Şimdi Ara

Araba giderken stop ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baba yadigari 2005 model clio 1.4 benzin aracim var 2.arac oldugundan genelde fazla kullanilmiyor fakat son zamanlarda bi kac kere yapti zaman olmadigi icin gosteremedim bi kez yolda setleri gorunce yavasladim vites 2 deydi motor sessiz oldugundan anlamadim direksiyon sertlesince durumu anladim.Bugunde 4 viteste yine frene kisa sureli bastigimda stop etti garip bi durum ilk kez basima geliyor.Acaba enjeksiyon,kelebek,beyin,rolanti,benzinden olabilir mi diye dusunuyorum illaki sanayiye goturucem ama hic degilse bilgi sahibi olayim dedim.Araci kullanmiyorum suanda yatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle boğaz kelebeğini temizletin hala devam ederse ateşleme ve yakıt sistemine bakmak lazım

• distribütör olabilir

• Birinci şüpheli boğaz kelebeği ve ateşleme sistemi

• Bogaz kelebegini sanirim spreyle temizliyorlarmis bi baktirayim bide lukoilden aldigim yakitta sikinti var diye dusunuyorum gerci hep ordan aliyorum ama pislik filan mi var anlamadim

• Bi boğaz kelebeğine baktırın bakalım. Yada kirli benzin de olabilir.

• Burdan arıza tesbitimi olur arkadaşim.servıs yada sanayi yokmu orda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba ne zaman stop eder?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Krank sensoru

• Akü hocam. Aynısına bizzat şahit oldum.

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Lukoil benim arabayı mahvetti. Karbüratörü komple temizletince sorun çözüldü ama sızın aracınız enjeksiyonlu oldugundan bir öneride bulunamayacağım. Merak ettim Bursa/Mudanya yolundaki, Emek'teki Lukoil mi?
  • Aynı sorunu bende yaşamıştım frene dokunduğum an stop yapıyordu baktırdım ismini hatırlamıyorum ne yazıkki ama küçük ince bir plastik kapak vardı motorda onu değiştirdik 5-10 tl birşeydi düzeldi. Keşke ismini hatırlasaydım belki daha iyi yardımcı olurdum. Ustanın demesine göre kapakta delik olduğu için frene bastığında hava giriyormuş ve o yüzden stop ediyormuş. En kısa zamanda baktırmanız daha sağlıklı olacaktır.

• Şu an kullandığım f kasa 2000 model astrada da benzer problem var, bazen debryaja basınca stop ediyor., denryajdan kaldırınca tekrar çalışıyor. Vaktim olunca baktırmaya gideceğim.. Aktif start stop var araçta resmen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Şu an kullandığım f kasa 2000 model astrada da benzer problem var, bazen debryaja basınca stop ediyor., denryajdan kaldırınca tekrar çalışıyor. Vaktim olunca baktırmaya gideceğim.. Aktif start stop var araçta resmen..

benim astra h da debriyaja basınca stop ediyordu bazen.sıkıntı lpg den oluyordu diye düşünüyorum.
  • Servisi bolca mevcut sümbüllerin. Kendiniz uğraşmaya değmez. Çünkü çok önemli bir konu. 100 le gidiyon direksiyon kitlendi. Seni kim kurtaracak.

Önce yaptırın sonra satıp kurtulun.

Şahsi düşüncem uzun süre yatan araçların akü boşalması olabilir. Ancak giden arabada bunun olması akünün yanında başka problemlerinde olduğunu gösterir.
  • 2000 model tüpsüz benzinli 1.4 clio sümbül vardı bende de baba yadigarı. Aynı sorun yüzünden arabayı satmak zorunda kadlım geçen sene. Motorun değişmeyen parçası kalmadı. Birçok ustaya gösterdim adam olmadı. Hatta ilk kez gittiğim bir ustaya sorunu anlatınca sorun tüpten dedi Arabanın ilk sahibi olmasak neyse deriz heralde eskiden hor kullanılmış ya da tüp takılmış. Arabayı alan adama dedim bak böyle böyle sorunu var bil dedim. Yok yok sorun değil ben yaptırırım dedi. Bol şans diledim adama Neyse uzun lafın kısası o arabayı satın hocam yaptırmakla da uğraşmayın boşuna vakit ve zaman kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birrr

quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Şu an kullandığım f kasa 2000 model astrada da benzer problem var, bazen debryaja basınca stop ediyor., denryajdan kaldırınca tekrar çalışıyor. Vaktim olunca baktırmaya gideceğim.. Aktif start stop var araçta resmen..

benim astra h da debriyaja basınca stop ediyordu bazen.sıkıntı lpg den oluyordu diye düşünüyorum.

Açıkçası ben de lpg den şüpheleniyorum. Sanırım gaz ayarı gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.