Şimdi Ara

Araba kullanılacak boş yerler (Kadıköy tarafları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik vites polo 1.6 ile trafiğe çıkmadan önce boş arazida arabayı kavramak istiyorum. Seneyede ehliyet alacağım zaten. Kadıköy taraflarında nerde vardır bu tür yerler. (Suadiyede oturuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 16 Haziran 2009; 16:51:03 >

• banada levent civarları böyle bi yer lazım
  • kadıkoyde selamiçeşme de özgürlük parkı var onun arkasında pazar kurulan yer var pazartesi hariç bomboş orada surebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Otomatik vites polo 1.6 ile trafiğe çıkmadan önce boş arazida arabayı kavramak istiyorum. Seneyede ehliyet alacağım zaten. Kadıköy taraflarında nerde vardır bu tür yerler. (Suadiyede oturuyorum)

abine söyle seni metrobüs yoluna soksun biliyodur o nerelerden girilebildiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: snatch1903

kadıkoyde selamiçeşme de özgürlük parkı var onun arkasında pazar kurulan yer var pazartesi hariç bomboş orada surebilirsin

Genişliği iyi mi oranın?
  • şahsen kuçukyalı sahilde öğrenmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Otomatik vites polo 1.6 ile trafiğe çıkmadan önce boş arazida arabayı kavramak istiyorum. Seneyede ehliyet alacağım zaten. Kadıköy taraflarında nerde vardır bu tür yerler. (Suadiyede oturuyorum)

abine söyle seni metrobüs yoluna soksun biliyodur o nerelerden girilebildiğini

Ben Ömeri Carrefour'un otoparkına götüreceğim. Orada rahat rahat kullanabilir . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kadıkoyde selamiçeşme de özgürlük parkı var onun arkasında pazar kurulan yer var pazartesi hariç bomboş orada surebilirsin

Genişliği iyi mi oranın?

kalamış sahil hep boş oluo orda öğrenebilirsin ben orda öğrendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihersoz

quote:

quote:

Genişliği iyi mi oranın?

kalamış sahil hep boş oluo orda öğrenebilirsin ben orda öğrendim.

Alternatif olabilir.
    Başka nereler var?
  • istanbul park
  • AP AP +Rep ilk cevap verene !
  • kalamışa inin bence hem sahil kısmında baya geniş bi alan var ki direksiyon dersinde orda kullandım ilk baslarda bombos arazi birde yol zaten cok işlek degil yol üstünde bile git gel yaparsın kalamısta
  • Ben istiyorumki tepeleme boş arazi olsun. Ama yol gibi asfaltı dökülmüş cinsinden.
    Artık gece 3-4 gibi bağdat caddesinde mi gezsek püfür püfür ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.