araba koleksiyonu yapıyorum, tavsiyeler (edit: eklemeler aşağıda) (2. sayfa)
-
-
-
Benimki de geçmişten geldi zaten hocam, yeni dizaynını verip, marty'yi alıp gelmesi için geri göndericem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pontiac firebird şuan favorilerimde ekli bir araç :D o yüzden bunu unutmam imkansız. ya gto alıcam yada firebird; bakalım artık hangisi olursa. fiyatı şuan için biraz uçuk geldi, şu ay geçsin öyle alayım bari
-
Çocukların gelebilme ihtimaline karşı camlı olabilir ama çok güzel.
Yeaw kaç yaşında adamsın oyuncak oynuyor(!)
-
o tür söylemler aslında beni hiç ilgilendirmiyor. ben hobime devam edeceğim. yorum için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evo9,evox,subaru impreza butun kasalari,gtr,s2000,supra aklimda bunlar var 🤣
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bo tür söylemler aslında beni hiç ilgilendirmiyor. ben hobime devam edeceğim. yorum için teşekkürler
Böyle ithamlar kullanan insanların içindeki çocuğun öldüğüne inanıyorum.Rutinden içleri kapkara olmuşlar.Hobiniz olması çok iyi hocam.
-
1965 Chevrolet İmpala SS güzel olabilir.
https://www.n11.com/yetiskin-hobi-ve-oyun/model-tasitlar/otomobil
1974 Ford Mark 2 Transit buda güzel gider şahsımca.
Araştırsam daha bulurum bir de Ford'un modeli tutmuyor. Görünümden fark etmediği için sıkıntı yaratmaz.
-
Araba koleksiyonu deyince bir an aha forumda zengin var dedim girdim ve oyuncak olduğunu gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
facebook ta diecast araba satışı,küçük eşya (dolap sandalye,model,ofis eşyaları) satılan guruplar var bunlarla kendinize garaj oluşturabilirsiniz. gurupta aradığınız modlleri de bulabilirsiniz ayrıca yaşadığınız yerde buluşmalar varsa gidebilirsiniz
-
çok güzel koleksiyon
Isiklandirmali camli bir dolap yada buyukce bir camli orta sehpa icinde diaroma da hazirlayabilirsin ve her arac icin kucuk bir kare kod olusturursun o kare kodlarin icine link gomersin bu linkler ise evdeki sunucu olarak kullanabilecegin eski pcnin icerisinde o arabayla ilgili goruntuler ve tek ik bilgilerin yer aldigi bir siteye yonlendirilebilir tabi oncelikle diaraomaya koyacagin arabalarin bakimlarini ve temizliklerini yapacaksin vs vs evin icinde kucuk bir muze gibi olacak. Benim ise nedense arabalara karsi hic bir merakim olmamasina ragmen trenlere karsi merafim var bende aynisini trenler icin yapacam ama bir turlu insaatina baslayamadigimiz koy yerindeki evde bunun icin bir oda ayiracam -1. Kat in bir kisminda bu diaromayi olusturucam bir kismindada sinema odasi projeksiyonlu vs vs birde agac ev cocuklar icin. Cok senaryo var kafamda ama yapacak ne Pra nede zaman var. Hatta bir ara tcdd den eski bir vagon almayi bile dusnuyordum bahceye koymak icin. Ornek olarak belgeselci coskun aralin evinin bahcesindeki eski savas ucagini gorunce aklima gelmisti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 26 Temmuz 2020; 13:44:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
dostum facebookta diecast gurupları var, orda çok güzel ölçekli garaj kitleri ve arka planlar satıyorlar, fakat sen benzerlerini kendinde yapabilirsin
-
Diecast model koleksiyonculuğu pahalı bir hobi olduğu için bu forumda çok ilgi görmüyor. Ben üç senedir 1/18 ölçek topluyorum ama artık fiyatlar çok zorlamaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 18 Ekim 2020; 18:27:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X