Şimdi Ara

Araba alayım derken 250 liramdan oldum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet boya yüzünden kafayı yemiş durumda biri gelip çizmesin diye iki araçlık yere park ediyor herkes!
  • Ben olsam fiyat kırdırıp alırdım. 250 Tl m de boşa gitmezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat kırıp alacaktınız abartacak kadar büyüklükte bir fark yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wind06 kullanıcısına yanıt
    Satıcı abinin bana söylediği, Araba'da tampon dışında sağ iki kapı arasında bir karış lokal boya var. Ama arabanın sağ tarafı uçtan uca boyalı. ön çamurluk,ön ve arka kapı, arka çamurluk demekki aracın sağ tarafı bir yere sağlam sürtmüş uçtan uca boyalı.
  • adammısınsimit kullanıcısına yanıt
    Fiyat kırdırmaya çalıştım indirim istedim. söylediğim fiyat son fiyattı dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircaglayann

Fiyat kırdırmaya çalıştım indirim istedim. söylediğim fiyat son fiyattı dedi.
    Fiyat kırmadıysa , söylediği gibi çıkmadığı için expertiz ücretini ona ödetmeniz gerekiyordu. Kural budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl ödeyebilirim? Telefonla ulaşabiliyorum sadece güzelce söyledim ekspertize sen soktun dedi. Araç söylediğin gibi değil dedim ben araçta bu kadar hasar olduğunu bilmiyordum dedi. Aracı arkadaşıma tamir ettirmiştim neresini boyadığını sormamıştım dedi.

• telefonla anca bu kadar oluyor haklısınız. yüzyüze olsa böyle gevrek davranamazdı. ama dua edin 1 parça falan fazla çıkmış 😁
    ben bir ford mondeo için anlaştım 2 parça boya var dedi expertize soktuk tavan hariç boyalı çıktı. kaputta 500 mikron boya var bu ne diyorum pişkin pişkin yanlış ölçüyordur diyor.
    sonra ağzından kaçırdı başka yer komple boyalı demişti diye.

expertizde elimden zor aldılar arabasını alıp kaçtı ahlaksız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsın boyalı araba yolda giderken dağılıyor zaten.

• Motor şanzıman acıkmamışsa önemli değil, ben dolu hasarlı arava aldım boyasız düzeltme yaptırdım on arka tampon plastik zaten benimkide değişikti sağ kapılarda çizik boyası vardı komple değildi ama, camurlugun bi tarafı boyaliydi önemsemedim 61 binde aldım 75 bin oldu maşallah ne bir sorun yağ şu eksiltme çıkmadı biniyorum nazar değmesin bundan sonra da araba alırsam kaporta onemsemem

• Araba da çok da bişi yok be dostum. Kendin abartmışsın.. Bence ara adamı al arabayı.. 250 liran da yanmasın abi az bişi de indirim yap böyle böyle dersin.. Orta yol bulunur.. Araba fena değil.
  • İlçeye bak önemsiz gibi görünsede aracı aldığınız yer orada ikamet etmesi falan çok önemlidir he demiyorum ki orada herkes hor kullanır apaçilik yapar ama önemlidir..

• herkes aracta cok birsey yok diyor da bagcilar faktorunu atliyorlar, adres cakal galericiler bolgesinin adresi, oyle uzaktan ekspertizle arac alinacak bir yer degil

• Adamın yazdığından sadece ön çamurlukta fazladan boya var onuda muhtemelen hatırlamamıştır olay yaratmana gerek yokmuş bence fiyatta anlaşıp alsaydınız.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    4567853. Sahibi olsa ne fark eder? Sonuç itibariyle bir ürün satıyor ve ürün söylediği gibi değil.

Ne farkı var mantık olarak?

Satıcıya ahlaksız derken, eksperi ödemediği için söyledim. Yoksa arabada bilemediği bir kusur olabilir, bu başka bir şeydir.

Alıcının hatası ne burada? Ya da alıcının günahı ne neden 250 lira bayılıyor?

Satıcıya "fazla boyalı aracı çakmaya çalışıyor." demiyorum, kendinin de haberi olmadığı bir durum olabilir. Ama etik olanı eksperi ödemektir. Siz de iyi biliyorsunuz.

• ekspere gitmeden önce adamla konuşsana "eğer dediğinden farklı bir şey çıkarsa eksper ücretini sen ödersin" diye, kabul etmezse zaten gitme o arabayı almaya.
  • İnsanımız evini içten hatta dıştan zevkle ve keyifle boyatır restore eder,üstüne fiyatını ekler ve değer artırır,ama araca gelince boyadan öcü gibi kaçıyorlar gerçekten enteresan.

Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle yapılmış boya iyidir araçta.Yapılmış için yapılmışını kastetmiyorum.

Kaldı ki arabası tavan dahil komple çizilen ve aracını boyatmak zorunda kalan insanlar tanıyorum.

Al bak aşağıda 1 adet motor kaputu göreceksin gece yarısı hunharca çizilmiş,suçum günahım yokken bu tip işler başına gelen nice insanımız var,şimdi boyatmayım mı bu çizikleri?

Araba alayım derken 250 liramdan oldum.

• Alıcının

Adı Soyadı : Gezen Adam

İsminiz farklıymış hocam.
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam 250 lira ile kurtarmışsınız buna şükür piyasa şuan böyle insanlarımız ilan da farklı şeyler yazabiliyor

• Öyle bir anlatmışsın ki sanki araç pert olmuş adam seni kandırmış.
    Sadece 1 parça fazladan lokal boya çıkmış.
    Bu kadar takıntılıysan git sıfır araba al.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.