Şimdi Ara

Araba Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 milyon tl maks fiyat bandında 150 bin kmyi geçmemiş araç tavsiyesi bakıyorum.

sizce bu fiyat bandında ne alınmalıdır. yakıt konusu benzin dizel farketmiyor.

iyi forumlar.

• nerede kullanıcaksınız

otomatik mi manuel mi

sedan hb suv pick up

kaç kişisiniz

günlük yapacağı belirli bir km var mı

yoğun trafikte mi park sıkıntısı var mı sürüş zevki mi istiyorsunuz yatırımlık mı istiyorsunuz

• z16xepbilgeyusuf kullanıcısına yanıt

otomatik olması daha iyi olur

aylık 1000 km yapacağım tek kişi kullanacağım

yoğun trafik genelde

• CagriSR kullanıcısına yanıt

2017 model Toyota CHR Hybrid bakabilirsin. Yoğun trafikte 3.3 100 Km/L rahatlıkla görürsün. Güç istediğinde biraz bağırma huyu var ama şehir içinde güç isteği zaten yalan her yer trafik. Ek olarak şöyle bir avantajıda var.

İlk kalkışlarda elektrik motoru ile seyrettiği için trafikte şanzıman, turbo, devir vb gecikmesi yok. Önündeki ile tampon tampona yapışıp önüne kırmaya çalışan "çakma müslüman kaynakçıları" bertaraf edebiliyorsun.

Arabanın çok iyi bir açısal dönüşü ve pil ağırlığından kaynaklı olduğunu düşündüğüm virajlarda güven hissi var.

kia ceed 1.6 crdi olabilir

egea 1.6 multıjet olabılır

toyota auris olabilir

audi a3 1.6 tdi oolabilir

• De get D kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler gerekli bilgiler için

lakin onlarda pil konusu kafama takılıyor değişimi oluyor sanırım ve biraz tuzlu oluyor diye duymuştum bu araca yönelirsem pil konusunda beni üzer mi?

• z16xepbilgeyusuf kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim bilgiler için

sice elentralar nasıl 1.6crdi dct şanziman 2016 2017 modeller onlar nasıl sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Araç kamerası tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagriSR

çok teşekkürler gerekli bilgiler için

lakin onlarda pil konusu kafama takılıyor değişimi oluyor sanırım ve biraz tuzlu oluyor diye duymuştum bu araca yönelirsem pil konusunda beni üzer mi?

ToyotaON dedikleri bir garanti var 10 yıllık garanti olacak yalnız bu şöyle bir garanti ilk 5 sene ücretsiz sonraki her yıl uzatma 20 veya 30 Euro gibi birşey. Bakımları yetkili bayide yapılmış toyota hybrid sahipleri bunu uzatıyor genelde ona dikkat edebilirsiniz. Ama, Li-ion bir batarya tercih etmiyordu Toyota bu nesilde. Ni-MH bataryası var o nedenle daha uzun ömürlü diye biliyorum.

piyasası çok yavaş hemen satayım gibi bir derdiniz yoksa olabilir dct şanzıman vag grupta bildiğimiz dsg nin aynısıddır çift kavramalı vites geçişleri iyidir kavrama değişimi gerekebilir 1.6 benzinlilerinde de tork konventorlü şanzıman var onlarda 6 ileri doluluğu güzel ancak dediğim gibi piyasası sakin yine bu fiyat bandına 1.6cdti astra alınabilir ancak onda da triger zincirine baktırmak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.