Şimdi Ara

Arabada şarj telefonu bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar bir sorun yaşamamıştım. Geçenlerde acil bir işim vardı ve arabadayken telefonumun şarjı 5 e düştü, arabam park halindeydi. Çalıştırdım şarj ettim araba startstop yaptı geri çalıştı derken telefon saniyeler icinde 19 47 falan oldu orada kaldı. Çıkartıp kullanırken de hızla 24 e düştü çok onemsemedim. Artık evde süper hızlı sarja taktığımda bile saatlerdir 50 leri geçemedi. Ne yapmalıyım arkadaşlar?

Telefon:S23

Araç:Octavia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonu bir kapattım açtım, 50 yerine 87 gözüktü, birkaç kez kapatıp açtım, pil ayarlarına girip batarya optimizasyonu yaptım ve en son olarak *#9900# yapıp batterystatus reset tuşuna 2-3 defa bastım. Sonrasında 100% e kadar şarj ettim, birkaç kez full şarj edip sıfırlayıp gene aynı döngüyü yapmayı hedefliyorum. Olmazsa batarya değişimi için servise giderim heralde. Faydalanmak isteyenler olursa diye konuyu silmedim ve bu basamakları yazdım. Selamlar.

Kablolu ise kabloda sorun olabilir, portta olabilir vs. Start stop'ta usb'leri kesiyor mu gerçekten (şaşırtıcı)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.