Şimdi Ara

Araba ne kadar eder? Ne alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba Dacia Sandero 1.4 2009 Ambiance model. 70 bin km'de her şey ful orijinal. LPG takılı. Kazası, hasar kaydı yok.

Araba ne kadar eder? Ne alabilirim?

Araba ne kadar eder ve 30 bin TL fazlasına kadar ne alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2020tayfad -- 18 Mayıs 2021; 16:5:57 >

• 45-50 eder diye düşünüyorum. 30 fazlası 80 bin eder .

Megane 2 veya focus 2 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattığına değmez, orijinal 70bn km de araba bence satılmaz. Parayla altın vs alın daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki yorumlara katılıyorum. Gidip daha düşük model üst segment araç alınır ancak o parayla. Bildiğiniz ve şu anda kullandığınız aracınızdan daha iyi çıkacağının garantisi olmaz onun da. Bence binmeye devam. Para da kenarda başka bir şeyle değerlendirilebilir.

Bu arada o fotoyu napmışsın hocam ya minnacık. Üstünkörü okuyup geçsem fark etmeyeceğim bile. Araba ne kadar eder? Ne alabilirim? 

• Satılır satılmaz bilmiyorum ama sahibinden ilanlarına göre 80bin₺ den aşağı değil fiyatı bence 75k civarına çok hızlı bir şekilde satılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 85e koyun 80e gider. Üstüne 80 daha koyarsanız 160 olur. O paraya da sıfır egea dahi alınabiliyor. Karar sizin.

• 80 bin kadar eder. 30 bin koyarsanız çok da bir fark olmaz alacağınız araçta. Elbette ne beklediğinize bağlı. Bence aracınız gayet hoş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.