< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 25 Temmuz 2020; 16:58:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
araba koleksiyonu yapıyorum, tavsiyeler (edit: eklemeler aşağıda)
-
-
ve forumda hiç diecast meraklısı görmedim. o arkadaşları da tanımak isterim
-
umarım evine küçük misafir çocuğu gelmez
-
nissan gtr r35 alabilirsin.
-
evimize baya bi senedir çocuk gelmiyor. sadece eniştemin yeğeni var, arada bi geliyorlar çok nadir. gelecek olursa kaldıracam artık mecbur
-
Evin dekoru çok garıca duruyo bağyan mısın ?
-
yazdım bunu bir köşeye. amg gtr yolda geliyor. ondan sonra corvette alayım diyorum. fakat birde şöyle bişey var, spor araç sayım yeterli sayıya geldi gibi. huayra - sls - 520i - mustangGT - lx570 - z4coupe
klasik araç sayım az, vosvos - 57 belair - 59 f100 klasik önerin varsa onuda beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 25 Temmuz 2020; 13:35:38 > -
ben klasik araba sevmediğim için bilmiyom.kendi fikrin :)
-
M3 csl, 418 spider ve Alfa quadrifoglio olmalı :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
verdiğin modeller çok güzel fakat bulması bir hayli zor ve pahalı.
yazdıklarının sırasına göre e46 - 458 italia - 156 bulabildim benim bütçe ve ölçeklerime göre
-
peki yinede teşekkürler. klasik istememin sebebi aslında daha eski, nadir ve farklı araçlar oldugu ıcın. bulabilirsem alırım :)
-
-
amg yi bekliyoruz, gelince stand kalkacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
delorean be *)
bulsam hemen kaparım, nette baya pahalı ve benim ölçeğe göre bulamadım. ama tavsiyen harikaydı b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bdelorean be *)
bulsam hemen kaparım, nette baya pahalı ve benim ölçeğe göre bulamadım. ama tavsiyen harikaydı b
bendeki tekerleri uçan araç pozisyonuna girebilen 1/24 deloreyni geçen 225 liraya sattım birine kutusuda vardı
-
1999 Skyline GT-R Vspec.
-
5 sene önce 60 liraya almıştım, geçen baktığımda 220lerdeydi, hepsiburadada daha uyguna buldum şimdi
www.hepsiburada.comGeleceğe Dönüş Seri 1 Metal Model Araba Efsane Delorean Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gelecege-donus-seri-1-metal-model-araba-efsane-delorean-1-24olcek-p-HBV00000IMYUU?magaza=Ancheyn
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
İlk sırada en soldaki ve ikinci sırada en sağdaki hoşuma gitti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ekleme
yavaş yavaş istasyon - garaj havası verdirmeye çalıştım. siyahla kaplayıp, bulduğum shell kartlarini hem pankart, hem kat numarasi, hem uyari tabelasi olarak kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1/24 ölçek hocam maalesef. bunu alır oraya koyarsam ne kadar araba varsa kaldırmam gerekir, çünkü büyük olduğu için çok yer kaplayacaktır.
benim ölçekler 1/32 den başlayıp 1/40 a kadar. ortalama baz alırsak, genel olarak 1/36 kullanıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
umarım evine küçük misafir çocuğu gelmez |
Benzer içerikler
- telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim
- rileptid kafa yapar mı
- esenler otogardan avcılara nasıl gidilir
- harem sabiha gökçen arası havaş saatleri
- herşeyim nasıl yazılır
- çay emojisi
- exxen de neler var
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X