Şimdi Ara

Araba cd çaları için track cd nasıl hazırlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
52.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• mp3 calmıyourmu yanı
  • Nero programında yapabilirsin

80 küsür dk olması gerek.
  • @MMX 166 hayır çalmıyor.

@:Fatih: hangi seçenekten yapıyoruz?
  • Boş cd ye en fazla 12-13 şarkı atarsan olur.
  • Nero yu aç. > Ses sekmesine gel > Müzik/Ses CD'si Yarat tıkla.Şarkı ekleme sayfası gelcek.Ortalama şarkıların uzunluğuna göre 15 şarkı alır.Altta gösterir zaten sınırı.
  • nero gibi bir programdan müzik cdsi oluşturu seç.Daha sonra müzikleri atarsın.Aşağıda çizelgede ne kadar olduğunu gösterir.Max 80 dk lık bir cd oluşturabilirsin.Daha sonrada düşük hızda yazdır ve kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklıma tam gelmiyor menü ismi, ama müzik kısmından yapacaksın, zaten içine girince dakika olarak gösteriyor.
  • Nero ya felan gerek yok windows media player'den yaz de istediğin şarkıları sürükle yazma işlemini başlat de cd yide kendi çıkarıp veriyor...
  • Tamam söylediğiniz gibi yaptım. Bir tanesinde kesik kesik çaldı diğerlerinde direkt hata verdi. Neyi yanlış yaptım anlamadım. Orjinal bir cd vardı onu okuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King
    Tamam söylediğiniz gibi yaptım. Bir tanesinde kesik kesik çaldı diğerlerinde direkt hata verdi. Neyi yanlış yaptım anlamadım. Orjinal bir cd vardı onu okuyor.

yavaş yazdır yoksa atlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby28

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King
    Tamam söylediğiniz gibi yaptım. Bir tanesinde kesik kesik çaldı diğerlerinde direkt hata verdi. Neyi yanlış yaptım anlamadım. Orjinal bir cd vardı onu okuyor.

yavaş yazdır yoksa atlıyor

8x de yazdırdım olmadı. Kesik kesik çalan cd yi 48x ile yazdırmıştım. Diğer direkt hata verenleride 8x yazdırdım. Başka neyi yanlış yapıyor olabilirim?
  • Başka bir alette CD'yi çalıştırmayı dene. Eğer orada çalışırsa, arabanın müzik çalarında sorun olabilir.

Sadece bir tahmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

Başka bir alette CD'yi çalıştırmayı dene. Eğer orada çalışırsa, arabanın müzik çalarında sorun olabilir.

Sadece bir tahmin

Orjinal cd yi çalıyor.
  • Önce WMP'yi aç.Sonra Yaz sekmesine gel.Yaz sekmesindeki oktan seçeneklere tıklayıp hızı en düşüğe,Kaliteyi sona getir.Şarkıları parça listesi kısmına sürükle(Flash bellekten filansa pcye at öyle sürükle yoksa olmuyor)Yazmayı başlat de beklet...Kendim kullanıyorum bu yöntemi Vw Caddyde ve Audi A4te hiçbir sorun yok mümkün olduğunca en düşük hızda yazdır cd çalar hata veriyor yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Önce WMP'yi aç.Sonra Yaz sekmesine gel.Yaz sekmesindeki oktan seçeneklere tıklayıp hızı en düşüğe,Kaliteyi sona getir.Şarkıları parça listesi kısmına sürükle(Flash bellekten filansa pcye at öyle sürükle yoksa olmuyor)Yazmayı başlat de beklet...Kendim kullanıyorum bu yöntemi Vw Caddyde ve Audi A4te hiçbir sorun yok mümkün olduğunca en düşük hızda yazdır cd çalar hata veriyor yoksa...

Wmp ile denemedim onunladı deneyeyim teşekkürler.
  • Arkadaşlar neroyla sakın uğraşmayın altından kalkamazsınız. İndirmek başlı başına sıkıntı zaten öncelikle elinizde HİÇ KULLANILMAMIŞ BOŞ BİR CD LAZIM YALNIZ DVD OLMAYACAK CD olacak programımızın ismi ''''''BurnAwere free '''' bunu indirin ve bilgisayarınıza boş bir cd takın sonra ses cd'si butonuna tıklayın va şarkılarınızı sürükleyerek atın sonrada sol üst köşedeki yaz butonuna tıklayın bekleyin ve cd miz tamamdır
    NOT: CD OLACAK DVD DEĞİL
    NOT: CD NİZ BOŞ OLMALI VE YENİ OLMALI
  • burada ve burada anlattım. merak edenler bakabilir. kolay gelsin.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Windows media playerdan kolayca yapabilirsin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.