Şimdi Ara

Ara Vermeden En Fazla Kaç Film Üst Üste İzlediniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ... Eskiden sinemalarda olan "Civciv çıkacak kuş çıkacak" , "Patlarsam Yanarsın" türünden 3 film birden kuşakları bu sorunun dışındadır.

Dün akşam saat 8:00 - 8:30 gibi Divx Playerımda izlemek için harici HDD'den DVDye aktardığım filmlere göz atmaya başladım. En aileyle izlenebilecek gibi görünen STARDUST'tan başladım. Gece 3:30a kadar hiç ara vermeden 4 film izlemişim.

STARDUST
    Film güçlü bir anlatımı olan krakter incelemesi yoğun bir film değil. Olaylar arası bağlantıları anlamakta güçlük çekmiyorsunuz.Kısaca küçük yaşlara da hitap eden bir yapım. Fantastik ve masalsı...Harry Potter türünden filmlere bayılıyorsanız buna da bayılırsınız. Benim gibi vakit geçirmek için eğlencelik olarak değerlendiriyorsanız size bunu verecektir.Robert De Niro'nun canlandırdığı krakter dışında filmde ilginç bir krakter yok. Her masalda olduğu gibi kötüler dibine kadar kötü, ahmaklar dibine kadar ahmak ve iyiler her zamanki gibi gözünün önündekini göremeyecek kadar salak.Beklendiği gibi başlayan, beklendiği gibi devam eden ve biten bir film. Gerçi son sahneye yakın Victoria'nın yaptığı hamle kafaları bir an olsun karıştırır gibi oldu. "Acaba gerçekten çocuğu seviyor mu? istediği sadece İstikbalden oturma grubu ve 126 parça yemek takımı değil de sadece Tristan mı?" diye sorar gibi olmadım değil... Her neyse filme 10/6 veriyorum.

DATE MOVIE
    işte arşivlerden silinmesi gereken, bir film... Geçenlerde bazı resimlere bakmış, dünyanın yok olması durumunda o resimleri "dünya böyle bir yerdi" diye gösterebileceğimi söylemiştim. İşte bu filmde dünya ve insanlık için bir utanç kaynağı. Kesinlikle savaşla, katliamlar ve acılarla birlikte anılması gereken hepimizin bir şekilde ortak olduğu bir suç bu film. Beni kandıran noktası en başı oldu. Şişman haldeki o kızın 5dklık oyunu beni gülümsetti. Ama sonra.... İzlemeyin izlettirmeyin....

Blood and Chocolate
    Sıradan bir film. Zaten çok iddialı da görünmüyor. Yani olmadığı bir şeymiş gibi davranmıyor.Kalbi olan kurtadamlar var karşımışda. Evlat acısı çekebilen, aşık olabilen... Kızın "sadece koşuyorum" olayı güzeldi. Bir gizem katmış. Ne istediğinden emin olduğunu düşünen insanları çok sevmem. Esas oğlan da krakter olarak yakışmış aslında. Sürekli mızmızlanan ve ağlayan bir kurban gibi davranmamasını yerinde buldum. Öylesine bir film işte... 10/5

Death Sentence
    İşte dün gece izlediğim en iyi film. Kevin Bacon'dan başlamak istiyorum. Bu adamın kötü oynadığı ya da vasatın altına düştüğü bir film hatırlamıyorum. Her oyunu oscarlık bence. (Sleepers filminde nasıl da kendisinden nefret ettirmişti.)
    Sıkıcı bir başlangıcı vardı filmin. Başkalarının aile videolarını izlemek bana hep sıkıcı gelmiştir. Mutlu ve hayatından emin bir aile... Risk analizi yapıldığında düşük primle sigortalanabilecek türden. Hemen herkesin başına gelebilecek türden bir felaket ailenin başına geliyor ve ailenin babası hukuk devletinin çok da adil olmadığına hükmederek cezayı kendisi kesmeyi gözüne kestiriyor. Filmin ana krakteri yani baba çok da derinlemesine incelenmemiş. Ne bileyim en başlarda şiddette yönelik olduğu yönünde hiç bir işaret verilmemiş. Krakterdeki dönüşümü inanılır kılan şey Kevin Bacon'ın harika oyunculuğu olmuş. Yüz ifadeleri ve ses tonu ile adamlardan kaçış sahnelerindeki koşuşuna kadar o hissi aldım. Hem acemilik, hem şaşkınlık, hem korku...Bunlara ilave olarak ne istediğini bilen biri. Sonuçları gören ve kabul eden... İlk başlarda izlerken "aman aleti sakla, üstündeki kanı sil, seni yakalamasınlar" diye için için tezahürat ederken bir anda girdiği yoldan her şeyini bırakmadan çıkmasının mümkün olmadığını anlıyoruz. İyi ve kötü adam kavramları karışıyor sanırımç Avukatlarla yapılan ilk konuşmayı hatırlayınız. Şartlar bu cinayete yol açtı... Olaylar kötü insanlar değil... vs vs... Bu arada son sanheneye özellikle değinmek istiyorum. Filmin öyle bitmesini sevdim. yani "mahkeme oldu şöyle şöyle sonuçlandı" türünden geyiklere girilmemesi iyi olmuş. Filmin bıraktığı etkiyi dağıtan şeyler bence bunlar. 10/8 veriyorum.

• ben en fazla 3 tane izlemiştim
  • 6 tane

Amerikan pastası 1-2-3-4-5-6

4 arkadaş yaptık bu işi okulların tatil olduğu cumartesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

6 tane

Amerikan pastası 1-2-3-4-5-6

4 arkadaş yaptık bu işi okulların tatil olduğu cumartesi

• 6 film.Bir gün de tüm Star Wars serisi bitti.Filmi bitirdikten sonra uyuya kalmışım,rüyamda da star wars gördüm ama o sayılmıyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En Büyük Savaş

6 film.Bir gün de tüm Star Wars serisi bitti.Filmi bitirdikten sonra uyuya kalmışım,rüyamda da star wars gördüm ama o sayılmıyor sanırım.

Seriler sayılmıyor malesef. (Diskalifiye oldunuz...)

Yarışmıyoruz yahu. Ben de haftasonları seri izlemeyi çok severim. Geleceğe Dönüş, matrix ve Yüzüklerin Efendisi vazgeçilmezimdir.

• 2 Sezon Heroes'u hiç uyumadan seyretmiştim...
    Çiş molaları vardı tabi

23+11 = 34 bölüm
    40 dk ortalama olduğunu düşünürsek...

40x34 = 1360 dk
    Bu da 22 saate falan denk geliyo...

Ben de bi akşam üstü başlayıp sonraki akşam bitirmiştim zaten

Karayip Korsanları Serisi (3 tane)
    Saw serisi (4 tane)
    Freddy Krouger Serisi (9 tane mi neydi)
    Yüzüklerin Efendisi (3 tane)

Bunları da aralıksız izlemiştim hergüne bi seri şeklinde...

Ama seriler neden sayılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 30 Ocak 2008; 14:31:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 film heralde kill bill reservoir dogs bi tane daha izlemiştim aklıma gelmiyor bide star wars'ı üçlemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

2 Sezon Heroes'u hiç uyumadan seyretmiştim...
    Çiş molaları vardı tabi

23+11 = 34 bölüm
    40 dk ortalama olduğunu düşünürsek...

40x34 = 1360 dk
    Bu da 22 saate falan denk geliyo...

Ben de bi akşam üstü başlayıp sonraki akşam bitirmiştim zaten

Karayip Korsanları Serisi (3 tane)
    Saw serisi (4 tane)
    Freddy Krouger Serisi (9 tane mi neydi)
    Yüzüklerin Efendisi (3 tane)

Bunları da aralıksız izlemiştim hergüne bi seri şeklinde...

Ama seriler neden sayılmıyo

ohannes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 30 Ocak 2008; 14:41:48 >

• aynı gün yüzüklerin efendisi serisini ve heroesi 8 bölümünü izlemiştim
  • dün gece shrek 2 ve 3 izledim

2 tvdeydi 3de cd den :)
  • 3 tane izledim en fazla
  • Üniversiteden memlekete gitmeden önce yolda arabada uykum gelmez diye 2 gündüz 1 gece evde tek basıma 12 ye yakın film izlemiştim

8 Bölüm Kurtlar Vadisi(ilk bölümleri)
    4 kişi izledik internetimiz yoktu filmler bitti...
    8 bölüm bittiginde 1-2 saat normaL kişiligimize dönmeye çalıstık
  • Gecen hafta hasta oldugumdan eve kapanip film izlemistim. 1 gun 6 tane film izledim ama hangileri oldugunu hatirlamiyorum cunku 1 hafta da 40a yakin film izledim.
  • geçen sene yazın okulda yüzüklerin efendisi , tetikçi , click ve karayip korsanlarını izlemiştik ara vermeden
  • Haftasonları arkadaş grubuyla 4-5 filmlik oturumlarım çok olmuştur. En son bu pazardı, stardust, man from earth, surf's up, the lookout...
  • Ben en fazla 2 tane izleyebildim.
  • otobüs yolculuğu sırasında 3 hiç ara vermeden evde ise 2 lostun divxlerini bilemem tabi
  • üst üste en fazla 2 film izleyebilirim tabi kiminle izlediğimede bağlı
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.