Şimdi Ara

Araba motoru tamircisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben küçüklüğümden beri araba tamircisi olmak istemişimdir.Modifiye'ye ve arabalara meraklıyımdır.Meslek lisesi ne gitmek ve motor bölümü mezunu olmak ve arabalarla içli dışlı olmak istedim ama meslek lisesi okuyamadım.Bizim bir akrabamızın oğlu var motor bölümü mezunu ve şu an Speedy de çalışıyor ve ben ona çok özeniyorum.Çok güzel bir yaşantısı var,maddi durumu da iyi.Ama ona hiç işin nasıl,yapılabilir mi diye sorma fırsatım olmadı.Eğer aramızda tamirci olan arkadaşlarımız varsa birkaç sorum var.Sizce yapılabilecek bir iş mi?Kime sorduysam''yağ pas içinde o iş yapılmaz'' dedi.Diğer sorum ise motor tamircisi olan her araçtan anlar mı ve diyelim ki ben bir tamircide çalışmaya başladım.Onun yanında araçların mekanizmasına dair herşeyi öğreneblir miyim?Eğer bilen arkadaşlar bu iş yapılmaz derse daha fazla üzülmeyeceğim.Çünkü yıllardır hayalimi gerçekleştiremediğim için içimde bir ukte var...Ama yine de herşey kader kısmet işi belki de tamircilik yapabileceğim bir iş değildi.Neyse yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bu işte çalışanlara Allah kolaylık versin.İyi akşamlar.

• Evet yağ kir pas içinde kalırsın ama kazanırsında ,gerçi teknik konularda Türkiyede her yerde bir kaymak tabaka vardır birde altta pis işleri yaparak az kazanan kesim vardır, şans yani. Ama kendine ait ufak bi yerin olursa bilgi ve tecrübende olursa o zaman baya para kazanırsın zira bizim milletimiz kendine check-up yaptırmaz ama araba bakımı geldimi hemen koşuverir servislere ve zaten araba sayısıda bir hayli artmakta ve en önemliside yapılan işin bedenle yapılmasından ötürü kullanıcıların alınan ücretleri sen ne yaptınki tarzında cemkirmelerle ödemekten kaçamamasıdır.
  • bende yüksekokul otomotiv bölümündeyim inşallah hayırlısı ile bimezun olurum da işimi elime alırım..
  • Hocam ben Bağcılar Endüstri meslek lisesi Citröen Eğitim Labaratuarı öğrencisiyim.Eğer bu işi gerçekten gönülden istiyorsan yap ( benim gibi rastgeldiği için seçme sakın ) bu işi düşünüyorsan en yükseğini düşünmelisin.Yani mühendislik vs. Üniversite okumicam diyorsan eğer git 1-2 sene çalış bir sanayide çok rahat öğrenirsin bu mesleği ( şuan staj yapıyorum sektördeki düşünce şu "iş yaparsan iyisin yapmazsan değilsin" Sana tavsiyem bu işi dışardan öğrenmen(eğer kafana koyduysan) şimdi düz liseye gidip Çok daha güzel yerler kazanmanı cani gönülden isterim.Vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Hocam ben Bağcılar Endüstri meslek lisesi Citröen Eğitim Labaratuarı öğrencisiyim.Eğer bu işi gerçekten gönülden istiyorsan yap ( benim gibi rastgeldiği için seçme sakın ) bu işi düşünüyorsan en yükseğini düşünmelisin.Yani mühendislik vs. Üniversite okumicam diyorsan eğer git 1-2 sene çalış bir sanayide çok rahat öğrenirsin bu mesleği ( şuan staj yapıyorum sektördeki düşünce şu "iş yaparsan iyisin yapmazsan değilsin" Sana tavsiyem bu işi dışardan öğrenmen(eğer kafana koyduysan) şimdi düz liseye gidip Çok daha güzel yerler kazanmanı cani gönülden isterim.Vesselam

Mesajıma cevap yazan herkese teşekkürler.@slymndgn
    Liseyi 2 yıl önce bitirdim.Artık geçti ona üzülüyorum.

• Benim arkadaş geçende Google Araba Motoru'nu tamir etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

Benim arkadaş geçende Google Araba Motoru'nu tamir etti.

Mal mısın numara mı yapıyorsun çözemedim?!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaptın bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasancannss -- 18 Ekim 2020; 21:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.