Şimdi Ara

ARABA ALACAĞIM KARARSIZIM.. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 30- 40 bin aralığında bı arac almak istiyorum ama cok kararsızım internettEki bütün araçlara baktım nerdeyse fiyatlar cok mü yuksek bana mı öyle geliyor bilemiyorum... Almak istediğim araçta bulunması gereken özellikler
    1. Kesinlikle otomatik olacak
    2. benzin dizel farketmez...
    3. Hb Veya sedan farketmez
    4 düşük km ikinci el arıyorum
    5. Ben aracı bir yıl kullanıp satıyorum genelde bu yüzden 2 elde fazla kaybetmemedi gerek..
    6. Hangi marka olursa olsun full donanım istiyorum Sunroof hariç
    7. 40 bin bandında sifir araçlarda var ama donanımsiz

Baktığım bazı araçlar be fiyatlari vereyim insanlar uçmuş mü yoksa normal mı

1.4 golf 6 tsi Highline 420000 tl. 2010
    1.4 Octavia elegance 42000 tl 2010
    1.4 asta turno sport 42000 tl 2011
    1.6 elegance Toyota 39000 2010
    1.4 jetta full 42000 2010
    C4 full 2011 38000

Yukarıdaki araçlar genelde 30 40 bin km de .. Be benzinle ben yılda 35000 km yapıyorum. fiyatlar biraz yüksek gibi.. Dediğim gibi bir yıl kullanıp satacağım...
    Tekliflerinizi bekliyorum... ,yada kurban bayramı sonunu mu beklesem fiyatlar düşermi aceba ...

NOT : KONUYU BAŞKA BİR YERE AÇMIŞTIM AMA SANIRIM ORASI YANLIŞTI ... ... .... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

• Şu an fiyatların tavan olduğu doğrudur. Bayramdan sonra düşer, Kasım ayı gibi yerlerde olur fiyatlar. Yazdığınız araçlar dizel mi benzinli mi bilmiyorum (sanırım hepsi benzinli) fakat yılda 35000km yol yapacaksanız benzinde çok fazla zarar edersiniz. İlla farketmez derseniz seçenekleriniz arasına Honda da ekleyin bence.

Yazdığınız araçlar içinde en verimli motor TSI motorlu araçlar.
    En iyi şanzıman da bunlarda.
    c4 benzinli kesinlikle tutan bir araç değildir, verimli değildir, zor satarsınız ve MCP vites ile DSG vites arasında çok fark vardır.

1 yıl sonra satacağınızı da hesaba katarsak; kesinlikle golf... (2. eli en iyi olan, TSI, DSG)

Bu arada burdaki araçlar içinde sadece astrayı hiç kullanmadım, tüm yorumlarımda astra hariçtir.
  • Aslında honda cıvıc e de baktım .... Ama o kadar çok honda varki piyasada aceba bı sorun mü var dedim... Sahibinden.com da her yer Honda desem yeridir.. Bide benim eski arabam golf 5 tsi di. Arkadaslar golfdeki performansı honda da bulamazsın dediler. Golf aracım Manuel si o yüzden sattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem sadece 1 yıl kullanacaksınız alın birini gitsin. pert kaydı falan olmasında.. bir de beklenti konfor mu, güvenlik mi, ekonomi mi, performans mı? yeni araçların çoğu bunları fazlasıyla sağlıyor zaten. örneğin yeni honda civic gayet iyi bir araç, incelemenizi tavsiye ederim.
  • 1 yıl kullanacaksanız Toyo ya da Golf diyorum saterken çok zarar etmezsiniz en azından.

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett
  • Aşağı yukarı bir yıl kullanıp satacağım.. Satarken cok zarar etmek istemiyorum. Birde mesela 2010 golf 42000 Highline ve 40 bin km. Ama bunun sıfırı primerline oda 40000 tl. Yani boş bir sifir arac mı yoksa dolu bı ikinci el mı...

Daha Fazla Göster
  • Mesela arkadaşlarda kafamı karıştırıyor dün bı arkadas git dizel otomatik c3 al kullan bı kac sene dedi.. Dizel olunca daha az mazot demek.. Ama ikinci elde daha fazla kayıp demek. Bunumda sıfırı 38 bin tl...

Orijinalden alıntı: cewzat

dsg gibi garantisi bile belli olmayan doğuştan sorunlu bir şanzımana sahip araç karşılaştırmalarda son önerilecek araçtır.
    === DH İle İlişkisi Bitmiştir. ===
  • Skodayi cok övüyorlar ama onun ikinci eli cok zayifmis... Elimde kalır diye korkuyorum...

Etmeyenler?
    Kabul edilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aametis

Skodayi cok övüyorlar ama onun ikinci eli cok zayifmis... Elimde kalır diye korkuyorum...

Skoda övülecek bir araçta değil motor kışın donar en az günde 5 saat motor calıscak ama diğer secenekteki araclardan birini sec onlar gerçekten konfor sürat olan araclar evet 2.eli olsun istiyosan toyota'yı sececbilirsin konforluda.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.