Merhaba arkadaşlar başımdan çok garip bir olay geçti ve 4 yıldır denemeler yaparak sonuca ulaştım sizlerinde başına gelmemesi için yazıyorum, ilk olarak arabamın lastiği patlamıştı ve araç lastiğini Balıkesirde bir yerde yama yaptırıp yoluma devam ettim ve o zaman bundan 4 yıl evvel sol ön lastiğiminde sibop kapağı yoktu, usta abi takayım kapaksız olmaz, taktı gönderdi, buraya kadar herşey süper haftada bir sol ön lastik inme yaptı 15 kez lastikçiye gittim ve işlemler sırasıyla sök, suya sok, çıkar köpükle, abi sorun yok denilip gönderildi, en son denilen ise abi senin lastikte kılcal çatlaklar var oradan kaçırıyor lastik değişicez, ne kadar şukadar falan, lastik değişimi yapmadım diş derinlikleri ve yılı kurtardığı için 1 yıl daha var değişimine, sorunun çözümü ise şu şekilde oldu, ben bu süreç içerisinde portatif bir hava basma pompası aldım sigorta attırdı vs o cihazı modifiye ettim, sürekli pompayla geziyorum :), bir gün sol ön lastiğin sibop kapağını kaybettim ve sibop kapağının olmadığını aradan 2 hafta geçmesine rağmen lastiğin havasının inmediğini gördüm, arkadaşlar aklınızda olsun gerçekten saçma bir sorun anlayan ustada yok, eğer lastik havanız iniyorsa önce bir sibobun kapağını sökün öyle kontrol yapın |
Bildirim