Şimdi Ara

ARABA SÜRERKEN AYAKKABI MI TERLİK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BenCE AYAKKABI........ Adidas Superstar'la daha rahat sürüyorum.
    Terlikle süremiyorum yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 12 Ağustos 2010; 23:01:56 >

• ilginç gelecek belki ama ben en rahat kışlık botlarımla sürüyorum. Doğrusu ince tabanlı ayakkabılardır ama bende tam tersi
  • sürepstar bro
    geçen sandalati tam giymemiştim ayağımdan çıkacak gibi olmuş,gaz pedalına dayanmış,bir an 3,5 oldumpedallar da alüminyum set,biraz geniş olunca takılabiliyor.. çıplak ayak da kullanılabilir... hatta sağ ayağımla debriyaj alıştırması da yapıyorum ara sıra(evde denemeyin) en iyisi ince ama sert tabanlı spor bir ayakkabı.. yanılmıyorsam hyundai genesiste pofuduk terlik vardı,standart olarak gelen logolu
  • bu adamın derdi ne acaba ...

ARABA SÜRERKEN AYAKKABI MI TERLİK Mİ ?
  • imkanı yok terlikle süremem, sürenede hayret ediyorum nasıl rahat kullanıyor diye. adidas spor ayakkabılarım bu konuda benim için bir numara,üstüne tanımam
  • Çıplak ayak kullanıyorum.Tam anlamıyla arabayı sürdüğümü hissediyorum.
  • Tipine uyuz olsamda en güzel Convers sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • botların tabanı geniş olduğundan bi de cocuk mezarı gibi ayakkabı giydiğimden gazla freni birbirine yakın araçlarda ben sıkıntı yaşayabiliyorum.

diğer türlü terlik olmuş ayakkabı olmuş farketmiyor.
  • tabanı ince de olsa kalın da olsa insan bir kaç kullanımdan sonra alışıyor.ince tabanlı ayakkabı ile kullandıktan sonra kalın tabanlı ayakkabı padalı hiisetmeyi biraz engellese de insan alışıyor kısa sürede.
    terlik ayaga tam oturmadıgı için kullanırken kayıyor ve bu acıdan rahat ve güvenli değil.
    çıplak ayagı ise hiç tavsiye etmem.ani bir fren gerekirse ve ayak terli ise pedaldan kayabilir.
  • süreceğin arabaya göre değşir eski bir araçsa brodway gibi pedalı sert bot gibi birşey kullanırsın benim gibi biraz daha yeni bir aracın varsa bende 2005 doblo var çıplak ayakla bile rahat kuıllanırsın ben şahsen öyle yapıyorum yanlışlıkla başka pedala basma ihtimalim çok azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Tipine uyuz olsamda en güzel Convers sanırım

Debriyaja basmaktan sol ayağımdaki converse'nin yanları patladı.
  • En rahat ayakkabı bence
  • Terlik çıkıcakmış gibi oluyor en iyisi ayakkabı
  • superstar bencede en iyisi ama asla terlikle sürmem bir iki köyde parmak arasıyla sürüyodum ama terlik pedal hareketlerinde falan takılabiliyor kaza yapıyordum az kalsın
  • Terlikle bin ama dikkat et başkasını da öldürme .

Sorma bile bunun için de
  • Pedalı hıssedebıelcegım ınce taban ayakkabı olsunda converse yada spor ayakkabı farketmıyor. Hatta en son nişanıma giderken agımda gunluk yazlık ayakkabılarım vardı kız evının kapısına gelınce gıydım nişanda giyecegım ayakkabıları. Alısamamısım kosele taban ayakkabıya kullanamadım arabayı yoldan gerı donup degıstırdım.
  • Terlikle kullanmam.Ayaktan kayıyor.Eğer denize falan giderken terlik giyince, terliği çıkarır çıplak ayak kullanırım. kalın tabanlı bot ile pedalı hissedemem.Bunların dışında her türlü ayakkabıyı ile kullanırım.
  • En rahati spor ayakkabi bence. Ama butun ayakkabilar (bot vs.) terlikten daha rahat. Terlik ayagimdan cikacak takilacak falan diye tedirgin oluyorum. Yine de yazin cogu zaman terlikle kullaniyorum mecbur.

Bu arada en rahatsizi Snowboard botu:)
  • çıplak ayak broadwayde yemez, terlik tercihim olmaz, bot mu? Allah korusun:D ayakkabı çok iyi oluyor pedalı hissetmeden yapamıyorum. sandalet giymiştim onla da gaza abanıyodum resmen:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

En rahati spor ayakkabi bence. Ama butun ayakkabilar (bot vs.) terlikten daha rahat. Terlik ayagimdan cikacak takilacak falan diye tedirgin oluyorum. Yine de yazin cogu zaman terlikle kullaniyorum mecbur.

Bu arada en rahatsizi Snowboard botu:)

Terlik yerine en iyisi sandalet
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.