Şimdi Ara

ARABADA TV KULLANAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vcd dvd seyretmek için ideal olsada,bunlarla canlı tv izlenebiliyormu.
    ama anten çekim gücü iyi olurmu,araba haraket halinde olursa kanallar net göstermez,yani problenler olabilir
    yoksa gelişmiş teknoloji varmı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabada TV İzleme: Adım Adım Rehber

Arabanızda yolculuklarınızı daha keyifli hale getirmek için bir TV bağlamayı mı düşünüyorsunuz? İşte adım adım bir rehber:

1. Aracınızın uyumluluğunu kontrol edin: Tüm araçlar TV bağlantısını desteklemez. Arabanızın uyumlu olup olmadığını öğrenin.

2. Gerekli ekipmanı toplayın: Bir TV alıcısı, anten veya internet erişimi ve bir bağlantı kablosu (HDMI, RCA vb.) gerekir.

3. TV alıcısını kurun: Alıcıyı aracınızın uygun bir yerine yerleştirin ve güç kaynağına bağlayın.

4. Anten veya internet bağlantısını ayarlayın: Seçtiğiniz TV alıcısı türüne bağlı olarak bir antene veya internete bağlanmanız gerekir.

5. TV'yi bağlayın: TV'yi alıcıya bağlantı kablosunu kullanarak bağlayın.

6. TV'yi ayarlayın: TV'yi açın ve kanalları tarayın. İnternet bağlantısı kullanıyorsanız, akış hizmetlerini de ayarlayın.

İpuçları:

• Araba multimedya sistemi: Bazı yeni araçlar, yerleşik TV izleme özelliğine sahip multimedya sistemleriyle donatılmıştır.
    • Double teyp TV izleme: Double teyp oynatıcılar, harici bir TV alıcısı bağlayarak TV izlemeyi de destekleyebilir.
    • İnternetsiz arabada TV izleme: Anten kullanmak veya mobil cihazınızı bir Wi-Fi bağlantı noktası olarak kullanmak, internet erişimi olmadan arabada TV izlemenizi sağlar.

TV'nizi arabanıza bağlayarak yolculuklarınızı daha eğlenceli ve bilgilendirici hale getirebilirsiniz. Bu adımları takip ederek, sorunsuz bir kurulum deneyimi yaşayabilir ve arabada TV izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UHF/VHF çubuk veya cam antenleri ile yayın ortadan kaybolana kadar izleten sistemler var.

DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) karasal sayısal (digital) yayın Avrupa'da var, çok daha iyi sonuç veriyor. Türkiye'de yok.

DVB-S (Digital Video Broadcasting-Satellite) uydudan sayısal (digital) yayın tüm dünyada var, ülkemizde de özellikle otobüs ve teknede kullanılıyor. Tünel hariç her yerde cam gibi görüntü veriyor.

Şahsen araçta TV yerine önümdeki yolu ve trafiği izlemeyi yeğlerim. TV'yi evde 60" LCD'de izlemek daha hoş oluyor.
  • katılıyorum taner abi sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 2 Şubat 2009; 23:50:54 >
  • Aracımda in-dash olduğundan tv alıcısı almıştım, orjinal anteni ile stabil ve şehir içi süratlerinde ortalamanın üzerinde bir görüntü vardı ama daha sürekli bir yayın isteniyorsa anten takviyesi gerekli oluyor.
  • birgün özel şöför tutarsam DVB-S alırım, yoksa ne gerek var :)
  • 350 ye dvd player , 200 e lcd ekran var, 550 ye araçta dvd keyfi mümkün... ama sürücünün dikkatini illa bozuyor. 100 gün bozmaz 200 gün bozmaz bir an dalarsın kaza olur.

Dünyadaki kazaların yüzde bilmem çoğu anlık dikkatsizlikten oluyor aman dikkat
  • 2001 model bmw 320 si var abimin. onun ıcınde kendınden tv var antenle alıyor galıba. 10km hızın ustune cıkınca otomatık goruntu gıdıyor sadece ses gelıyor guvenlık ıcın. fakat sanayıde kırdılar o kilidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçenlerde görmüştüm bir yerde en ucuzu 1100 lira civarıydı uydu alıcısı.
    ancak karavan tarzı bi arabanız varsa tv ve uydu bağlantısı kurulabilir.
    diğer bi durum araçlara ekran ve dvd bağlamak.
    trafikte seyir halindeyken...

arkadaşın aracın da vardı dvd navigasyon kia sportage film izlemek zevkli olmuyor değil araba giderken.
    sadece ikide bir arkadaşa yola bak diyorduk..
  • bende orjinal navigasyon ekranım için almayı düşünüyorum tv tunerlerden
    yalnız bendede sorun oluyor 5 km hızı geçince görüntü gidiyor

bir kaç işlem yapmak lazım alınca. by-pass edilecek.

kendim için değil ama uzun yolculukda araç içindekiler TV,DVD, ya da sony play station gibi şeyleri kullanabilsinler istiyorum.

90 a sabitlediğim için yol bitmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

UHF/VHF çubuk veya cam antenleri ile yayın ortadan kaybolana kadar izleten sistemler var.

DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) karasal sayısal (digital) yayın Avrupa'da var, çok daha iyi sonuç veriyor. Türkiye'de yok.

DVB-S (Digital Video Broadcasting-Satellite) uydudan sayısal (digital) yayın tüm dünyada var, ülkemizde de özellikle otobüs ve teknede kullanılıyor. Tünel hariç her yerde cam gibi görüntü veriyor.

Şahsen araçta TV yerine önümdeki yolu ve trafiği izlemeyi yeğlerim. TV'yi evde 60" LCD'de izlemek daha hoş oluyor.

60" Lcd varmıki?
  • 60 az bile daha eşeksileri de var eşekten ağırdır:)
  • bende almayı dusunuyorum

aracım mınıbus koltukları yatak oluyor.kımı zaman arabada yattıgım oluyo.
    baya rahat koltukları acıyorum yatak oluyo battanıyeyıde alıyom ustume degme keyfıme

bı de tv olsa tam olcak

ama oto tv lerı hakkında hıc fıkrım yok.ne tavsıye edersınız

ekıpmanları nelerdır
  • bende var tv seyredilmiyo dvd güzel sarıyo ama
  • Millet bu trafikte arabayı zor kullanıyor,bir de üstüne tv.yi nasıl kullansın
  • gıcık oluyorum seyır halındeyken tıtremesıne carpmamasına cekmıyor bazen durman lazımkı adam gıbı ceksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.