Şimdi Ara

Araba Soyuldu Moralim Çok Bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam hırsızlar arabayı soymuşlar. İçinde binlerce liralık tesisat vardı. Abim askere gitmeden 1 sene önce toplamıştı, askere giderken de satmıştı. Aradan yıllar geçtikten sonra daha 1 hafta önce arabaya tesisat aldı ve baya büyük meblalar harcadı. Dün araçta ne var ne yoksa çalmışlar. Çok büyük bi mebla para uçtu gitti. Polis geldi tutanak tuttu. Olay yeri inceleme geldi parmak izi için falan ama benim hiç umudum yok. Olan abimin parasına oldu. Kaç aylık emeğini koymuştu oraya. Alarm sesini duymadığım için kendimi çok kötü hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Nasıl iyi hissedebilirim ?

Edit : Arabanın kaskosu yok. 2-3 ay önce iptal ettirmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 8 Şubat 2013; 12:41:08 >

• Arabanın markası modeli ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Arabanın markası modeli ne?

Renault Symbol 1.5
  • Arabayı çalmayı unutmuşlar
  • Geçmiş olsun bizim arkadaşın da 4000 liralık sistemi çalmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Geçmiş olsun bizim arkadaşın da 4000 liralık sistemi çalmışlardı

Bizim de o kadardı. Allah belalarını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Arabayı çalmayı unutmuşlar

Çalamazlar zaten. Babamın makamı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç kamera fln yokmuydu o taraflarda çok kötü bi durum vallaha yakalam onları yapanları cinayet çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

hiç kamera fln yokmuydu o taraflarda çok kötü bi durum vallaha yakalam onları yapanları cinayet çıkar

Her zaman bizim buraya park ederiz dün caddeye park ettik etmez olaydık. Orası karanlık bi yer kamera falan da yok. Biri site yönetimini aramış arabayı kurcalıyorlar diye. İnşallah bulunur.
  • maddiyat için canınızı sıkmayın. para yine kazanılır. sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

maddiyat için canınızı sıkmayın. para yine kazanılır. sağlık olsun.

Teşekkürler hocam fakat canımı sıkmamam elde değil. İnşallah bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKiller

quote:

hiç kamera fln yokmuydu o taraflarda çok kötü bi durum vallaha yakalam onları yapanları cinayet çıkar

Her zaman bizim buraya park ederiz dün caddeye park ettik etmez olaydık. Orası karanlık bi yer kamera falan da yok. Biri site yönetimini aramış arabayı kurcalıyorlar diye. İnşallah bulunur.

en iyisi araç içi kamera koymak ve aklımda her zaman arabanın aları öttüğünde tüm arabaya elektirk verecek bi sistem kurmayı hayal ettim mesela arabanın alarmı ötünce arabaya dokunamayacak elektrik çarpacak sürekli yada direk foto çekip mana mesaj atıcak

• quote:

quote:

quote:

en iyisi araç içi kamera koymak ve aklımda her zaman arabanın aları öttüğünde tüm arabaya elektirk verecek bi sistem kurmayı hayal ettim mesela arabanın alarmı ötünce arabaya dokunamayacak elektrik çarpacak sürekli yada direk foto çekip mana mesaj atıcak

Onlar artık nasıl varlıklarsa o kamerayı da söküp götürürlerdi. Hayır bir de alarm çalmış paniklemişler, kaputu açıp alarmı susturmaya falan çalışmışlar ama becerememişler. Biz ilk olay yerinde polis gelmeden önce biraz baktık farketmemiştik kaputu. Bi baktık kaput açık. Ben dedim kesin aküyü falan söktüler ama korktuğum başıma gelmedi. Bir de kesinlikle arabayı yanaştırmışlar yükleyip gitmişler. Çünkü arkada bagajın yarısını kaplayan bass, işlemci falan vardı. Ne diyeyim Allah bin belalarını versin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Geçmiş olsun bizim arkadaşın da 4000 liralık sistemi çalmışlardı

Bizim de o kadardı. Allah belalarını versin.

amin müslüman kardeşim. bizimde teybi yürütmüşlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Arabayı çalmayı unutmuşlar

Hahaha guzeldi.Bu arada gecmis olsun hocam keske alarm sistemi taktırsaymıssınız.

• Şimdi bana kızacaksın belki ama. arabaya o kadar masraf etmek pek doğru gibi gelmiyor bana.
    Böyle aksesuarlar hızrsızları resmen kendine çekiyor.
    Ama yinede geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Şimdi bana kızacaksın belki ama. arabaya o kadar masraf etmek pek doğru gibi gelmiyor bana.
    Böyle aksesuarlar hızrsızları resmen kendine çekiyor.
    Ama yinede geçmiş olsun...

Biz söyledik. Hatta babam çok söyledi ama dinletemedi. Bi heves işte insan içine atınca yapmadan bırakamıyor. Sağlık olsun. Cana geleceğine mala gelsin diyoruz. Zaten tek tesellimiz bu.

@blackkedi Zaten alarm vardı fakat biz duymadık. Biri duyup site yönetimine şikayet etmiş ama onlar da yetişememiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.