Bildirim
Araba kiraliycam - ACEMİYİM - tavsiyeleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ehliyeti yeni olan birine araç vermeyebilirler, belki boş kağıda imza at derler ama onu da sakın yapma -
2 yıllık ehliyetinin olması lazım diye biliyorum. Ayrıca bu kadar acemiysen araba kiralama bence hasar durumunda falan yüksek meblağ ödemek zorunda kalırsın. -
Çevrende yokmu doğanı şahini olan 8-10 gün kullan bu durumda araç kiralama bence. -
arac kiralama.. acemilik kiralik arabada atilmaz.. -
Başına iş açarsın, sürücü kursunun birine git, özel direksiyon dersi veriyorlar. Trafikte hoca eşliğinde alıştırma yaparsın. Daha da ucuza gelir. -
İyi firmalar araçlarını sana vermezler. Merdiven altı firmalar da boş kağıt veya senet imzalatırlar. Girme o işe. Çevrendeki birinden iste çok sıkışırsan. -
Aracın günlüğü 80 liraysa sen 100 verirsin alırsın aracı olur biter. Çok çok prosedör işleyen firmalar vermezler. 100 yer verirse 2 yer vermez kısacası.
Ben arabayı bi yere vururum öderim diyosan al -
Araç kiralamak için kurumsal firmalar dışında herhangi bir çözüm önerilmiyor. Onlar da ehliyet yeni diye araç vermez muhtemelen.
Sakın merdiven altı, mahalle arası yerlerden senetle falan kiralama hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar yorumlarınız teşekkürler ,
ehliyetim bir yıllık budget dan kiralıyorum budget ehliyeti 1 yıl ve 21 yaşından büyüklere kiralıyor arabayı ,
araca full sigorta yaptırdım 1 milyon $ kadar her şeyi karşılıyor cumartesi pazar bende olucak
kaza yaparsam yazarım buraya sağlıcakla kalın -
http://www.otopark.com/2014/09/08/gunlugu-400-tlye-i30-kiralamak-bir-testin-anatomisi/
Okurmusunuz bilmem ama yukardaki linkten ne tarz dolandırıcılıkların yapılabildiğini az çok anlayabilirsiniz. -
çok acıklı olmuş ama sanırım arkadaşlar kurumsal bir firma değil ,
budget da full kasko yaptırdığınızda beyanatsız 2 bin tl ye kadar hasarı kabul ediyorlar beyan ilede 1 milyon $ a kadar hasar kabulu oluyor.
ve aracı bu akşam teslim edicem her şey cok iyiydi =)
kazasız belasız atlattık sayılır -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
budget da full kasko yaptırdığınızda beyanatsız 2 bin tl ye kadar hasarı kabul ediyorlar beyan ilede 1 milyon $ a kadar hasar kabulu oluyor.
kazasız belasız atlattık sayılır
Hangi aracı ve ne kadara kiraladığınızıda belirtirseniz kiralayacak arkadaşların fikri olmuş olur -
oto-park.com'u takip ediyorum ama bu yazıyı hiç okumamıştım şimdi sonuna kadar okudum vay be diyorum -
arabaya bir şey olsa ne olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: Catalcalii
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
kazasız belasız atlattık sayılır
Hangi aracı ve ne kadara kiraladığınızıda belirtirseniz kiralayacak arkadaşların fikri olmuş olur
hocam açıkcası fiyatlar normal dıişardaki rent a car lara göre yüksek
1.6 105 beygir otomatik fiesta yı 122 tl ye kiraladım ve manuel 110 tl civarı ,
mercedes c serisi araçlar 150 ile 170 tl arasında bulmak mümkün daha üst segment arabalarda var fiatı o şekilde artıyor ,
55smsn senin soruna gelince ,
35 tl extra verip full kasko yaptırabiliyorsun
buna ne dahil dersen
1 milyon $ a kadar bütün hasarları karsılıyorlar senın sucun olsun olmasın kaza anında sadece rapor tutturman lazım ,
ayrıca 2 bin tl ye kadar raporsuz beyansız kazalarıda kapsıyor.
kısacası bu tarz kurumsal yerlerden araba kiralayın gönlünüz rahat olsun ben acemi olmama ragmen kiraladım 2 gün sağ sağlim sürdüm verdim , gayet iyi güzel geçti.
-
Bu ne özhüven
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Roadstar
http://www.otopark.com/2014/09/08/gunlugu-400-tlye-i30-kiralamak-bir-testin-anatomisi/
Okurmusunuz bilmem ama yukardaki linkten ne tarz dolandırıcılıkların yapılabildiğini az çok anlayabilirsiniz.
Tam bu linki atacaktım. -
Şöyle fiyatlar var nasıl sizce ?
Dizel araçlar 4 marka
1 günlük oto kiralama Sadece 76 TL
7 günlük oto kiralama Sadece 483 TL
10 günlük oto kiralama Sadece 640 TL
15 günlük oto kiralama Sadece 885 TL
21 günlük oto kiralama Sadece 1134 TL
30 günlük oto kiralama Sadece 1470 TL
http://istanbulunfirsati.com.tr/detay-19247-real-auto-lease-guvencesiyle-dizel-araba-kiralama-firsati-gunluk-sadece-76-tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X