Bildirim
Araba alacağım yardımlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Biz 60.000TL ye bulamadık o dediklerini -
Seçim sizin. Daha önce kullandığınız araç neydi bilemiyoruz. Ya da amacınızı. Ben olsam mesela o kadar vermişken en az 3 yıl garantili bir araç alırdım. Türkiye'de temiz ve Km ile oynanmamış araç bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: cartman_06
Biz 60.000TL ye bulamadık o dediklerini
alfa romeo giulietta al kurtul kardeşim bence ... :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Seçim sizin. Daha önce kullandığınız araç neydi bilemiyoruz. Ya da amacınızı. Ben olsam mesela o kadar vermişken en az 3 yıl garantili bir araç alırdım. Türkiye'de temiz ve Km ile oynanmamış araç bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.
Benim henüz kendime ait bir arabam olmadı 20 yaşındayım ve babam ticaretle ugraştıgı için ticari arabalarımız oldu onları kullanarak öğrendim araba sürmeyi.. İstediğim bir kaç model var mesela Audi A3, Seat Leon, BmW 1.16 gibi ... Bu tarz bir araç istiyorum fakat 0 ları malum fiyatlarda.. O yüzden 2. el piyasasına baktım ama dediğiniz gibi temiz araç zor bulunuyor.. Ne yapacağımı bilmez durumdayım şuan :) -
takipteyim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X