Şimdi Ara

Araba sürerken yakalanma tehlikesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16 ama gayet düzgün kullandığıma inanıyorum, uzun yolda babam yorulunca ben sürsem sıkıntı olur mu? Ehliyet alamadan riske girmeyelim ama sonuçta canı çekiyor insanın.

• Uzun yolda sorun olmaz ama gece sürüceksen kamyonculara cidden dikkat et.Çok tehlikeli kullanıyorlar.
  • ne tarada gideceksiniz.
  • Ondan sonra haberlerde görüyoruz "ehliyetsiz ergen küçük çocuğun hayatını kararttı".Bi bitmediniz lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ondan sonra haberlerde görüyoruz "ehliyetsiz ergen küçük çocuğun hayatını kararttı".Bi bitmediniz lan.

Sonuna kadar katılıyorum , kuralları çiğnemek neden bu kadar hoşunuza gidiyor ? Ehliyetin varken kaza yap bir şey olmaz yoksa hayatın kararın , 2 dklık hevesin hayatından önemli mi ? Bekle 2 yıl sonra ölene kadar sürersin zaten .
  • Her şeyin bir zamanı var ehliyetini al ondan sonra ne yaparsan yap ben 19 yaşıma kadar direksiyon başına geçmedim.
  • 1- radara girersen ya da sıradan bi şehirlerarası kontrolde ciddi sıkıntı yaşarsın babanla birlikte.
    2- hele hele bi kaza yaparsan hayatın kayar demedi deme.

2 yıl daha sabret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece birşey olacağını sanmıyorum ama öyle baba olur mu lan? Baban yorulunca sen geçeceksin demek.

Ulan ben baba olacağım 16 yaşındaki oğluma direksiyonu verip yan koltukta bir de dinleneceğim öyle mi?

Forum hayatım boyunca ilk defa bu repliği sana söylüyorum "Güldürdün lan anten"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Gece birşey olacağını sanmıyorum ama öyle baba olur mu lan? Baban yorulunca sen geçeceksin demek.

Ulan ben baba olacağım 16 yaşındaki oğluma direksiyonu verip yan koltukta bir de dinleneceğim öyle mi?

• 1 ay önce ehliyeti olmayan kardeşim kaza yaptı. Çok iyi araç kullanır. %100 karşı taraftaki araç suçlu.

Ama ehliyeti yok diye:

Bizim araç pert oldu direk araba çöpe gitti. Çöpüne 11 bin TL verdiler.
    +
    Karşı araçta 7 bin tllik masraf var. Ehliyet yok diye biz ödüyoruz.

= Hiç yoktan yaklaşık 40 bin TL çöp :)

Gittiği yer 10 dk uzaklıktaydı, çok iyi araç kullanırdı, "ehliyet yok ama ne olacak" diye düşündü, daha önceden bi dünya araç kullanmıştı vb. vb.
  • baban sen araç kullanırken daha çok yorulur, bana güven
  • uzun yollarda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama olurda birşey olur kaza yaparsın sonrası malum
  • quote:

Gece birşey olacağını sanmıyorum ama öyle baba olur mu lan? Baban yorulunca sen geçeceksin demek.

• virajlara 190 la gir sampiyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapma başına çok büyük iş alırsın ehliyet yok ordan 600 veya 800 sokarlar babana sokarlar
    sokmayı gectım kamyoncular var allaha emanet gidiyolar sonrası malum haberlerde duymayalım sizi ehliyetsiz sürücü dehset sactı 1 aile yok oldu denmesın artık.
  • :D bende o kadar iyi kullanıyorum arabayı babam hastalanınca hastaneye ben götürüyorum ama uzun yolda gözleri kapalı kullanır yinede bana vermez :D hele bi kere sağ çamurluğu duvara sürtmeme az kalmıştı ondan sonra hiç kullandırmadı bende kaçırdım öyle yaptım diye arabayı sattı :D :D
  • ben 16 yaşındayken babam hiç kullandırmamıştı sonra sattı,1 sene kaldı ehliyetime,yeni araba geliyo
  • quote:

/>

• Bende de ehliyet yok. Trafikteki çoğu öküzden daha dikkatli kullanıyorum. Ama tabi trafiğe çıkmıyorum. Ehliyetsiz olunca paronayak oluyorum her an birisi çarpabilir diye araba kullanmanın bir zevki kalmıyor.

Bazen babamla yer değiştiriyoruz annem bile ben daha iyi kullanıyorum diyor. Babam öndeki arabanın dibine kadar giriyor. Eğer yan koltuktaysanız yolculuk bitene kadar kasılmaktan sağınız solunuz ağrıyor
  • Baban ehliyetsiz oğluna arabasını verecek kadar bilinçsiz mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.