Motor Suyu Eksiltme - Hava Yapma
Arkadaşlar merhaba;
Aracım 1.6 Dizel Focus
Uzun süredir motor suyu ile başım dertte. Olayı şöyle özetleyeyim;
Suyu min. seviyesinde doldurup kapattıktan sonra;
Kısa mesafe yol gittiğim zaman (3-4km) yani motor 90 dereceye geliyor fakat motor suyu ısınmıyorsa, su hava yapıyor ve genleşme tankında seviye tavana kadar yükseliyor.
Orta mesafe yol gidince (20-50km) motor suyu ne eksiliyor ne de hava yapıyor.
Uzun mesafe yol gidince (100-150) yarım litreye yakın su eksiltiyor.
Aracım daha önce hararet yapmadı, termostat ve devirdaim pompası yeni değişti (değişmeden önce de bu sorun vardı), duman atma, suya yağ karışma, yağa su karışma yok.
Sebep ne olabilir sizce?
Play Store "İndiriyor" Diyor Ama İndirmiyor
Merhaba;
2 gündür bakmadığım forum, okumadığım yazı, izlemediğim video kalmadı ama çözüm bulamadım.
Play Store'da güncelleme yapmaya çalıştığımda veya uygulama indirmeye çalıştığımda indiriliyor diyor ama %0'da takılıp ilerlemiyor. En iyi ihtimalle %98 tamamlanıyor ama indirme bitmiyor.
Şimdiye kadar yaptıklarım şunlar;
- Her mecrada anlatılan uygulamalar menüsünden play store'u açıp ön bellek temizlemek, düzelmeyince zorla durdur diyerek veriyi silmek, yine düzelmeyince güncelleştirmelerini kaldırmak
- Cihazı onlarca kere baştan başlatmak
- Play hizmetler uygulamasında madde 1i uygulamak
- VPN
- Ağ ayarlarında fabrika ayarlarına dönmek
- Hiçbiri olmayınca telefonu sıfırlamak
6. maddeyi uygulayınca 10 saat kadar sorun yaşamadım. Telefon back-up yüklendi, indirmek istediğim uygulamaları indirdim. Fakat yaklaşık 10 saat sonra tekrar başladı sorun. Şu an yaklaşık 4 saattir 10MB boyutunda bir uygulamanın inmesini bekliyorum. %94'te takıldı. Birkaç kere iptal edip baştan indirmeye çalıştım, %0'ı geçemedi diğerleri. Bu indirme de 3sn içinde %94'e geldi ve kaldı. İnternet bağlantımda sorun yok. Ağdaki diğer telefonlar sorun yaşamıyor. Pure APK ve Galaxy Store'dan indirme yapabiliyorum.
Yardım edene dürüm ısmarlarım
Canım sıkıldı iyice çünkü
Note 10+
Android 11
Play Store 24.0.32-21
|
PANASONIC TX-L50ETW60 mı LG 50LB670V mi?
|
Bilgisayar sürekli masaüstüne dönüyor
|
|
Chip Tuning ile 170.000km, tecrübe isteyen buyursun
|
|
Elektrik Faturam Çok Az Geliyor
|
iphone 4 şarj sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 78.735 (Bu ay: 1.151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası