Şimdi Ara

Arabada indirim olacak hayali ile yaşayan orta sınıf. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
5
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noldorin

36 saat aralıksız insan hayatı kurtarın ondan sonra doktorların aldığı paraya laf edin.

Not: O 36 saat içinde bir hata yaparsan ya hasta yakınları tarafından linç edileceksin ve açılan dava sonucu mesleğinden olacaksın.

Bahsettiğim işte buydu insanlar o yüzden cerrahi yerine cildiye seçiyor seçerse de gerçekten ona çok bağlı olduğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: belthazor44

Hocam söylediklerinize aynen katılıyorum.
    Bir tanesi hariç. Ben de doktorum ve ayda kazandığım para 2350 TL. 200000 TL kazananlar kim onu merak ettim açıkçası. Saygılar.

Hiç inandırıcı gelmedi bana ayda 2350

Döner hariç 2350 liradır o. Maaşın 3 katı da döner alınırsa sınıf belirlemesi doğru demektir.

2-3 gününü hastanede geçirmiş olan biri ne demek istediğimi anlar.Sadece uğraştığı cahil insanlar için bile ekstra ücret almaları lazım.

Neyse konuya dönecek olursak, Türkiyede orta sınıf falan kalmadı. Orta sınıf dediğiniz insanlar yavaş yavaş fakir sınıfa yaklaşıyor. Bugün kişi başına açlık sınırı 800 yoksulluk sınırı 1300 lira. 5 kişilik aile için yoksulluk sınırını hesaplayın, sonra da orta sınıf diye bahsettiğiniz insanların maaşıyla karşılaştırın.

Türkiyenin en büyük şanssızlığı İNSANLARIDIR. Hani hep derler Türkler şöyle iyidir, böyle iyidir külliyen yalan. Bu ülkede kendinden başkasının başarısını çekemeyen, haksız yoldan para kazanmayı doğru gören, başkalarının arkasından konuşmayı seven, her türlü dalavereyi bilen vs. o kadar insan var ki.
    İnsanların zihniyeti düzelmedikçe bu ülke düzelmez.

Cukkaladığı paraları değil ülkesini düşünen insanlar ve onları koruyan siyasi dayıları yok olmadıkça böyle devam eder.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• Gecenlerde okumustum; Dünya'da ki paranin %90'ı toplam nüfusun %3'ünde mi neydi. Düşünün artık , kalan %10 para ile , kalan %97'lik nüfus karnını doyurmak zorunda. Tüm dünyada durum boyle he ne var bu dengesizlik gelismis ülkelerde çok daha az.
    Bizim ülkemizde de maaleaef gelir dengesizligi yüksek oranda; Kimi 20.000 e araba sahibi olamaz, kimi de, yeni aldigi 5. Jipini sokmak icin villasının garajını büyütmek durumundadır.

Orijinalden alıntı: SonNn_

Gecenlerde okumustum; Dünya'da ki paranin %90'ı toplam nüfusun %3'ünde mi neydi. Düşünün artık , kalan %10 para ile , kalan %97'lik nüfus karnını doyurmak zorunda. Tüm dünyada durum boyle he ne var bu dengesizlik gelismis ülkelerde çok daha az.
    Bizim ülkemizde de maaleaef gelir dengesizligi yüksek oranda; Kimi 20.000 e araba sahibi olamaz, kimi de, yeni aldigi 5. Jipini sokmak icin villasının garajını büyütmek durumundadır.

Garaj ornegi guzeldi.

Orijinalden alıntı: mitsubishielectric

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Gecenlerde okumustum; Dünya'da ki paranin %90'ı toplam nüfusun %3'ünde mi neydi. Düşünün artık , kalan %10 para ile , kalan %97'lik nüfus karnını doyurmak zorunda. Tüm dünyada durum boyle he ne var bu dengesizlik gelismis ülkelerde çok daha az.

Garaj ornegi guzeldi.

Tesekkurler.

Bayerische Motoren Werke
  • _____________________________
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Bazi mesleklere laf olmaz. Aklima gelenler

Doktor, pilot, yuksekte calisan isciler vinc operatorleri, uzun yol kaptanlari, astronotlar, yuksek gelirim hatlariyla ilgili operatorler,

• Kendim asistan doktor olarak burada doktorlukla ilgili hiçbir fikri olmayan ama bolca atıp tutan arkadaşlara sözüm şu ki benim hastanede ertesi gün dinlenmeden 36 saat çalışarak tuttuğum nöbetten kazandığım para 150 lira civarında. Şu yazanlardan birine 500 lira vereyim de Bir nöbet tutsun. Kendini einstein sanan hasta yakınları gece saat 3 te gelip hastamızın 6 aydır parmak ucunda bir ağrı var dediğinde ne cevap vereceksiniz? Haftasonu Siz sıcak yatağınızda güzellik uykusu çekerken ben 1 ayda 3 haftasonu nöbet tutuyor anneleriniz babalarınız kardeşleriniz sevdikleriniz ölmesin diye onlar bile uyurken uyumuyorum. Ya kalbiniz iflas etmişken bacağınızdan damarınızı çıkarıp kalbinize takılıyor siz ölmeyin diye. Bunu yapan insandır doktor, Sizin dilinize sakız olacak insan değil. Her meslek suistimale açıktır ama doktorlar şöyle böyle diyerek genelleme yapmak kimsenin haddine değil. Umarım biraz olsun kıt düşünenlere açıklama olmuştur bu.

• Buradan okuduğunu anlayamayan hekimlerin ve hekim adaylarının da olduğunu görmüş oldum.

Tüm mesajları okudum. Eğer kaçırmadıysam hiçbir mesajda hekimlerin aldığı paraya laf eden olmamış. Kazandığı paraya oranla verdiği vergiye laf edilmiş.

Ama hekimlerimiz ısrarla hayat kurtardığından, çok zor okunduğundan, tatilsizlikten vs. bahsetmiş.

Son kez diyorum değerli hekimim vergini kazancına göre veriyor musun vermiyor musun onu soruyorlar sana.

Orijinalden alıntı: Attorney58

Döner sermayeyi ne söylemiyorsun eşşek yükü ile 10000 tl den aşağı geliriniz yok aylık ağlamayın burda

Sana tek bir mesajdan alıntı yapıyorum. Vergiyle ne alakası war bunun?? Doktor adayı dediğiniz insan 5 yıllık doktor zaten.

Bir tanesi hariç. Ben de doktorum ve ayda kazandığım para 2350 TL. 200000 TL kazananlar kim onu merak ettim açıkçası. Saygılar.

Şimdi bu forumdakiler inanmaz. Ben de diş hekimiyim maaş bordromu atsam akılları şaşar. 2480 Tl kazanıyorum. Döner falan da vermiyorlar.

Orijinalden alıntı: hollow

quote:

Orijinalden alıntı: Noldorin

36 saat aralıksız insan hayatı kurtarın ondan sonra doktorların aldığı paraya laf edin.

Not: O 36 saat içinde bir hata yaparsan ya hasta yakınları tarafından linç edileceksin ve açılan dava sonucu mesleğinden olacaksın.

Bahsettiğim işte buydu insanlar o yüzden cerrahi yerine cildiye seçiyor seçerse de gerçekten ona çok bağlı olduğundan

Ailemde, çevremde çok tanıdık doktor var. Çoğu meslekten iyi kazanırlar doğru ama öyle abartılacak kadar değil ve bu kazanç çok büyük psikolojik ve fiziksel güç ister.

60-65 yaşında özelde çalışan proflara bir zahmet "doktor" demeyin, aldıkları paraya da laf etmeyin. Senin ömrü boyunca gördüğün kitap sayısı onların okuduğu kitap sayısından daha azdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Şimdi bu forumdakiler inanmaz. Ben de diş hekimiyim maaş bordromu atsam akılları şaşar. 2480 Tl kazanıyorum. Döner falan da vermiyorlar.

o kadar az almıyorsundur yapma allah aşkına

Bır orta sınıf olarak bu fıyatlar ne zaman düşecek gercekten...

ıkıncı elleri bile uçtu...yeter artık bende araba almak ıstıyorum...

sıfır ederdim değil ıkıncı eller ucuzların ona bıle razıyım....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.