Şimdi Ara

Araba alacağım yardımlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 40.000 liralık bütçeye sahibim.. Bu paraya ikinci el mi yoksa 0 piyasasına mı yöneliyim bilemedim. İstediğim araç seri,konforlu,birazda gösterişli olsun istiyorum. Lütfen değerleri yorumlarınızı esirgemeyin. Bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..

• Biz 60.000TL ye bulamadık o dediklerini
  • Seçim sizin. Daha önce kullandığınız araç neydi bilemiyoruz. Ya da amacınızı. Ben olsam mesela o kadar vermişken en az 3 yıl garantili bir araç alırdım. Türkiye'de temiz ve Km ile oynanmamış araç bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

Biz 60.000TL ye bulamadık o dediklerini

alfa romeo giulietta al kurtul kardeşim bence ... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Seçim sizin. Daha önce kullandığınız araç neydi bilemiyoruz. Ya da amacınızı. Ben olsam mesela o kadar vermişken en az 3 yıl garantili bir araç alırdım. Türkiye'de temiz ve Km ile oynanmamış araç bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.

Benim henüz kendime ait bir arabam olmadı 20 yaşındayım ve babam ticaretle ugraştıgı için ticari arabalarımız oldu onları kullanarak öğrendim araba sürmeyi.. İstediğim bir kaç model var mesela Audi A3, Seat Leon, BmW 1.16 gibi ... Bu tarz bir araç istiyorum fakat 0 ları malum fiyatlarda.. O yüzden 2. el piyasasına baktım ama dediğiniz gibi temiz araç zor bulunuyor.. Ne yapacağımı bilmez durumdayım şuan :)
  • takipteyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.