|
Aprilia RS 457 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Bu makinenin son hızının 180 civarı olması çok tuhaf değil mi ?
_____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ... -
Bu makineler hem heyecan verici, hem de korkutucu.
_____________________________ -
250cc scooterdan hallice top speed konusunda , bır problem var gıbı sankı ya da yapılış amacı korkutmasın - kullanıcıyı profesyonellıge gecıste egıtsın gıbı sankı ?
_____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ... -
suzuki gsxr 250 kullandım onun da 155 di son hızı. hızla işim olmaz yakışıklı motor ve sağmalıklık isteyenler genelde bu tarz tercih ediyor benim gibi :)
-
150'lik scooter ın yanına 2. motor olarak aldım kendisini. A ehliyetim 7 yıllık olsa da max 1 yıllık tecrübem var şuan ve kullanımı gayet rahat ve yakışıklı bir arkadaş.
Birkaç aydır kullanıyorum RS 457'yi, ilk vitesli motorum. Sürüş modları ve çekiş kontrolleri gerçekten benim gibi acemiler de sürebilsin diye çok çeşitlendirilmiş. Artçı için de arka sele çok çok rahat.
Acemi bir sürücü olarak naçizane yorumlarım da aşağıdaki gibidir.
Artıları:
+ Hafif ve dengeli olduğundan kontrolü kolay.
+ Sürüş modları birçok arabadakinden daha başarılı (Spor/Eco/Rain)
+ Çekiş kontrolü sağolsun bana hiç tehlike yaratmadı. (Acemi olmama rağmen)
+ Heybeti, abisi olan 660 ile neredeyse aynı. Üzerindeyken daha büyük hissettiriyor.
+ Sağ ve solda gidon altındaki 3lü Maserati benzeri hava kanalları agresif gösteriyor.
+ Ön farlar çok başarılı gösteriyor, arka stop tasarımı mükemmel(Batman yarasası gibi).
+ Süspansiyonların fabrika çıkışı ayarlarıyla kullanıyorum, çok konforlu.
+ Orj. aksesuar olarak Quickshifter var. (Kullanıyorum)
+ Bendeki "Prismatic Dark" rengi gerçekten efsane. (Bukalemun olarak da geçiyor)
+ Trafikte tabiki ısınıyor ama makul seviyelerde.
Eksileri:
- Ön cam çok ufak. (süperspor gibi olsa da amacı sadece pist değil. Yükseltilmiş cam almayı düşünüyorum.)
- Motor biraz titreşimli çalışıyor. (yine de abartılı birşey yok)
- Quickshifter ile kararsız gaz birleşince sorun yaratabiliyor. Onun dışında canavar gibi.
- Telefon bağlantısı ve Lastik basınç sensörleri standart olarak gelmeliydi, aksesuar olarak satılıyor.
- Arka Fren bisiklet freni kadar tutuyor.
- Elleri bırakınca sola çekiyor. (Bence düz gidebilmeliydi.)
- TFT ekran var ama daha oyuncaklı olmalıydı. (Temalar vs.)
_____________________________ Astra K 1.2T 145hp MT6 Özel Seri P10
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı