeller olarak?

Arkadaşım yine bilmeden kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltan yorumlara inanmayın. Dediğiniz özellikte araçın fiyatı şu an piyasada 15-16500 arasında temizliğine göre gider. Admire dizellerin gürültülü çalışması dışında hiç bir problemi yoktur. Çok sağlam, parçaları ucuz ve en önemlisi sorunsuzdur. Konforları bence gayet yeterlidir (Airbag, yol bilgisayarı, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon ve güvenlik paketlilerde ABS vardır) Bence alınıp binilecek bir araçtır. Hyundai forumlarına girerseniz bu araç sahiplerinin çok memnun olduklarını görürüsünüz

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Araç ile ilgili binen binmeyen herkes yorum yapıyor benim 6. aracım hyundai accent dizel ve hala kullanıyorum 2 senedir bakım harici tek bir masraf çıkarmadı 3 silindir olmasıda önemsenecek bir şey değil çünkü ne kalkışta ne yokuşta bir güç kaybı olmuyor lütfen yorum yaparken insanları yanlış yönlendirmeyin varsa bildiğiniz birşey söyleyin yoksa sadece yorum yazmak için yazmayın !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: freecoolmen

Araç ile ilgili binen binmeyen herkes yorum yapıyor benim 6. aracım hyundai accent dizel ve hala kullanıyorum 2 senedir bakım harici tek bir masraf çıkarmadı 3 silindir olmasıda önemsenecek bir şey değil çünkü ne kalkışta ne yokuşta bir güç kaybı olmuyor lütfen yorum yaparken insanları yanlış yönlendirmeyin varsa bildiğiniz birşey söyleyin yoksa sadece yorum yazmak için yazmayın !!

2 Arkadaşım motor yaptırdı ve dikiş tutmadı, satarken de zararına satmak zorunda kaldılar, bildiğim gördüğüm bu... Bu da; "uzak dur" demek için yeterli... Ülkemizde her insan dizelin dilinden anlamıyor ve hatalı kullanım sonrası ikinci üçüncü elindeki insanlar sıkıntı çekiyor, sen gerektiği gibi kullanıyor olabilirsin, ama genel olarak dizel motor ülkemizde 100 bini devirdiyse saatli bombadır.

Ne zaman arıza verecek diye baktırır, nasıl satarım diye düşündürür...

21 yıllık 220 bin km de benzinli lpg montajlı motorumun kompresyon testi yüzde 90 çıkmıştı. Böyle bir dizel motor bulunur mu?

Sağlıcakla.

• Bı ara bende dızel accent alma nıyetındeyken sanayıde ustamın garajında yatan dızel accentın nesı var dedıgımde sorma uzak dur dedıgını hatırlıyorum yoksa accent hep begendıgım bı aractır lpg lısını kullandım cok ıyı ve performanslıydı 1,5gls olan,kendı dusuncem butcenız dusukse lpg alın yoksa sıfır alınan dızel uzun yıllar kullanılır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.